dv7-6b00 ve dv7-6100 serilerini inceleyin.Büyük ekran şart
quote:
Orijinalden alıntı: batu1234mr
Benim 3 markadan hp exper toshiba markalarından oyun bilgisayarı tavsiyesi lazım limit 3000 tl
Dediğin markaların oyun odaklı iyi bilgisayarları yok diye biliyorum. Şu devirde oyun bilgisayarı alıp birkaç sene son ayarlarda tüm oyunları oynamanız lazım. Ayrıca toshiba ve hp'de ekran kartı biraz kaliteli oldu mu 3000'in üstüne çıkıveriyor. 3000 liraya monster'dan başka oyun bilgisayarı alamazsınız. ben aldım şiddetle tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: rachael
quote:
Orijinalden alıntı: batu1234mr
Benim 3 markadan hp exper toshiba markalarından oyun bilgisayarı tavsiyesi lazım limit 3000 tl
Dediğin markaların oyun odaklı iyi bilgisayarları yok diye biliyorum. Şu devirde oyun bilgisayarı alıp birkaç sene son ayarlarda tüm oyunları oynamanız lazım. Ayrıca toshiba ve hp'de ekran kartı biraz kaliteli oldu mu 3000'in üstüne çıkıveriyor. 3000 liraya monster'dan başka oyun bilgisayarı alamazsınız. ben aldım şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar benim bir parekende ev eşyaları mağzam var ve ben donanımdan bek anlamam ve fiyat 3500 kadar çıkabilir toptan fiyatından alıcağım için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme