Şimdi Ara

300-500 TL Arası PSU'suz Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi kasa arıyorum elimde güç kaynağı var 300 tl bütçem var 500tl kadar ayırdım.

Aklımda en baştan Corsair 500R var önde 2x12, yanda 1x20, arkada 1x12 fanlarla geliyor üstte ve altta boş fan yerleri var.
    Yanında gelen fanlar gayet yeterli düşünceme göre yan kapaktaki 20cm lik fan büyük katkı sağlıyor soğutmaya.

Birde Corsair 730T vardı görünüşü çok hoşuma gidiyor ama 500R deki gibi fanı yok yanda önde 2 arkada 1 tane var yanda da fanı olsaydı düşünmeden 730T alırdım.

Sizce yandaki 20cm lik fan büyük bir katkı sağlar mı ? 730T yi mi yoksa 500R mi tercih ederdiniz?

max 500 TL ye (yurtdışından da alınabilir sıkıntı yok) önerdiğiniz başka kasa var mı? Zalman tavsiye etmeyin hoşuma gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLowme131 -- 20 Ağustos 2015; 20:54:02 >

• www.webdenal.com
    Corsair Obsidian 750D Full Tower Kasa (CC-9011035-WW)
    http://www.webdenal.com/corsair-cc-9011035-ww_660363.html

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

www.webdenal.com
    Corsair Obsidian 750D Full Tower Kasa (CC-9011035-WW)
    http://www.webdenal.com/corsair-cc-9011035-ww_660363.html

Hocam attığınız linkte stokta yok, birde soğutma performansının (ekstra fan eklemeden kullanacağım) yeterli olmadığını düşünüyorum. Öyle gösterilecek bir sistemim de yok yani başka öneriniz var mı? soğutma performansı iyi, malzeme kalitesi güzel olan kasa?

• quote:

Orijinalden alıntı: krımınal

http://www.hepsiburada.com/corsair-carbide-400r-mid-tower-kasa-cc-9011011-ww-p-BD101440 al bol bol fan takarsın artık

Hocam yan kapağa 2 tane fan takınca 500R ile aynı fiyata geliyor zaten, 500R da yan kapakta 20cm lik tek fan var zaten daha mantıklı olmaz mı sizce onu almam?

• FLowme131 kullanıcısına yanıt
    hocam yan kapağa fan takman kasa içi soğutmaya çok faydası olmaz sadece daha fazla ses çıkarır ayrıca yan kapak fanı daha çok ekran kartını soğutma amaçlıdır.. zaten alıcağın kasa hava silkülasyonu iyi olucağın dan yan kapak fana ihtiyaç duymucaksın
  • krımınal kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Peki bir şey daha sormak istiyorum Corsair Graphite 730T ile 760T arasındaki tek fark pencere mi? birde 730T alırsam kazanacağım dış görünüş dışında 400R yerine alırsam ekstra bir kazancım olacak mı yoksa sadece dış görünüşe 150tl fazla mı vermiş olacağım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Tavsiyesi (30.000TL)
    4 ay önce açıldı
    40 bin TL kasa tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    evet 730t ve 760t arasın da ki fark pencere.. hayır hocam sadece dış görünüşe para vermiş olmucaksın kasa içi tasarım da 730t daha kompakt kasaları incelediysen anlarsın zaten farkları
  • krımınal kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkürler. 730T yi almaya karar verdim, kararımı değiştirmezsem ya da Allahtan bir mani çıkmazsa 1-2 hafta içerisinde alırım kasayı.
    Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/corsair-carbide-400r-mid-tower-kasa-cc-9011011-ww-p-BD101440 al bol bol fan takarsın artık

Corsair gerçekten güzel işler çıkariyor.

İmportant hayret everest onermedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Şaşırdım harbi. Sanırım arkadaş everestin müdürü

• Çok fanlı istiyorsanız imzamdaki kasayı önerebilirim vantilatör amaçlı kullanıyorum kendilerini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

Yardımlarınız için teşekkürler. 730T yi almaya karar verdim, kararımı değiştirmezsem ya da Allahtan bir mani çıkmazsa 1-2 hafta içerisinde alırım kasayı.

Hocam 730T'yi henüz almadıysanız dün facebook sayfalarında gördüm. 569 TL yerine 439 TL kampanya yapmışlar.

Birde sitede anasayfada gözüme Dark N10 kasa çarptı. Bu kasa yeni sanırım. 5 mavi ledli fanlı, 2 adet fan kontrolcülü, içi çok geniş sığdıramayacağın bişey olmaz, vidasız montaj, üst manyetik filtre, usb 3.0 lar üstte falan hoşuma gitti açıkcası. Kullanışlı bir kasaya benziyor ve gayet ucuz. Seansonic gibi kaliteli bir PSU ile 750-850w paket halinde de satıyorlar.

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Gaming Dünyasının Lideri | Teknobiyotik
    http://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/?q=dark+n10

İkisi arasında 730T tercih ederdim ben olsam.

• thequaresma kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Kasayı almaya karar vermiştim ama biraz fiyatının düşmesini bekliyordum. Bu indirim ilaç gibi geldi sabah ilk işim almak olacak. Bayramdan sonra anca gelir ama heralde

Bu arada Dark, Silverstone, Aerocool gibi markalara karşı bir önyargı var bende kalitesiz buluyorum biraz yoksa aklımda Aerocool xpredator da vardı. Neyse 730T yi seçtim ben indirimi gösterdiğiniz için çok teşekkürler.

Edit: 40 tl kargo ücreti varmış neyse yine 480 e geliyor yine hesaplı sayılır. Amazon dan mı alıyoruz 40tl kargo ne ya yapacak bir şey yok yine uygun fiyatı.

Edit-2: An itibari ile 479 tl ye satın aldım 730T yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLowme131 -- 20 Eylül 2015; 8:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.