Şimdi Ara

300/100 600/200 Boyner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
8
Favori
12.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanyalar - Boyner.com.tr
    https://www.boyner.com.tr/content/kampanyalar

300/100

600/200

KOD sitede yazıyor : YB100

Yazlıkları Maviden tamamlamıştım kışlık mont ve botumu boynerden aldım :) mevsimi olmadığı için bayaaa indirim oldu benim için :)

Edit: Her üründe geçerli yapamayan arkadaşlar var güncellendi.

46852 ürün çeşidi var
    www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    https://www.boyner.com.tr/yaz-biterken-c-3549080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 22 Ağustos 2019; 18:55:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldıklarınızın linki verir misiniz?

• harley botlar ne kadar pahalanmış.
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt

Bu mont için boyner sitesine girdim sadece monta 230tl ödemeye hazırdım. Beğendim araştırma yaptım. Araştırın en ucuz boyner çıkıyor

300 e 100 olunca bide bot ekledim sepete

Botu 300e yüz olması için ekledim gayet güzel görünüyor 100de 100 deri diyor gelince beğenmezsem iade ederim iade tutarı 90tl civarı gözüküyor. Yani her ürüne bölmüş indirimi N11 gibi.

Toplamda 229 tş ödemiş oldum kampanya ile

Cardfinans kartım olduğu içinde peşin 9 taksit yaptım ben memnunum şuan için.

• Lütfen geçerli bir indirim kodu giriniz...

• Lütfen geçerli bir indirim kodu giriniz.

• www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    https://www.boyner.com.tr
    sitesine gidin en üst kısımda indirim fırsat tanıtımları yapılan bölümde yazıyor 300 Tl alış verişe 100 600 tl alişverişe 200 diye Kod olarakta YB100 yazmışlar. Ben 300/100 kullandım YB100 kodu ile

300/100 600/200 Boyner

Edit: Resimdeki bilgilerim açıkça görünğyordu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 22 Ağustos 2019; 18:13:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyner 250/75
    6 yıl önce açıldı
    Flo 1500/400 kupon 35 tl
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: damienn

harley botlar ne kadar pahalanmış.
    Maalesef öyle. Gibson Nubuk modelini 2016 9. ayda 250tl ye almışım sadece sezon dışı indirimi ile çek kupon vs kullanmadan. şuan bakıyorum yine 300 tl civarına bulunabilir. Kuponlu vs olursa tadından yenmez boyner'e bi bakın isterseniz.

2017 martta mavinin kendi sitesi üzerinden 149 a aldığım kot şuan yine mavide 189 tl. Halen popüler sanırım hiçbir indirim yok 2017 martta yeni çıkan modeldi halen duruyor indirimsiz olarak :) Dolar petrol enflasyon vs etkiliyor herkesi maaşlara da aynı oranda zam gelse fena olmaz aslında.

Maviden geçtiğimiz günlerde 40 + 40 + 60 tl kuponlar kullanarak alışveriş yaparken gördüm o fiyatı da. ( 40 + 40 + 60 kuponları farklı alışverişlerde kullandım. 200tl üzeri 2 adet 40 300 tl üzeri 1 ad 60)

Edit: Mavide takip ederseniz geliyor kuponlar ara sıra. Kampanyalı ve indirimli ürünlerde geçerli değil. Ama benim gibi 3 adet kampanyalı ürün 1 adet indirimsiz kampanyasız ürün eklerseniz kabul ediyor :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 22 Ağustos 2019; 18:45:13 >

• Kod her üründe geçerli değil. 300/100 un yanında 100 lirada Axess kamoanyasi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Kod her üründe geçerli değil. 300/100 un yanında 100 lirada Axess kamoanyasi bekliyorum.
    Güncelledim hocam ben spesifik olarak sadece alacağım montu sepete attım, 300e 100 olması için yine kategorilerden Erkek >> Bot seçtim en ucuza göre sıraladım beğendiğim modeli sepete attım, kupon geçerli ürünler içerisinden seçmedim demek ki kupon geçerli ürünlerin içerisindeymiş ürünler.
  • Bilenlere bişey sormak istiyorum. Diyelim 600u 400 düşürdük ürünler geldi. Aldığım 225 tllik montu iade edebiliyormuyum. Ve gene 225 TL olarak mı iade edebiliyorum

• Boynerden iadem olmadı. Arayıp öğren istersen. Ama n11 kullanıyorum. N11 de kuponlu çok iadem oldu orada ürüne oranı kadar indirim yapıyor. Boynerde de aynı şekilde görünüyor. Misal benim alışverişim mont 139 bot 90 tl gözüküyor. Bende Botu iade edersem 90tl iade alırım diye düşünüyorum. Kupon ürünlere bölünmüş durumda görünüyor. Kamğanya şartlarını inceleyip yeterli gelmezse boyner arayıp bilgi alabilirsiniz.

Edindiğiniz bilgiyi bizimle de paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alptekin15

Bilenlere bişey sormak istiyorum. Diyelim 600u 400 düşürdük ürünler geldi. Aldığım 225 tllik montu iade edebiliyormuyum. Ve gene 225 TL olarak mı iade edebiliyorum
    Hocam sizce mantıklı mı? Herkes 600 e tamamlar alır 200 tl lik aldığını iade eder :)

Oranlı olarak her üründen düşüyor.
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Kupon kullanıp indirim uyguladıktan sonraki fiyatı üzerinden iade olur diye düşünüyorum. Ürünle eşit oranla bölüyor kupon indirimini.

Ama arkadaş şunu demek istediyse kesinlikle mümkün değil; ürünün fiyatı indirim kuponu uygulanmadan önce 225 tl geldi geri gönderdim iade ettim 225 mi iade olur.

Kesinlikle mümkün olacak birşey değil kaldı ki çoğu sistem 600tl alt limit verdiyse ve siz iade yaptıktan sonra kalan ürünler 600tl alt limit şartını sağlamıyorsa kampanyadan faydalanılan tüm indirimi iptal eder. Örnek Trendyol, Mavi vs.

Ama boyner ürünlere eşit bölüyor ( örnek n11) dediğim gibi hiç iadem olmadı boyner'e arayıp öğrenmek lazım veya kampanya şartlarını inceleyin.

Bence adil olan tamamen iptal edilmesidir. Ama müşteri memnuniyeti olarak n11 ürüne oranını iptal ediyor. Boynerde de işlem öyle görünüyor siparişlerim menüsünde.

• İade edilen ürüne indirim oranlaniyor. Zaten bu yapılmasa netten alışveriş yapmanın bir anlami kalmaz ki.
    Ama şöyle birşey de var, Axess vs. İndirimi varsa karta iade yerine iade ürün karşılığı mağazadan alışveriş çeki almak lazım çünkü iade durumunda alışveriş toplam tutarı alt limitin altına düşerse ekstre indiriminin tamami gidiyor.

• İndirim ayakkabılarda geçerli değil sanırım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dvgtia kullanıcısına yanıt
    Bir sürü ayakkabı var vallahi, ben hiç denk gelmedim beğendiklerim arasında geçmeyen siz nasıl denl getiriyorsunuz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

https://www.boyner.com.tr/jack-jones-mont-772237?dfw_tracker=64929-5001752758003&gclid=CjwKCAjw-vjqBRA6EiwAe8TCk38PJy2qH_hl2KwllMsduCsrvzb-ddf4xf1lFLAGNa0v2fpPtoAQVBoCyd4QAvD_BwE

Bu mont için boyner sitesine girdim sadece monta 230tl ödemeye hazırdım. Beğendim araştırma yaptım. Araştırın en ucuz boyner çıkıyor

300 e 100 olunca bide bot ekledim sepete

https://www.boyner.com.tr/limon-bot-757517?dfw_tracker=42933-5001630707001&searchKey=Limon%20kahbe%20bot

Botu 300e yüz olması için ekledim gayet güzel görünüyor 100de 100 deri diyor gelince beğenmezsem iade ederim iade tutarı 90tl civarı gözüküyor. Yani her ürüne bölmüş indirimi N11 gibi.

Toplamda 229 tş ödemiş oldum kampanya ile

Cardfinans kartım olduğu içinde peşin 9 taksit yaptım ben memnunum şuan için.
    J&J montundan memnun kalmadım. Şekli şemali güzel görünüyorlar ama dayanıklılık iyi değil. Bendekinin ön fermuarı bozuldu 1 sene demeden. Hergün giyen birisi de değildim ki her zaman fermuarını da çekmiyordum. İyice inceleyince fermuarının çok küçük dişli olduğundan sorun oluştuğunu anladım. Loft marka mont var 2 yıldır fermuarı sapasağlam ama onu da silmekten eski parlaklığı kalmadı. Loft monttaki fermuarlar iri dişli ve daha kallavi olduğu belli oluyor. Ayrıca mont ve sweatlerindeki uzun kol adeti de hiç güzel değil J&J un.

Kışın sonunda bir ara bu montlarda %60 indirim yapmıştı boyner ve indirim kampanyası da geçerliydi. Birkaç iyi model vardı ama istediğim model extra kampanyaya girmeyince almamıştım.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam spor ayakkabılarda olmuyor sanırım nike buldum bi tane

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dvgtia kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın verdiği linkten filtreleme yapıp bak modellere istersen. Daha verimli olur. Geçiyor mu geçmiyor mu uğraşmasın. Kampanyanın verdiği linkteki ürünlerde geçiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.