Kablo sapsarı oldu 4 kademeli hala 4. sü tam dolmadı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Silverstein -- 21 Haziran 2020; 17:57:48 > |
30000 MAH powerbank aldım şarj ederken kablo sarardı 14 saatte hala tam dolmadı

-
-
Kablo sararma olayını bilmem de saat normal hocam. 1 amperlik adaptörle 30 saat sürer dolması. 2 amperlik ise 1-2 saat sonra dolmuş olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scalh
Kablo sararma olayını bilmem de saat normal hocam. 1 amperlik adaptörle 30 saat sürer dolması. 2 amperlik ise 1-2 saat sonra dolmuş olur.Anladım hocam standart micro usb ile şarj olması sıkıntı cidden 2 amper dediğiniz gibi .
-
Hızlı şarj aleti almalısın
Kablo sarardı demişsin de BİM'den LePowerBank almadın değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907
Hızlı şarj aleti almalısınUyumlıu değil galiba pil ömrünü de azaltmak istemem
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainKablo sarardı demişsin de BİM'den LePowerBank almadın değil mi?
Bimden aldım sonuçta bim kendisi üretmiyor bunu ama beyaz kablolarda ısıya bağlı sararma normal demişler
-
Kablo sararması ne yahu her şey 1 tl ciden mi aldın
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7
Kablo sararması ne yahu her şey 1 tl ciden mi aldınTelefonun orjinal cihazıyla şarj ettim bide
şimdi değiştirdim ama bundan sonra tabletinkiyle şarj etcem tele bişi olmasın
-
30000 MAH ne kardeş,jeneratör alsan daha iyimiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Ten30000 MAH ne kardeş,jeneratör alsan daha iyimiş
https://sandberg.world/tr-tr/product/Powerbank-20000-for-Laptop
aslında bunu alcaktım ama bu da çok pahalı 960 lira ama laptop şarj ediyo .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Silversteinhttps://sandberg.world/tr-tr/product/Powerbank-20000-for-Laptop
aslında bunu alcaktım ama bu da çok pahalı 960 lira ama laptop şarj ediyo .
Alıntıları GösterBenimki de ediyor hocam 20000 mah xiaomi marka 110 liraya almıştım.
Ucu yok ama. Macbook şarj ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 21 Haziran 2020; 19:37:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ScalhBenimki de ediyor hocam 20000 mah xiaomi marka 110 liraya almıştım.
Ucu yok ama. Macbook şarj ediyor.
Alıntıları GösterType c ve lightning çıkışları bunda da var hocam ama laptop jack ile şarj oluyo ne yazık ki . Converter bulabilirsem ( ki sanmıyorum ) deneyecem.
-
Bendeki de bununla aynı boyutta sanki biraz büyükmüş bu model . 10 binlik ince küçük modeller de vardı çünkü
-
Askerdeyken almıştım çok işime yaradı.Sabah silahlığa bırakıyodum akşam alıyodum.Full dolmuş oluyodu zaten hem hızlı şarj özelliğide var 5v 2.1 amper verebiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X