Şimdi Ara

300 TL üzerinde alışverişe Ücretsiz Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
10.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  300 TL üzerinde alışverişe Ücretsiz Saat

Kampanya Detay Link : 300 TL Üzeri Ücretsiz Ürün

SaatX.Com

Kampanya Kapsamı;

* 300 TL üzerinde alışveriş yapan tüm müşterilerimize Pierre Cardin 104611F05 Kol Saati Ücretsiz Gönderilecektir.

* Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşteri 1 defa faydalanabilir.

* 300 TL üzerinde alışveriş yapan müşterilerimize sadece 1 adet Pierre Cardin 104611F05 Kol Saati Ücretsiz Gönderilecektir.

* Kampanya kampasımında 20 adet Pierre Cardin 104611F05 Kol Saati Ücretsiz olarak gönderilecektir.

* Kampanyayı erken bitirme hakkı SaatX de saklıdır.

* Saatx kampanyayı erkenden bitirme veya uzatma hakkını gizli tutar

* Kampanya kapsamındaki Pierre Cardin 104611F05 Kol Saati Farklı bir modelle değiştirilemez,

* Kampanya kapsamındaki Pierre Cardin 104611F05 Kol Saati fiyat olarak alışveriş tutarından indirim olarak düşürülmez.

* Pierre Cardin 104611F05 Kol Saati Ücretsiz olarak almayı hak kazananların ek olarak hiçbir işlem yapmalarına gerek yoktur. Saat otomatik olarak gönderilen faturaya işlenecek ve paket içinde sevk edilecektir.

* Pierre Cardin 104611F05 Kol Saati Orjinal ve 2 Yıl Garantilidir.

* Pierre Cardin 104611F05 Kol Saati Teşir veya Tamir görmüş ürün değildir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ne alırsan 1 milyooooooooooon..!
  • quote:

Alacağınız her ürün için Kargo 2.90 TL

Niye her ürün için?
    Üç parça ürün alınca astarı yüzünü geçmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 6 Şubat 2013; 12:40:13 >
  • Özür dilerim yanlış yazmışım düzeltiyorum tüm ürünlere tek fiyat
  • ya bittiyse diye sormam biterse bitsin üzülmem

zaten her sitede satılıyor bu 1 tl.lik çerçöp ürünler

millet memleket doydu hep aynı çin mallarına
    hala ne diye satılmakta anlayamıyorum

morhipo limango markafoni gibi büyük sitelerde bile aynı mamüller satılıyor züpperya, bundega, bingobanga vs uyduruk butik isimleriyle

hem ithalat maliyetindenmi diye desem fiyatları geçen seneye göre çok fahiş ama haybeden gelen site hediye çeklerinin indrimleriyle normal 1 tl fiyatına yakın alınabiliyor ama doydu millet memleket

yahu değişik sitelerde 1 tane bir mamül için öyle fiyat uçurumları oluyor ki kim kime tita titana siteler arasında bunalmamak elde değil alsan aynı gün kullanmadan at çöpe

artık satamayınca "kargo bedava" ve günde bir farklı bir ürün ücretsiz sadece "kargo ödetmeyle" satmaya başladılar

• Yorumunuz İçin teşekkürler.
  • yabittiyse aşkıma 1 liralık çerçöp almadan ürünler biterse isminiz çok manidar beyfendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesajı Şikayet Et
    Nick değişimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayınız
    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

benden önce davranmışlar
  • Yorumlar İçin Teşekkürler.
  • valla inanmassınız pinigo sitesinden 17,90 tl.ye bir oto süpürgesi satın almıştım kargo daha elime geçmeden bana telefon açtılar:

- gönderdiğimiz oto süpürgesi yapılan kontrollerde arızalı çıktı, 17,90 tl ödmenizi kartınıza iade ettik dediler

bende:
    - madem öyle arızalı süpürgeyi size geri mi göndereceğim

diye sorarken:

yok beyfendi göndermenize gerek yok dediler. arızalıyıda geri istemediler

ardiyede duruyor müzelik oldu oto süpürgesi

ilginç değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

valla inanmassınız pinigo sitesinden 17,90 tl.ye bir oto süpürgesi satın almıştım kargo daha elime geçmeden bana telefon açtılar:

- gönderdiğimiz oto süpürgesi yapılan kontrollerde arızalı çıktı, 17,90 tl ödmenizi kartınıza iade ettik dediler

bende:

diye sorarken:

ilginç değilmi?

değil
  • quote:

valla inanmassınız pinigo sitesinden 17,90 tl.ye bir oto süpürgesi satın almıştım kargo daha elime geçmeden bana telefon açtılar:

bende:

diye sorarken:

ilginç değilmi?

Farklı bir firmadan aldığınız ürün firma iyi niyet göstermiş,

Biz göndermeden önce tüm ürünlerimizi paketlerini kontrol ederek gönderiyoruz.

• iyi niyet aslında şudur. adam, yanlışlıkla 1 ipad yerine 5 adet göndermiş. alıcı firmayı arayınca, "ihtiyacı olanlara verin" cevabı almış

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

iyi niyet aslında şudur. adam, yanlışlıkla 1 ipad yerine 5 adet göndermiş. alıcı firmayı arayınca, "ihtiyacı olanlara verin" cevabı almış

++++++ 1
  • Bu Günki Tüm Siparişler Kargoya Verilmiştir. Hayırlı Olsun Arkadaşlara
  • quote:

ya bittiyse diye sormam biterse bitsin üzülmem

zaten her sitede satılıyor bu 1 tl.lik çerçöp ürünler

millet memleket doydu hep aynı çin mallarına
    hala ne diye satılmakta anlayamıyorum

morhipo limango markafoni gibi büyük sitelerde bile aynı mamüller satılıyor züpperya, bundega, bingobanga vs uyduruk butik isimleriyle

hem ithalat maliyetindenmi diye desem fiyatları geçen seneye göre çok fahiş ama haybeden gelen site hediye çeklerinin indrimleriyle normal 1 tl fiyatına yakın alınabiliyor ama doydu millet memleket

yahu değişik sitelerde 1 tane bir mamül için öyle fiyat uçurumları oluyor ki kim kime tita titana siteler arasında bunalmamak elde değil alsan aynı gün kullanmadan at çöpe

artık satamayınca "kargo bedava" ve günde bir farklı bir ürün ücretsiz sadece "kargo ödetmeyle" satmaya başladılar

dediğiniz limango, markafoni gibi sitelerde 1`e 10 fiyat veriliyor bu ürünler :)

ihtiyacı olan alır olmayan almaz.

bu tarz ürünler e-ticaretin başlangıcıdır.

Bu şekilde başlanır ve ürün yelpazesi giderek çoğalmaya başlar.

bitene kadar bile peynir satmaya başladı..

Gerisini siz düşünün :)

• fiyatlar uygun kargo y.içi olsaydı düşünebilirdim ama arası hiç sevmiyorum bu arada bitenekadar 5tl tanımladı cüzdanlara arkadaşlar. İzmirde bir e-ticart firması bulamadık çalışmak için, zonguldak da bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 7 Şubat 2013; 12:46:08 >
  • Yurtiçi Fiyatlarda Biraz Yüksek Olduğu İçin Tercih Etmiyoruz.
  • YaBittiyse.Com İndirim Çekleri Aşağıdadır.
    Aşağıdaki Çekleri Kullanan ilk 10 kişiye kargo ücretsizdir.

Çekler :

KODLAR BİTMİŞTİR:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarikYildiz -- 9 Şubat 2013; 22:50:29 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.