Şimdi Ara

3000 TL 2.el iphone 7 plus almalı mıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir telefonda benim icin önemli olan kamera ve performans. Arayüzün akıcılığı sosyal medya da dolaşırken takılma donma kasma olmaması kamera da video,fotograf performansinin iyi olması nadiren de oyun oynarım.i7+ seçmemin sebebi ios sisteminin uygulama optimizesinin çok başarılı olması kamera da ois oldugu icin cektigim videolarda sallantı olmaması portre fotograf video cekerken renklerin kontrastının cok iyi olması şu an kullandigim telefon note 8 pro 6.5 inç ekran gövde oranı çok iyi fakat bana büyük geliyor ve bu 6.5 inç kullanilamiyor olmasi film izlerken 16:9 formatinda izliyorum yakinlastirma yaparsam video da kayip oluyor haliyle ekranin bi anlami kalmiyor şu an kullandigim cihaza kıyasen iphone 7 plusa gecmem iyi mi olur kötü mü batarya olarak kötü olacak ama önemli olan kamera ve performans. Yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayalım lütfen. androidde instagrama foto atınca bozuluyor geyiği çok eski bir geyik. açıklaması da şöyle: instagram uygulaması acayip optimizasyon özürlüsü olduğu için eğer instagram uygulamasının içine girip ordan foto çekerseniz evet kalite düşük görünüyor androidlerde. normal kamerada çekip sonra instagramdan paylaşırsanız her şey normal.

ayrıca hep savundum hep de savunacağım. iphone x-xr-11 den aşağı iphone telefona bu devirde para verilmez. 4-5 inç ekranlarda full hd bile olmayan ekranlarda dünyanın en optimize sistemini kullansanız ne olur? dünyanın en iyi oyununu oynasanız ne olur zevk alamadıktan sonra? günde 2-3 defa şarja takmayı gerektiren hatta şarj kablosuna bağımlı yaşamayı gerektiren eski teknolojili telefonlar bunlar. kullanırken konforlu kullanım yaşatamayacaksa, bi video izlerken oyun oynarken bunun zevkini çıkaramayacaksanız o telefonu almanın ne anlamı var?

ha satarken iyi fiyata satarım diyorsanız o başka. kötü bi kullanım deneyimi sonra fiyatını düşürmeden sat. ama yatırım aracı değil ki telefon. hayatımızın en önemli parçalarından ve bence 2 yıl kullanıp tam zevkini çıkarmak, 3-4 yıl yukarda saydığım şarj, ekran vs. sorunlarla uğraşarak kullanıp sonra iyi fiyata satmaktan yeğdir.
  • Alınır iphone 7 bile alınır 2250 tlye 2500 tlye. İPhone her zaman alınır her zaman candır çünkü kasma yapmaz her dönem kullanırsın.
  • FAKO Beri Bak Beri kullanıcısına yanıt
    2250 iphone 7 dusundum oluyosa i7+ olsun tam olsun dedim ama deger mi degmez mi bilemiyorum kararsizim ios optimizesi cok cebzedici her ne kadar android eski android gibi olmasa da sosyal medya da bisey paylasinca kalite bozuluyor video da 3k telefonlarda ois yok eis de ne kadar kaliteliyse artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: cycIone

2250 iphone 7 dusundum oluyosa i7+ olsun tam olsun dedim ama deger mi degmez mi bilemiyorum kararsizim ios optimizesi cok cebzedici her ne kadar android eski android gibi olmasa da sosyal medya da bisey paylasinca kalite bozuluyor video da 3k telefonlarda ois yok eis de ne kadar kaliteliyse artık..
    Sosyal medyada ne paylaşınca bozuluyor? Mesela androidte yükske kaliteli foto çektin diyelim samsung a71 ile instagrama atarken bozuluyor mu?
  • FAKO Beri Bak Beri kullanıcısına yanıt
    İster istemez bozulma oluyor ios da tek bir sey var iphone. O yuzden optimize etmek cok iyi oluyor daha kaliteli kullaniyorsun uygulamalari ama android ekosisteminde huawei xiaomi samsung oppo vb. cok fazla yazilim var coloros,emui,miui,one ui gibi...bunlara optimize etmek cok daha zor o yuzden ister istemez kalite kaybi oluyor sosyal medya da paylasimlarda cok farkettirmiyor ama bazı kullanıcılar rahatsiz oluyor

• Fiyat çok telefon iyi olabilir ancak o fiyata alınmaz

• arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayalım lütfen. androidde instagrama foto atınca bozuluyor geyiği çok eski bir geyik. açıklaması da şöyle: instagram uygulaması acayip optimizasyon özürlüsü olduğu için eğer instagram uygulamasının içine girip ordan foto çekerseniz evet kalite düşük görünüyor androidlerde. normal kamerada çekip sonra instagramdan paylaşırsanız her şey normal.

ayrıca hep savundum hep de savunacağım. iphone x-xr-11 den aşağı iphone telefona bu devirde para verilmez. 4-5 inç ekranlarda full hd bile olmayan ekranlarda dünyanın en optimize sistemini kullansanız ne olur? dünyanın en iyi oyununu oynasanız ne olur zevk alamadıktan sonra? günde 2-3 defa şarja takmayı gerektiren hatta şarj kablosuna bağımlı yaşamayı gerektiren eski teknolojili telefonlar bunlar. kullanırken konforlu kullanım yaşatamayacaksa, bi video izlerken oyun oynarken bunun zevkini çıkaramayacaksanız o telefonu almanın ne anlamı var?

ha satarken iyi fiyata satarım diyorsanız o başka. kötü bi kullanım deneyimi sonra fiyatını düşürmeden sat. ama yatırım aracı değil ki telefon. hayatımızın en önemli parçalarından ve bence 2 yıl kullanıp tam zevkini çıkarmak, 3-4 yıl yukarda saydığım şarj, ekran vs. sorunlarla uğraşarak kullanıp sonra iyi fiyata satmaktan yeğdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu devirde bu kadar eski cihaz alarak paranı çöpe atma derim. Eğer paran varsa apple ın en ucuz serisi olan iphone xr dan aşağıya telefon alma. Iphone 7-8 serileri eskidi artık. Bu kadar para veripte sorun yaşamak istemiyorsan xr dan geriye telefon alma sana tavsiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.