Şimdi Ara

3000-4000 Bilgisayar önerisi 14 inch ya da 15 inch bu 3 pcden hangisi iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha çok yazılım programlarını kullanmak ya da film-dizi izlemek amacıyla bir Bilgisayar almayı planlıyorum. Genelde kütüphanede ders çalıştığım için hafif olması tercihim hatta 13-14 inchlik Bilgisayarlar daha çok işime yarar ama onların fiytı biraz pahalı ben birkaç tane seçtim bunlardan önerebileceğiniz ya da başka model var mı 15.6 inch de olabilir.

Acer Swift 3 SF314-54 Intel Core i3 7130U 4GB 128GB SSD Linux 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.GXJEY.001

HP Probook G5 430 Intel Core i5 8250U 8GB 256GB SSD Freedos 13.3" Taşınabilir Bilgisayar 2SX95EA

Lenovo V330 Intel Core i5 8250U 8GB 256GB SSD Radeon 530 Freedos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81B0007XTX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeyi biraz artırabilirseniz bu iki cihaza da bakın derim. Paylaştığınız lenovo ile hemen hemen aynı seviyedeler ancak çok daha hafifler. Bunun dışında full hd panelli, 7-8. nesil işlemcili, ssdli ve hafif bilgisayarlara bakmanızı öneririm.

• Max Richter kullanıcısına yanıt
    Bu ikisi çok güzel de bütçe sıkıntısı var haliyle üsttekiler mantıksız mı onların yerine 15.6 mı alınır sizce

• Ağırlık sıkıntı olmayacaksa paylaştığınız lenovo'yu alabilirsiniz.

Bu cihazı da düşünebilirsiniz, 15.6 olmasına rağmen 14 olan modelden daha hafif. Film - dizi ve bütçeyi de hesaba katarsak 15.6 almanız daha avantajlı olabilir.

• Ben bu cihazı arkadaşım için aldım swift 3 15.6 inç ancak donanım gayet güzel bir tek ramı artırman gerek ilerleyen süreçte 4 gb eklersen tamamdır.I5-8250 4GB 256SSD ekran kartı MX150 2GB.Metal kasa ışıklı klavye şık bir cihaz.Mediamarkten aldım gittigidiyorda satıyor.Şu an 3799.Kazananlar klubunde olduğumdan 3570 e geldi.50 tl de world puan veriyor.Forumdan kazananlar klubune uye bi hesap bulursan bu fiyata gayet iyi bence.15,6 ama ince çerçeveli bir cihaz hafif ve şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 9 Şubat 2019; 16:6:49 >

• boras06 kullanıcısına yanıt
    sanırım bu moele ram eklenemiyor, detaylı incelemedim ama verdiğiniz linkteki yorumların en başında ram eklenemediği ve mevcut ram'in de anakarta lehimli olduğu yazıyor.
  • byazem kullanıcısına yanıt
    En başta yer alan yorum bu model için yapılmış gibi görünsede bu modele ait değil.Çünkü içinden 8. nesil i3 çıktı demiş.Satışta olan model i5 8 nesil.Ek olarak acerın sitesinde belirtilen bellek özelliklerinde şöyle yazmakta:
    Keza ram montaj videolarında ram ekleme anlatımları mevcut.Sadece ramın üzerinde koruma kapağı gibi bişi var.Yorumu yazan kişi bu kapağı anakarta bağlı bir parça sanmış olabilir.

Bellek
    Standart Bellek
    4 GB
    Bellek Teknolojisi
    DDR4 SDRAM
    Toplam Bellek Yuvası Sayısı
    2
    Bellek Kartı Okuyucu
    Var
    Desteklenen Bellek Kartı
    SD

https://www.youtube.com/watch?v=pInFwlsjpOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 10 Şubat 2019; 0:41:7 >

• Ram konusunda emin olamadım acerın sitesinde 2 slot diyor ama cpuzden baktığımda 4 slot görünüyor.

Teşekkürler hocam ilginiz için.
    hocam mesaj attim cevap verebilir misiniz?

• Dell Vostro 3578 Intel Core İ5 8250U 8GB 256 SSD Radeon 520 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar N2072WVN3578EMEAU
    Bilgisayar Bu nasıldır acaba

• Önerisi olan var mı hafif ve güzel özelliklere sahip bir laptop?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.