Şimdi Ara

3000 TL Monitör dahil sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle günaydın yakın zaman 3000 tlye monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Tamamen oyun için olacak kendi topladığım bilgisayar;
    İşlemci : Intel Core i3 7100/Intel Pentium G4560
    Anakart : Asrock H110m-DGS 2133MHz
    Bellek : Team T-Force Vulcan 8 GB 2400MHz (Soğutuculu)
    Ekran Kartı : Asus Strix GTX 1050 Ti
    HDD : Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM
    Kasa : AeroCool Cruisestar Advance 500W
    Monitör : Asus 21.5 VP228TE 1920x1080 1ms DVI/VGA
    Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

• Güzel sistem hocam. Sadece 1080p monitorde 21.5'' i kucuk bulanlardanim ben ve su zamanda tn ve va panelleri begenmiyorum renk dogrulugu konusunda. o yuzden fiyatina gore size bu monitoru onerebilirim sadecehttp://m.n11.com/samsung-ls23e65uds-en-23-4ms-dvi-dp-2usb-tco-full-hd-monitor-P163947287 hayirlisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 21.5 inch seçme sebebim laptopdan masaüstüne geçerken o ekran büyüklüğüne alışmakta zorluk çekmek istememem bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-21-5-g2260vwq6-genis-ekran-lcd-monitor.html
  • Kardeşim o AOC monitörden aldım ben.1 gün kullandıktan sonra iade ettim.Beyaz yoğunluğu çok yüksekti ve gözlerimi yordu.Benim tavsiyem Viewsonic vx serisi 24 veya 22 olanlardan alman.

• TheRayzen kullanıcısına yanıt
    Hocam soyle bir sikinti var alismak icin kucuk aliyorsunuz fakat alistiktan sonra kucuk geliyor haberiniz olsun 21.5 :) ben 600 tlye yaklasirsaniz 1ms ve 2 ms arasinda keza 60hzye 75hz arasinda da cok fark olmadigindan ips ve 23'' bu monitoru oneririm. Ama onerdigim 450tllik samsungun uzerine hicbi katkisi olmaz fazladan 150tl verirsiniz sadece.

http://www.hemensepet.com/23-viewsonic-vx2363smhl-w-ips-led-2ms-beyaz-d-sub2xhdmimhl-mm-95srgb?ref=akakce&source=mobil&v=0.29.7

Attığınız monitörün rengi dışında her şeyi hoşuma gitti farklı renk seçenekleri varmıdır acaba?
  • n0rbit N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öyle yapmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 TL Monitör önerisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    siyah rengi de var evet. fakat dediğim gibi samsung modelinin uzerine 0.3ms icin +150tl vermek bana mantikli gelmiyor. Ama tercih sizin tabii.

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-vx2363smhl-ips-led-monitor--siyah.html Bu monitör güzel gözüküyor sizce nasıl?
    attigim monitorun siyah renklisi :) anlasilan monitoru bayiiden almak istiyorsunuz. Gerci sizin avantajiniza olur. Aklinizda bu attiginiz model bulunsun zaten vatanda acikta monitorler var monitorleri incelersiniz bu monitoru de gorursunuz hangisi goruntu olarak daha canli ve hosunuza giderse onu alirsiniz. Almadan once monitorun kutuyu actirip orda test edip olu piksel var mi diye falan kontrol edip oyle satin almaniz sizin kariniza olur.

Monitörü direk internet üzerinden almayı düşünüyorum ancak dediğiniz gibi yaparsam kontrol ederek çok daha iyi olur vatanbilgisayar oturduğum yere uzak kasayı aldıktan sonra 1-2 gün kullanamamak o üzecek aldığımda sanırım
    Siz en iyisi monitoru gorerek alin

• ama ben n11deki o ilani dusunun derim satici zaten hepsiburadaki saticiyla ayni sadece n11 ilani 30tl daha ucuz. Fiyatiyla da en iyi f/p monitor zaten su andahttp://www.hepsiburada.com/samsung-ls23e65uds-23-4ms-analog-dvi-display-2xusb-full-hd-pls-monitor-p-HBV000001ULDH

• 15 inchten 24 inche geçen biri olarak söylüyorum. Kesinlikle 24 inch altı alma. Başta 2-3 gün büyük geliyor. Sonrasında alışınca pcnin ekranı ne kadar küçükmüş resmen acı çekiyormuşum dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda alacaksan ryzen 3 serisini bekle. Aciliyet varsa al sistemi.

• emre845 E kullanıcısına yanıt
    satıcılarla iletişime geçmek lazım hocam.

Teşekkürler ancak sistemi daha güvenilir bilindik yerlerden aynı fiyata toplayabilirmiyim? Teknobiyotik gibi
    Aslında seneye almak yerine 2 sene daha bekleyip GTX 1070 bilgisayar toplamayı düşünüyorum bir yandan siz ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.