Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
6600XT-SIFIR- SON KART - 5750 TL

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Donanımhaber ikinci el forumunda ilan veya üslup işte bu şekilde olur. Uzun süredir görmediğimiz şeyler bunlar. Yok uymuyorsa başkasından al, şunun için mesaj atmayın , engellerim fln. Şahsım adına tebrik ediyorum hocam sizi. İyi satışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim 😀 …quote:
Orijinalden alıntı: hknct
Donanımhaber ikinci el forumunda ilan veya üslup işte bu şekilde olur. Uzun süredir görmediğimiz şeyler bunlar. Yok uymuyorsa başkasından al, şunun için mesaj atmayın , engellerim fln. Şahsım adına tebrik ediyorum hocam sizi. İyi satışlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
selam, ZOTAC AMP TWİN EDGE 3060 Tİ için DM attım.
-
Zotac 3060Tİ arkadaşımıza satılmıştır.... bugün ödeme sonrası kargo yapılacak.
-
3080 satılmıştır Evga .)
Diğerleri için Satış devam ediyor.3060ti dışında kart alacak arkadaşlar iletişim kurarsa elimden geleni yapıyorum fiyat konusunda.3060 ti leri zaten dip ten yazdım şuan amzondan alsanız bundan pahalıya geilyor.
-
Güle güle kullanınquote:
Orijinalden alıntı: Aikokart elime ulaştı ertesi gün. sorunsuz çalışıyor kapalı kutu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
en düşük fiyat garantisi demişsiniz, bence ilan başlığını değiştirin, daha fazla detay vermeyeyim, ilanı baltalamış gibi olurum
-
Gigabyte 6600xt 1 adet Tarafımca Alınmıştır. Arkadaşıma Teşekkür ederim.
-
Fiyatlarımı güncelledim.Almak isteyenler yazarsa zaten görüşme aşamasında fiyatları tekrar konuşuyoruz.

en düşük fiyat garantisi demişsiniz, bence ilan başlığını değiştirin, daha fazla detay vermeyeyim, ilanı baltalamış gibi olurum |
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X