Şimdi Ara

3060/3070/3080 arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 3060/3070/3080 arıyorum
    3060ti : 9000 TL
    3070 : 9000 TL
    3080 : 14000 TL

satmayı düşünen varsa özel mesajla ulaşsın lütfen.
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar adam size zorla ürün almak istemiyor sizde ona zorla ürün satmıyorsunuz :D

Fiyatı her zaman alıcı belirler, şimdi bu arkadaş 9k istiyorsa ve haketmediğini düşünüyorsanız gidin sizde 11k'Ya koyun ilan açın yani sen nedemek 9k verirsin bunun piyasası 11 diyemezsiniz satan olur alan alır

Bu kadar polemiğe gerek yoktu bence ama okudukça güldüm  

Hayırlı alımlar  

• sarı sitede 12 k ya 3070 var. bask ıstersen hemde asus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Haziran 2021; 17:47:5 >
  • Çoğu ilan kapora avı. Oradan rastgele birinin hesabına para yollamaktansa 15 senelik sitede referansı olanlara yollamayı tercih ederim. Ha Param güvende ile satış yapsalar ona da varım ama kabul etmiyorlar doğal olarak.

Elden satış yapmamak için korona olduğunu iddia eden bile çıktı.

• VoodooRush kullanıcısına yanıt

Sah. com PARAM GÜVENCEde olmayan ilanların aşağı yukarı üçte biri sahtekarların ilanları. Aman dikkat edelim.

• Bir al-satçı olarak bu fiyatlara biz bile kart alamazken, sen nasıl almayı bekliyorsun? Hayret ediyorum.

• Asus rog strix 3070 OC, Asus Türkiye garantili ve 1 nisan faturalı kartım var. Sadece haftaiçi akşamlar 1-2 saat oyun için kullandım. Ama sizin tablonuza göre 9.500 TL ederi var, imkansız hocam. 7.650 TL ye ben Asus rog strix 2070 OC ekran kartı sattım 2 yaşında. Daha yeni Mart ayı içinde. Mesajım bulunsun, referanslarım ortada, alayım derseniz anlaşmaya çalışırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Asus rog strix 3070 OC, Asus Türkiye garantili ve 1 nisan faturalı kartım var. Sadece haftaiçi akşamlar 1-2 saat oyun için kullandım. Ama sizin tablonuza göre 9.500 TL ederi var, imkansız hocam. 7.650 TL ye ben Asus rog strix 2070 OC ekran kartı sattım 2 yaşında. Daha yeni Mart ayı içinde. Mesajım bulunsun, referanslarım ortada, alayım derseniz anlaşmaya çalışırım.

Doğrudur. 12.500'e de kart aldım geçtiğimiz ay. Dün de 9500'e aldım. Muhtemelen 1 ay sonra 8000 civarına çekeceğim fiyatı. Ama şu piyasada 10.000 üzerine 3070 satabiliyorsanız bence tutmayın elinizde. En fazla 1 ay oyun oynamazsınız sonra 3070ti alırsınız aynı paraya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK 3090, 4090 sistem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalchesh

Bir al-satçı olarak bu fiyatlara biz bile kart alamazken, sen nasıl almayı bekliyorsun? Hayret ediyorum.

Daha dün 3070 aldım. Şu an 15000 liraya ilan var 3080 için sarı sitede. Kimse satmak zorunda değil tabi ki kartlarını.

İki-üç ay önce 10000-12000 liraya 3070 mi olur mesajları vardı, fiyat yüksek diye. Şimdi tam tersi var. Yurt dışındaki madenciler genel olarak Çin'den ihtiyaçlarını karşılıyorlar şu an. Bir ay içinde daha da düşeceğini düşünüyorum ben fiyatların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 25 Ağustos 2021; 0:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarmusche

Beni düşündüğünüz için teşekkür ediyorum. Şu an 3070 fiyat ortalamam 10000 lira civarında. Ben illa bekleyin demiyorum kimseye. Ben 10.000 TL vermem şu an 3070'e diyorum. Alıcıysanız 11.000-11.500 liradan LHR olmayan. 10.000 liradan LHR 3070 verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 25 Ağustos 2021; 0:36:34 >

Siz bekleyin hocam 3070 9500'e düşsün. 1 ay içinde o kartlar kaç ETH kazıyor biliyor musunuz? :)

Daha bugün forumun hatırı sayılır bir üyesine bir sürü kart sattım.

Benden bugün kart kart alıp kazan kişi ETH'yi dipten toplamış da oluyor.

Yarın ETH çok değil 600-700 dolar artsın yine kart bulamayacaksınız ve teziniz geçersiz hale düşecek.

Kripto dünyasında dipten toplayan ve ETH adetini artıran kazanır. Bekleyenler ve hayal satanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur.

• Metalchesh M kullanıcısına yanıt
    Eee bu mantığa göre senden kart almayıp onu borsada eth ye yatıran da kazanır.. Hem kazımla da uğraşmaz.. Ben bu kartları geri nasıl satacağım derdi olmaz.. Rig bakım derdi de olmaz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Siz bekleyin hocam 3070 9500'e düşsün. 1 ay içinde o kartlar kaç ETH kazıyor biliyor musunuz? :)

Daha bugün forumun hatırı sayılır bir üyesine bir sürü kart sattım.

Benden bugün kart kart alıp kazan kişi ETH'yi dipten toplamış da oluyor.

Yarın ETH çok değil 600-700 dolar artsın yine kart bulamayacaksınız ve teziniz geçersiz hale düşecek.

Kripto dünyasında dipten toplayan ve ETH adetini artıran kazanır. Bekleyenler ve hayal satanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur.

Tamam siz istediğiniz fiyata satın ben istediğim fiyata alayım.

Bu ilanda https://forum.donanimhaber.com/rtx-3080-3070-3060ti-founders-edition--149679998#149679998 bu forumda satıldı. Ben teslimatı ayarlayana kadar başka bir arkadaş aldı. 2 3080 1 3070 1 3060ti 51.000 TL.

Ben daha dün 9500 liraya 3070 aldım. Kartlar çalışıyor. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz onu anlamıyorum. Burada beni ikna edip istediğiniz fiyata ürün mü satacaksınız?

Satılmış evet. Termal padlari değişmiş aylardır rigde çalışan garantisi olmayan founders edition modeller.

Aralık'ta uygun fiyatlara alınmış. Parasını amorti etmiş.

Biz sıfır kapalı kutusunda minimum 2 yıl garantili ürün satıyoruz. Lütfen örnek verirken elma ile armudu karıştırmayın.

Riglerimde 6-7 aydır çalışan kart olsa ben bırakın 9500'ü 6000'e bile satardım. Ki zaten o zamanlar 3070'ler 6000-7000 TL'ye alınabiliyordu.

• quote:

Satılmış evet. Termal padlari değişmiş aylardır rigde çalışan garantisi olmayan founders edition modeller.

Aralık'ta uygun fiyatlara alınmış. Parasını amorti etmiş.

Biz sıfır kapalı kutusunda minimum 2 yıl garantili ürün satıyoruz. Lütfen örnek verirken elma ile armudu karıştırmayın.

Riglerimde 6-7 aydır çalışan kart olsa ben bırakın 9500'ü 6000'e bile satardım. Ki zaten o zamanlar 3070'ler 6000-7000 TL'ye alınabiliyordu.

Getirin aynısını alayım.

• Msi 3080 gaming z var düşünürseniz şu an kargoda yarın elimde olacak 17.000 Tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes de ne kadar eleştirmiş kimse kimseye zorla eşyasını sattırmıyor yada aldırmıyor alıcı fiyatı belirtmiş gidin daha yüksek fiyat verene satın ne boş yapmışsınız.

Param güvende ile satanda satmıyor tutarsız konuşuyorlar yada şehir dışı olunca kuzenime haber bekliyorum amcamdan haber bekliyorum diyorlar ben zaten bende kızdım gittim inventustan aldım 3070ti geçtim sarı site vakit kaybıdır

• Kartların fiyatı düşünce burada eleştirenlerin suratını görmek istiyorum :) İnşallah al sat yaparak aldığınız 30 bin liralık kart 10 bin liraya düşsün de o zaman görecem sizleri. Sizin gibileri yüzünden piyasa mahvoldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.