Şimdi Ara

3000 TL KADAR OYUN BİLGİSAYARI TAVSİYE ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 3 markadan hp exper toshiba markalarından oyun bilgisayarı tavsiyesi lazım limit 3000 tl

• Düşündüğünüz belli bir ekran boyutu var mı ve kullanım amacınız ne olacak?
  • düşündüğüm bir ekran boyutu yok ve bu bilgisayarı evde kullanıcağım için iyi bir oyun bilgisayarı olmasını istiyorum
  • UP
  • cevap veren yokmu UP
  • Sadece belirtiğim markalardan seçebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap veren UP
  • Marka söyle o zaman..
  • dv7-6b00 ve dv7-6100 serilerini inceleyin.Büyük ekran şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu1234mr

Benim 3 markadan hp exper toshiba markalarından oyun bilgisayarı tavsiyesi lazım limit 3000 tl

Dediğin markaların oyun odaklı iyi bilgisayarları yok diye biliyorum. Şu devirde oyun bilgisayarı alıp birkaç sene son ayarlarda tüm oyunları oynamanız lazım. Ayrıca toshiba ve hp'de ekran kartı biraz kaliteli oldu mu 3000'in üstüne çıkıveriyor. 3000 liraya monster'dan başka oyun bilgisayarı alamazsınız. ben aldım şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachael

quote:

Orijinalden alıntı: batu1234mr

Benim 3 markadan hp exper toshiba markalarından oyun bilgisayarı tavsiyesi lazım limit 3000 tl

Dediğin markaların oyun odaklı iyi bilgisayarları yok diye biliyorum. Şu devirde oyun bilgisayarı alıp birkaç sene son ayarlarda tüm oyunları oynamanız lazım. Ayrıca toshiba ve hp'de ekran kartı biraz kaliteli oldu mu 3000'in üstüne çıkıveriyor. 3000 liraya monster'dan başka oyun bilgisayarı alamazsınız. ben aldım şiddetle tavsiye ederim.

Arkadaşlar benim bir parekende ev eşyaları mağzam var ve ben donanımdan bek anlamam ve fiyat 3500 kadar çıkabilir toptan fiyatından alıcağım için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.