Şimdi Ara

3000 4000 tl arası otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3000 - 4000 tl arası öğrenci için otomobil tavsiye eder misiniz sanayi masrafı falan çıkartmayacak 3000 dediysek de tospaha demeyin sakın sizden ferrari istemiyorum ancak az biraz (en azından doğan gibi) alımı olsun beni götürsün getirsin fazla yakıt vs gibi masrafı olmasın murat 131 ile broadway arası bulunur tahminim o fiyata yardımcı olursanız çok sevinirim çok sağolun......

• renault 12
  • ford taunus gts
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

ford taunus gts

• sorunsuzluk ve ucuz masraf istiyorsan R12 torostan şaşmayacaksın.Taşşşş gibi arabadır.
  • doğan, şahin, broadway, spring, flash, samara,
  • renault 12,lada samara,ford taunus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3000-4000 arası doğan şahin broadway zor bulunur. bulunsada büyük ihtimal döküntü olur. bu fiyat aralığında samara flash taunus üçlüsü nispeten temiz bulunabilir. ben flashı çok kovaladım ama bir türlü temizini denk getiremedim bu yüzden samara aldım. flash sizin için bence çok uygun olur, bulamazsanızda samara öneririm. taunusta güzel araç fakat üretimden kalkalı uzun zaman oldu ve yakıt masrafı maalesef biraz fazla oluyor.
  • kesinlikle flash veya samara bak derim ama araba bakımlı olsun...yoksa çok uğraşırsın...
  • 92 taunus gts kullanıcısıyım...aracım şehir içinde tabiri caizde yakıtı içiyor....şehir içi 100 km de 20 lt lpg yakabiliyor....ancak uzun yolda 1.3 araçların yakalayamayacağı değerler elde ediyorum....uzun yolda 100 km de 7-8 litre lpg yakıyor....

parçası ucuz ve boldur...8-9 bin liraya kadarki araçların bir çoğundan konforludur... 120-130 la keskin virajlara gidebilirsiniz....

şehir içinde kullanacaksanız lada samara yada skoda favorit tavsiye ederim....uzun yol için taunus tavsiye ederim....

saygılar...
  • bizim arkadaş 92 ladasını satıyor bayada masraf etti masrafsız bir şekilde kullanırsın 4000 liraya verecek 4 lastiğide yeni lpgside var ekonomik bir şekilde gezersin
  • flash olabilir ki en mantıklı ve ekonomik tercih olur.
    205 falanda var ama elinde kalır astarı yüzünü geçer.
    macera yapma düşerse uno flash spring gibi bişey bak.
  • uno tipo 4000-4500 e derli toplu bişey bulunur...90 model fln
  • 90 model uno tipo yok
  • Ford Taunus GTS
  • 3000-4000 tl ye en iyi taunus bulunabilir. diğerleri başınızı ağrıtır. taunus belki biraz daha verimli olabilir diğer seçeneklere göre...

• Akbil

Bana kalırsa biraz daha bekleyin bütçeyi yükseltin derim.
  • Skoda > Favorit > Black Line

3000   4000   tl arası otomobil tavsiyesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.