Şimdi Ara

3000 TL Bütçem var stereo müzik için ama aklım çok karışık lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 4 gündür forumu araştırıyorum ama aklım normalinden dahada karıştı. 4 Günde öğrendiğim tek şey, kaliteli müziğin stereo bir sistemde dinlenilmesi gerektiği ve ürün alırken pahalı seçimden çok uyumlu ürünler alınması gerektiği. Üstadlara sormak istediğim birkaç soru var vaktinizi çok fazla almadan.

    Öncelikle Rnb, Acoustic tarz müzikler ağırlıklı dinlemekteyim. yani Woofer performansı çok önemli iken acoustic bir kayıt açtığımda o gitarin odada çalınıyormuş hissi vermesi benim için çok önemli.

    Öyle kusursuz bir ses alıcam hayalleri yok kafamda. sonuçta 3000 tl gibi bir bütçem var. Aklıma gelen iki seçenek var size danışmak istediğim.


    1) Kaliteli bir harman kardon avr serisi gibi amfi alsam ve 2 adet wharfedale 9.6 gibi hoparlor alsam ilerde yavas yavas sinema sisteminidemi kursam daha mantıklı olur ? ( azda olsa film de izliyorum haftada bir sonucta )

    2) İkisini bir aradaya karıstırırsam en buyuk hobım olan muzık keyfınden cok mahrum kalırmıyım ? sadece stereo amfi ve 2 adet hoparlor ılemı dırekt amaca yonelık bır hareket yapsam ?


    Harman kardonun guzel setlerini gordum makul fiyatlı hkts 30 vs gibi. bunlar ile güzel bir avr amfi birlikteliğinde müzik performansı beni tatmin edermi acaba ? Yada yazmış olduğum yollardan hangisini izlemeliyim. Ürün tavsiyeleriniz varmıdır ?







  • Daha önce hangi marka nerede nasıl dinlediğin önemli bence. Eğer sıradan kurulumlarla, kompakt sistemlerde dinlediysen şimdiye kadar, o söylediğin tüm markalar sana oldukça iyi gelecektir. Benim ilk sistemim sony stereo anfi, sony cd çalar, tannoy kabinlerdi. Oldukça da memnundum. Tatminle ilgili yani... dinlemeden bilemezsin. Sevdiğin aynı cdlerle test et, dinle en sağlam karar buradan çıkar. Müzik dinleyeceksen de en kral avr yi bile alma derim. Stereo anf. Artı 9,6 wharfedal kabinler bildiğim büyük kabin. Dinleyeceğin alanın metrekaresine göre al.. Küçük alan için gereksiz bence o tarz kabinler. CAmbridge audio marantz a bakabilirsin hem cd çalar hem anfi kousunda iyidir. Onun dışında hifi cı dükkanlarına uğra büyük marketlerden alma. Her hifi cının tavsiye ettiği daha çok sattığı markalar olur burlaradan bak.
  • arkadaşım bende hemen hemen aynı bütçeyle stereo sistemimi kurmak istiyorum.bu yolda beraberiz ama ben gitar kısmına karışmıyorum. benim aklımda marantz stereo amfi ile cd çalar + klipsch rb-61 II var. ama bunlar sana uyarmı bilmiyorum. ben her tür müzik dinlerim. sadece istediğim kaliteli müziği dinleyebilmek ve kimilerine komik gelebilir ama çoluk çocuğa kalır belki hatıra diye istiyorum birazda.amcamın vardı bir loewe müzik seti ordan esiyo yani bu.çok büyük paralar değil elbette 3000 tl fln burda baya büyük sistemleri olan arkadaşlar var.yinede ikimizinde parası var sistem seçiyoruz, ya seçip alamasaydık :) senin ihtiyacınla ilgili bir bilgi edinirsem yazarım.bol şans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.