Şimdi Ara

3008 vites kutusu arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce baskı balatası değişmemiş sorunsuz kullandığım 2011 allure 115 bindeki otomatik aracımdan arife günü ankara karşıyaka mezarlığındaki yoğun trafikle beraber balata kokusu geldi yarım saat aracı dinlendirdikten sonra bursaya doğru yola çıktım yolda en fazla 160 felan yaptım bursa girişinde araç devir yükseltiyor ancak hiç bir modda vitese geçmiyordu hatta kutup başını söküp yarım saat dinlendirdikten sonra yine denedim fakat bir şey değişmedi aracı yetkili servise çektik ertesi gün bir daha denedim araç soğuyunca ama maalesef sonuç aynı. Şimdi gurbet ellerde nelerle karşılaşabilirim serviste ne kadar masrafı olur sizide bayram günü rahatsız ettim kusura bakmayın Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 3008 Vites Kutusu Arızası: Nedenleri ve Çözümleri

Peugeot 3008 sahipleri, zaman zaman vites kutusu arızalarıyla karşılaşabilirler. Bu arızalar, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve araç sahipleri için önemli sorunlara yol açabilir.

Peugeot 3008 Vites Kutusu Arızası Nedenleri

Peugeot 3008 vites kutusu arızalarının en yaygın nedenleri arasında şunlar yer alır:

• Düşük şanzıman yağı seviyesi
    • Kirli veya eski şanzıman yağı
    • Aşınmış veya hasarlı vites dişlileri
    • Arızalı sensörler veya aktüatörler
    • Elektriksel sorunlar

Peugeot 3008 Vites Kutusu Arızası Uyarıları

Araç sahipleri, Peugeot 3008'lerinin vites kutusu ile ilgili bir sorun yaşadığını aşağıdaki uyarılardan anlayabilirler:

• Vites değiştirmede zorluk
    • Vites geçişlerinde gürültü veya titreşim
    • Vites kutusu yağ sızıntısı
    • Kontrol panelinde "Vites Kutusu Arızası" uyarısı

Peugeot 3008 Vites Kutusu Arızası Çözümleri

Peugeot 3008 vites kutusu arızası tespit edildiğinde, sorunun nedenini belirlemek ve uygun çözümü uygulamak çok önemlidir. Bazı yaygın çözümler şunlardır:

• Şanzıman yağı seviyesini kontrol etme ve gerekirse doldurma
    • Şanzıman yağını ve filtresini değiştirme
    • Aşınmış veya hasarlı vites dişlilerini değiştirme
    • Arızalı sensörleri veya aktüatörleri onarma veya değiştirme
    • Elektriksel bağlantıları kontrol etme ve onarma

Peugeot Vites Kutusu Arızası

Peugeot 3008 vites kutusu arızaları, yalnızca bu modele özgü değildir. Peugeot'nun diğer modelleri de benzer vites kutusu sorunları yaşayabilir. Bu nedenle, "Peugeot vites kutusu arızası" veya "pejo vites kutusu arızası" gibi genel anahtar kelimeler kullanarak bilgi aramak faydalı olabilir.

Peugeot 2008 Vites Kutusu Arızası

Peugeot 2008, 3008 ile aynı vites kutusu sistemini paylaşır. Bu nedenle, Peugeot 2008 sahipleri de benzer vites kutusu arızalarıyla karşılaşabilirler.

Herhangi bir vites kutusu arızası yaşamanız durumunda, aracınızı yetkili bir servise götürmeniz ve sorunun profesyoneller tarafından teşhis edilip giderilmesini sağlamanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım daha yeni okudum , ne yaptınız sorun neymiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun donanım haberde bitmiş, bir tek benim başıma gelmiş demek ki, baskı balata bitmiş, volanla beraber komple değiştirdim, şimdilik bir sorunu yok ama araçtan soğumaya başladım şimdilik binelim de satıp crv veya rav 4 felan bakıcam.
  • ostrah O kullanıcısına yanıt
    Kaç lira tuttu masrafları? Bende 2008 alacağım da merak edip araştırıyorum tüm Peugeot markalarını uzun süreden beri. Kolay kolay arıza yapmıyor diye öğrenmiştim ve ilk defa size denk geldim. Diğer arabalar da daha çok problem meydana geliyor. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500 civarı tuttu, 2008 ler de yarı otomatikmidir bilmiyorum, yarı otomatiklerde baskı balata değişimi yapılıyor arıza değildi aslında, hatayı öyle verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostrah -- 13 Eylül 2017; 10:0:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araçta DSG Arızası
    8 yıl önce açıldı
    Corolla direksiyon kutusu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.