Şimdi Ara

300 bin tl para ile nasıl bir yatırım yapılabilinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eski kafayim ben emlaktan anliyorsan ev al sat
    Uskudarda sıkı?ık biri ev satiyordu 260 a merkezde param olsa alir 340 a satardim

Herkez para kazanma yolu baska

Yada bas parani yuzdelere bolerek altin gumus dolara kafan rahat etsin risk alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar kısa bir süre hocam ? brent petrol şu ara çok ucuz virüs biter piyasa normale dönerse(takribi 6-7 ay) 300 koyup 600 alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matias12

ne kadar kısa bir süre hocam ? brent petrol şu ara çok ucuz virüs biter piyasa normale dönerse(takribi 6-7 ay) 300 koyup 600 alabilirsiniz
    bunu forex dısında herangi bir bddkya bağlı bankadan alabiliyor muyuz hocam
  • Matias12 M kullanıcısına yanıt
    bunları nereden alıp nereden satıyoruz hocam?
  • Altın. Her zaman değerini korur
  • iletişim sağlarsanız yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TSPOR hisse bu ara iyi kazandırıyor. Çok düşmüştü toparlıyor.
    Ama riski fazla.
    Risksiz isterseniz vadeye koyarsınız onunda faiz oranları çok düşük.

31/03/2020 TSPOR: 3,12
  • Altın satın alın 999 saflıkta gram altın. tümüyle. reel olmasın.

Yatırım tavsiyesi değildir. T

Tamamen kendi görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 19 Nisan 2020; 2:8:0 >
  • arkadaşlar eurtry işlem yaptınız mı
  • bence eurusd ve altına bir dikkat edin bunlar yatırım araçlar arasında en çok kullanılan
  • ben olsam bankadan gümüş alırım ve 5 yıl dokunmam.
    altının gramı fiyatını gümüşün gram fiyatına bölerim, sonuç 70-80 üzerinde çıkarsa gümüş alırım.
    altının gramı fiyatını gümüşün gram fiyatına bölerim, sonuç 70-80 üzerinde altında çıkarsa ya dikkatli gümüş alırım yada altın alırım.
    benim görüşümdür. yatırım tavsiyesi değildir.
    he bu arada fiziki gümüşe bulaşma.alım satım arasındaki fark fazladır mahveder adamı fiziki gümüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 8 Nisan 2020; 3:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rshcoosl

TSPOR hisse bu ara iyi kazandırıyor. Çok düşmüştü toparlıyor.
    Ama riski fazla.
    Risksiz isterseniz vadeye koyarsınız onunda faiz oranları çok düşük.

31/03/2020 TSPOR: 3,12
    Şayet benim yazdığım yatırımı uyguladıysanız, kazandığınız 90bin tl'den bana düşen 15bin tl'yi hesabıma eft yapmanız için iban adresimi pm atıyorum.

Hesap;
    O zamanki TSPOR değeri 3,12TL
    Şimdiki değer 4,07 TL
    Varlık 300 bin TL.

4,07/3,12=1,30
    300bin * 1,30= 390 bin TL

Kar=390-300=90bin TL
  • rshcoosl R kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlamadim gitti spor hisseleri neden yükseliyor hepsi borç içinde su corona döneminde ligler kapalı taraftar forma gelirleri yok futbolculara boşa para veriyorlar geçen gün Galatasaray yükseldi şimdi Trabzon sıra Fenerbahçe de mi yoksa Beşiktaş da mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tahtayapıcı diye bişey al,sen bi hisseyi al, hemde 300binlik al bak neler oluyor. özellikle sığ hisseden alda bakalım nasıl ocağına incir ağacı dikiyorlar.
    almadığın bi hisse üzerinden hesap yapmak kolay.
    sen girdiğin an tahtayapıcı seni görüyor. bunu anlamadınız bi türlü.
    oluşturulan haciminde çoğu köpük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 9 Nisan 2020; 22:55:41 >
  • Bu hisse 50 gün önce 9TL idi.
    Yeni yükselen bir hisse değil. Düşüp de toparlamaya çalışan bir hisse.
    Bu zamanda çoğu hisse bunu yaşıyor zaten ama TSPOR diğer hisselere nazaran daha fazla düştü.

Tabiki benim lafımla kimse yatırımlarını yapmasın. Araştırın. Bende de 300bin tl olsa hepsini riske atmam.
    Söylediklerim ytd.
    hocam söylediklerimi anlamıyorsun.

bak şimdi
    A hissesi var, 3 liradan 9 liraya gitmiş olsun.
    bugün fiyatı 9 lira olsun. sen zaman makinesine bin, 3 lira olduğu güne git ve 3 liradan o hisseyi yüklüce al,
    o hisse 9 liraya gitmiyor o durumda.
    anladın mı?
    sen satmadın mı, tamam grafiği sen değiştiriyorsun, yataya götürüyo fiyatı yada git gide satıp fiyatı aşağı çektiriyor.

çünkü tahtayapıcı senin elindeki hisseyi senden daha ucuza almadan o hisseyi 9 liraya çıkartmıyor. anladın mı?
    seni sirkeliyor birşekilde artık fiyatı 2 liraya mı indirir kaça indirirse, zaten defter değeri kuruş seviyelerinde çoğu hissenin..
    seni düşürdükten sonra ondan sonra gidiyor 9 liraya.
    anladın mı?

bu tüm hisselerde böyle değildir tabi ama büyük çoğunlukta böyle.

bişeyler olup bittikten sonra tühh alsaydım zengin olacaktım kafasıyla hisselere girersen hapı yutarsın.
    tahtayapıcının işi ne, sürekli a hesaptan b hesaba virman yapıp hacim oluşturuyor ve ne kadar hisse hangi aracı kuruma satıldı nerden alındı onları takip ediyor.
    ben uyarımı yaptım.
    gerisi size kalmış.
    borsada özellikle sığ hisselerden kaçın.
    tabiki thy yada garanti gibi hisselerde bu söylediğim geçersizdir ama onlarda da aşırı hareketler göremezsin.
    bir hissenin defter değerine ve yılın hergünü ne kadar hacim yaptığına bakmadan hisse almayın.benden de kocaman bir YTD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 10 Nisan 2020; 15:36:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.