Şimdi Ara

3000 TL ile ne alınır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Sizce bu alıcaklarım nasıl fikirlerinizi alıntı yaparak söyleyiniz
    ilk başda verdiğim bisiklet 500 tl
    1000 liraya güzel bir xbox yada ps3 artı bikaçtane orjinal oyun
    650 lira civarı beşiktaş kombine kartı gelecek sezon için
    orjinal beşiktaş forması 100 lira
    250 liranın bi kısmıyla karıya geçircem bi kısmıylada güzel bi gün geçiricem yada hayır işi sınıfa baklava yaptırıp dağıtabilirim yada hocalara hediye alabilirim sözlü notu için

Dediğim gibi yap, orjinale para yetiştiremezsin. Fw 3.0 attır 25 tl ye. ayrıca xbox 500 tl, 14 yaşında ne karısı læ ?

o dediğiniz xboxun linkini verebilirmisiniz nerde bulabilirim ama bisiklet ve playstation yada xbox kesin düşünüyorumda başka ne alabilirim

İstanbulda çoğu yerde yaparlar, hatta evde kendinde yapabilirsin, ayrıntılı bilgi için pm at.

605 TL imiş.http://www.akakce.com/oyun-konsolu/en-ucuz-microsoft-xbox-360-250gb-fiyati,424224.html

• adam 14 yasinda kariya gidicem diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

250 liranın bi kısmıyla karıya geçircem bi kısmıylada güzel bi gün geçiricem yada hayır işi sınıfa baklava yaptırıp dağıtabilirim yada hocalara hediye alabilirim sözlü notu için

Dediğim gibi yap, orjinale para yetiştiremezsin. Fw 3.0 attır 25 tl ye. ayrıca xbox 500 tl, 14 yaşında ne karısı læ ?

o dediğiniz xboxun linkini verebilirmisiniz nerde bulabilirim ama bisiklet ve playstation yada xbox kesin düşünüyorumda başka ne alabilirim

İstanbulda çoğu yerde yaparlar, hatta evde kendinde yapabilirsin, ayrıntılı bilgi için pm at.

605 TL imiş.http://www.akakce.com/oyun-konsolu/en-ucuz-microsoft-xbox-360-250gb-fiyati,424224.html

dostum kafan iyi heralde olay icin en kucuk 16inda olman gerekiyo yoksa istersen 500kaat ver yapmaz

Edit:beyler bu isin erbabi degilim ama biara niyeti bozup baya arastirmistim sanirim iki yil once

• hiç kimseye sormadan kendi düşüncemle yararlı bi şeyler yapardım. bune ya 200 liram var ne alıyım falan çok banel
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserde

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum kafan iyi heralde olay icin en kucuk 16inda olman gerekiyo yoksa istersen 500kaat ver yapmaz

Edit:beyler bu isin erbabi degilim ama biara niyeti bozup baya arastirmistim sanirim iki yil once

13 üstü olman yeterli, (Mekana göre değişir) Gerçi ben evde kendim yaptım, zor değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 1 Ekim 2012; 22:09:32 >

• bana kalirsa buyuk ihtimal milli olucaksin ama sevdigin kisiyle ol yanlismiyim

• Yav illa 3000tl ile ucbin tane seker alirsin dedirteceksin.

Ama bu tur paralar kotu gunde lazim olur 3000sekeri napacaksin, 2ay sonra daha iyisi cikacak bilgisayari napacaksin evladim en iyisi birikim yap.

• Fotoğraf makinesi al 2000 ile geri kalanını harcarsın.Hobi olur senin için.
  • nasıl olacak benimde babam 99 emeklisi bizimkinede para verecekler mi
  • yaş kaç ben baba parasıyla ne kadar birikmiş olsa da 3 bin harcamam harcayamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisiklet
  • Adam akıllı bir hobiye yatır. Böyle iPad, PS3 gibi geçici şeylere yatırma bence. 1500'ü bisiklete yatırabilirsin. Geri kalan 1500'e de RC uçak gibi başka hobiye yatır. Veya gitara başlayabilirsin. Ama geçici elektronik şeylere yatırma. Pişman olursun.
  • güzel bir televizyon alırım 1000-1500 tl oyun sistemi kur yanında logitech z506 ses sistemi yeter 2500 etti aşşağı ykarı onda da odadaki ufak teknolojik eksikleri tamamlarım bi 150 tl kalırsa go to milli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 1 Ekim 2012; 22:33:05 >
  • 1500 e al bir s3.Geri kalanı koy bankaya dursun lazım olur.Sakın iphone 5 almak gibi bir hata yapma.Bu yıl iphone alsan diğer yıl 5s çıkar.
  • lise 1 e gecmis cocuga 3000 lira. Kabahat babada. Burda yaşından cok karakterin onemli tabi. Neyse.

• Aklımdaki seçenekler
    1.ipad almayı düşünüyorum ama pahalı daha ucuz bi tablet alabilirim
    2.ps3 yada xbox kesin almayı düşünüyorum
    3.rc araçlara ilgim var ama okadar para vermeye değmez gibi düşünebilirim
    4.bisiklet kesin alıcam
    5.milli olmak

ama değişik fikirler geliyor bu arada birisi sormuş babam 99 emeklisi diye bu haberi bi okusunhttp://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012/09/24/emekliye-toplu-odeme-mujdesi sonuçta 12 senelik bi eksik 50 lira bile eksik verilmiş olsa babanın maaşı 144 aydan 7200 lira yapar dua edin eksik maaş almış olasınız ayrıca yılbaşından sonrada ciddi bi zam yapılacak emekli maaşlarına bu olay kesin gerçekleşicek ama eksik maaş alanlar için geçerli biz baya bi araştırdık çünkü bu olayı

• yeni ipad ps3 bir ucuz yollu bir lcd ve 3ds veya vita
  • quote:

Aklımdaki seçenekler
    1.ipad almayı düşünüyorum ama pahalı daha ucuz bi tablet alabilirim
    2.ps3 yada xbox kesin almayı düşünüyorum
    3.rc araçlara ilgim var ama okadar para vermeye değmez gibi düşünebilirim
    4.bisiklet kesin alıcam
    5.milli olmak

ama değişik fikirler geliyor bu arada birisi sormuş babam 99 emeklisi diye bu haberi bi okusunhttp://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012/09/24/emekliye-toplu-odeme-mujdesi sonuçta 12 senelik bi eksik 50 lira bile eksik verilmiş olsa babanın maaşı 144 aydan 7200 lira yapar dua edin eksik maaş almış olasınız ayrıca yılbaşından sonrada ciddi bi zam yapılacak emekli maaşlarına bu olay kesin gerçekleşicek ama eksik maaş alanlar için geçerli biz baya bi araştırdık çünkü bu olayı

5. Maddeyi sil ileride pişman olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

PC alma sakın,2-3 sene sonra pert olur PC'lere çıkmıcak artık oyunlar,konsol al daha iyi .

HE CANIM HE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

PC alma sakın,2-3 sene sonra pert olur PC'lere çıkmıcak artık oyunlar,konsol al daha iyi .

HE CANIM HE

konsol pc yerini dolduramaz ps3 var oynamaktan sıkıldım bu yaz hl ve cs takıldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.