Şimdi Ara

3000 TL Gaming kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 3000 liraya kadar kasa önerir misiniz? ekran kartını Türkmenistandan alma ihtimalim var 1080 çok pahalı dolar bazında bile olsa ama 1070 fena değil 1070 alınır mı sizce? bunuda yorumlarsanız teşekkür ederim

not:3000 lik sisteme ekran kartını dahil ediniz lütfen türkmenistandan ekran kartı alırsam başka bir konu açıp sadece kasa için bilgi isterim

ayrıca önerebileceğiniz türkmenistandan kart varmı? alabilirsem 1070 mi alayım veya amd kartları mı? ayrıca farklı firmalarında kartları var kafam karıştı teşekkür ederim

Bu aceleye geldi. Ortalama bu tarz bir şey çıkar ortaya ....
    3000 TL Gaming kasa

Ram İşlemci ve Anakart üzerinden kısılarak daha iyi bir ekran kartı alınabilir.

İşlemcide r5 1400 seçilebilir.Anakart MSI B350m gaming pro.

Geri kalanları da kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar not aldım. ekran kartı eğer türkmenistandan bulursam 3000 dışında oradan sadece kartı alacağım 1070 için öyle düşünüyorum sonra 2500 3000 civarına geri kalan bileşenleri alacağım 500 dolara alabilirim sanırım 1070i türkmenistandan bunun için öneriniz var mı msi sanıyorum daha iyi ekran kartında dolar bazında fiyatları biliyor musunuz 1070 kartın?
    5000 TL MONİTOR
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.