Şimdi Ara

3060/3070/3080 arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam iyi fiyat vermişsiniz yine.Millet düşüşü kabullenemiyor hala.Benim rtx3070 için düşündüğüm rakam 8000 gerekirse uzun süre beklerim elimde gtx1650super var iş görüyor.Düşmezsede almam.İncehesapta güzel indirim oluyor 11000 e rtx3070ti vardı geçen hafta.Bu haftada düşüş bekliyorum fiyatlarda.Alınık ilanı için acele yok 2 ay sonra bende açarım.Al-Satçılara para kaptırmayın.

• Pm atamıyorum pm atasanız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metalchesh M kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu nasıl mantık benim beynim yandı gerçekten ahahahah. Cebinde 10k para var lhr 3070 alıyorsun kazıyorsun güya dipten eth. topluyorsun. Ee be güzel kardeşim madem burası dip git 10k ya direk eth al yükseldiğinde kazandığın parayla direk ekran kartı alırsın. Aklın yok fikrin var yemin ederim ahshshs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce hiç hayatında kripto para aldın mı ya da madencilik yaptın mı? Belli ki hayır.

10k'ya ne kadar ETH alınabiliyor ve 1 adet 3070 yıllar boyunca kaç tane ETH kazabiliyor bir hesapla bakalım.

Üstelik yıllar sonunda 3070 halen elinde ve ne zaman istersen onu nakite çevirebiliyorsun.

• Selam, aradığınız fiyata değil ama tertemiz Asus 3080 TUF OC'm var satılık, LHR değil.

İlgilenirseniz PM'den görüşelim.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-asus-3080-tuf-oc-sifir-ayarinda-lhr-degil-2-5-yil-daha-tr-garantili--149793573#149836107

1850 dolar seviyesinden 590 dolar eth aldım daha da düşerse önümüzdeki günlerde veya haftalarda spottan bir miktar daha ekleme yaparım. 2 adet 2060 super ile eth kazıyorum. 1850 dolar seviyesindeyken 10k ile yani g0nümüz kuru ile 1170 dolar ile 0.60 eth alıp kısa ve orta vadede 2300 bandından sattığını düşünürsen 210 dolar kar ın olur. Elindeki 0.60 eth umu mayıs ayındaki 4000 dolar gibi bir seviyeden satmayı beklersen de 1227 dolar kazanırsın. Sen 3070ti alıp kazmaya başla bakalım dostum 210 dolar kar ı ne zaman koyuyorsun cebine .) 10k dan aldığın kartı 1 sene sonra kaça satacaksın görelim. Ben yazdığım şeyleri yapıyorum. Sende bahsettiğin şeyleri yap 1 sene sonra görüşelim? Gerçi siz 8 9 k dan kart toplayıp 10-11 e satmaya çalışanlardansınız gördüğüm kadarıyla. Tabii kim uğraşacak ekran kartı al mining için 1 sene sadece kendi parasını amorti etsin diye kaz falan uzun iş. Bir kart satsanız temizinden 1-2k kar siz de haklısınız tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uJeed -- 18 Temmuz 2021; 14:28:45 >

• Çok almışsın ETH. Tebrik ederim.

Ben 9k'dan kart toplayıp 15'e satmaya çalışanlardanım yanlış anladın.

Aynı zamanda 500 mh civarı da kazım yapıyorum. 15 gh rigleri olan arkadaşlarım var. Onlara da kart sattım.

Hatta bunlardan ikisi forumun eski yöneticilerinden.

Ek olarak 3070ti ETH kazamıyor. Yeni çıkan Ti kartlar ETH kilitli.

1k kazanacağım kartı sipariş bile etmem. Olur da böyle bir kart aldım ve istediğim fiyata satamadım, onu hemen rige ekliyorum. Attığım taş ürküttüğüm kuşa değmeli ;)

Artık değer üretme konusunda gayet iyiyimdir ve küçük hesap peşinde asla olmam. Bunda Das Kapital'in üç cildi dahil Marx'ın eserlerinin çoğunu bitirmem etkili oldu. Kapitalizmi sermaye ve artık değer üretimini çok iyi anlayabildim.

Bizim camiada alan razı satan, kazan da razı. Müşterilerimle ilişkilerim üst düzeydedir.

Kripto ve madenciliğin gücüne gerçekten inananlar ile çok iyi anlaşıyorum. Küçük hesap peşinde olanlarla da tam tersi.

Bana ne bro kime ne kadar ne sattığından? Soru sordun aldın cevabını. 15k ya 10 adet 3070 alan adam 1 senede sermayesinin %4 ü kadar kar yapıyor şu an iyi ihtimalle. Sermayesini de 2 senede amorti ediyor. Siz de diyorsunuz ki o kişi bundan memnun. O arkadaşın sermayesini nasıl yönetmesi gerektiğine dair ders alması gerekiyor bence. Bu arada kriptonun gücüne inanan insanlar zaten yatırımını yapıyor borsada. Senin 13- 15k lara 3070 sattığın kişilerin borsadaki kar marjlarından haberi yoksa bu benim problemim değil 13-15k ya 3070 alıp kazmaya devam etsinler. Sizin de işiniz görülsün, çarşınız pazar olsun dostum😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uJeed -- 18 Temmuz 2021; 16:15:10 >
  • O arkadaşlar gidip kredi çekip almıyorlar kartları. ETH 80 dolarken kazım yapıp 4300'ken bozanlar var.

Milyonluk adamlar riglere bu kadar yatırım yaptıklarına göre akılsız değiller. Emin ol portföylerini nasıl yönetecekleri konusunda sana da bana da ders verirler. Şu anda amorti süresi 10-11 aya inmiş durumda. Dünyadaki hiçbir gayrimenkul vaat edemez bu kadar kısa süreyi.

Neyse zenginin malı züğürdün çenesini yormasın. Aklı olan neye yatırım yapacağını iyi biliyor :)

Haklısınız fakat eth 80 dolar değil şu an .d Bakın ilanınıza 11 küsura kart koymuşsunuz 3070 hadi bunu düz 11 yapalım 10 adet alsam 110k yapar dolar karşılığı 12905. 10 kart ayda kabaca 900 dolar bıraksa 14-15 ayda sermaye kendisini amortiliyor. Diğer rig masraflarını dahil etmedim. Peki 14 15 ay sonra eth kazabilecek miyim ne kadar kazanacağım belli değil.(eth 2.0) Raven yükselse onu kazmaya devam etsem okey ama bu bir soru işareti. Hal böyleyken kripto geleceğine inanan insan ŞU AN sermayesiyle kazmayı değil spottan kendisine göre iyi bir yerden kripto alıp stake etmeyi veya bir kar marjı belirleyip oradan elinden çıkarmayı düşünür. Bizim oynadığımız paralar devede kulak fakat şöyle bir arkama yaslanıp düşündüğümde ya ben bütün sermayemi mining e yatırsaydım ne olurdu dediğimde borsadan kazandığımdan en az %15 daha az kazanacağımı hesaplıyorum ve metametik yalan söylemez diyerek noktalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalchesh

Daha önce hiç hayatında kripto para aldın mı ya da madencilik yaptın mı? Belli ki hayır.

10k'ya ne kadar ETH alınabiliyor ve 1 adet 3070 yıllar boyunca kaç tane ETH kazabiliyor bir hesapla bakalım.

Üstelik yıllar sonunda 3070 halen elinde ve ne zaman istersen onu nakite çevirebiliyorsun.

10000 TL'ye yarım Eth alırsın. 0,25 Eth kazarsın maksimum. Öyle yıllar boyu falan yok. İnsanları yalan yanlış yönlendirme, illa yönlendireceksen kendi satış başlığında yap bu işi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• VoodooRush kullanıcısına yanıt

Sen kartları neden alıyorsun öyleyse? Yapayzeka geliştirme işleri için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalchesh

Sen kartları neden alıyorsun öyleyse? Yapayzeka geliştirme işleri için mi?

2+2 = ?

• VoodooRush kullanıcısına yanıt

5

• RTX 3060 var, LHRsiz ilgilenirsen.

• 3070 suprim x var lhr siz 11 k

• Arkadaşlar adam size zorla ürün almak istemiyor sizde ona zorla ürün satmıyorsunuz :D

Fiyatı her zaman alıcı belirler, şimdi bu arkadaş 9k istiyorsa ve haketmediğini düşünüyorsanız gidin sizde 11k'Ya koyun ilan açın yani sen nedemek 9k verirsin bunun piyasası 11 diyemezsiniz satan olur alan alır

Bu kadar polemiğe gerek yoktu bence ama okudukça güldüm  

Hayırlı alımlar  

• quote:

Orijinalden alıntı: JrDarKCzech

3070 suprim x var lhr siz 11 k

Teşekkürler benim için yüksek fiyat.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.