Şimdi Ara

30 yaşında hiperaktif olmak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım hatta 31 e doğru gidiyorum benim sorunum hiperaktif olmam çok hızlı hareket ediyorum çok hızlı yürüyorum yorulmak nedir bilmiyorum merdivenleri bile 3-5 er çıkıp 3-5 er iniyorum...bazen içimden durduk yere koşmak depar atmak geliyor.Günde 20 km yol yürüsemde yorulmuyorum çok hızlı hareket ediyorum yanımda kimse yürümek istemiyor çünkü bana yetişemiyorlar....Bu durum zamanla geçer mi ? Yıllar önce doktor yaşın 25 olsun hiperaktifliğin geçer demişti ama yaş 31 oldu artarak devam ediyor bitmek bilmeyen bir enerji ile yorulmak nedir bilmiyorum...Allah'a şükür hiç bir sağlık sorunum yok içki-sigara hiç kullanmadım kullanmıyorum da...Merak ettiğim benim gibi olanlar var mı ? Fikirlerinizi yorumlarınızı merak ediyorum.... İyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 7 Ağustos 2015; 1:39:20 >

• Şükret hoca bence mutlu olmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Şükret hoca bence mutlu olmalisin

Tabiki hocam şükrediyorum daima halime rabbimin verdiği sağlığa ama çevremde benim yaşımda olupta benim gibi hareketli olan yok herkes göbek yapmış bende göbek falan yok çok hızlı ve uzun yol yürümeyi koşmayı hızlı hareket etmeyi seviyorum aslında...
  • yok mu fikri olan bu eğer bir sorunsa sadece bende mi var ?
  • Bir komşumuzun babası var 70 küsür yaşında. O da merdivenleri iki iki çıkıyor, yürürken kimse yetişemiyor (yokuş yukarı cami yolu) sürekli ağır işlerle meşgul oluyor (kömürlüğü komple boşaltmak, badana yapmak, elektrik tesisatını baştan aşağı yenilemek, çatı kiremitleriyle uğraşıp durmak, sokaktaki ağaçların toprağını boşaltıp boşaltıp tekrar doldurmak, çöp konteynırını bi öbür apartmanın önüne, bi öbür apartmanın önüne sürüklemek vs vs vs)

Kötü mü bilemedim.. Adam dinlenmek bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Bir komşumuzun babası var 70 küsür yaşında. O da merdivenleri iki iki çıkıyor, yürürken kimse yetişemiyor (yokuş yukarı cami yolu) sürekli ağır işlerle meşgul oluyor (kömürlüğü komple boşaltmak, badana yapmak, elektrik tesisatını baştan aşağı yenilemek, çatı kiremitleriyle uğraşıp durmak, sokaktaki ağaçların toprağını boşaltıp boşaltıp tekrar doldurmak, çöp konteynırını bi öbür apartmanın önüne, bi öbür apartmanın önüne sürüklemek vs vs vs)

Kötü mü bilemedim.. Adam dinlenmek bilmiyor.

hocam bende aynıyım yorulmak nedir bilmiyorum nasıl bir enerji var bende anlamıyorum sanırım bu durum benimle devam edecek...
  • valla bence sıkıntı yok. Yerinizde olsam yüzmeye, kung fu ya filan yazılır o enerjiyi baraj yapımında kullanırdım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaşında işsiz olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

valla bence sıkıntı yok. Yerinizde olsam yüzmeye, kung fu ya filan yazılır o enerjiyi baraj yapımında kullanırdım :)

hocam fazla tatlı bile yemiyorum fazla enerji birikimi olmasın diye bekarım zaten o kadar enerjiyi halı saha maçlarıyla yürümekle sürekli hareket etmekle atıyorum yoksa duramıyorum yerimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fewrince

Hocam size bi eş lazım sabah akşam sabah akşam

evlenince denerim hocam belki biraz faydası olur

• 35 yaşindayim ayni durum bendede var fıldır fıldır dolasiyorum asansör kullanmiyorum hizli yuruyorum vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

35 yaşindayim ayni durum bendede var fıldır fıldır dolasiyorum asansör kullanmiyorum hizli yuruyorum vs...

Demek ki sadece bede omayan bir durum birde hocam minyonum ben 31 yaşındayım ama 23-24 gibi duruyorum kimse gerçek yaşımı kestiremiyor bana sen yaşlanmazsın diyorlar çünkü gerçekten çok hareketliyim yerimde duramıyorum belki bu durum bizim için bir avantajdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

35 yaşindayim ayni durum bendede var fıldır fıldır dolasiyorum asansör kullanmiyorum hizli yuruyorum vs...

Demek ki sadece bede omayan bir durum birde hocam minyonum ben 31 yaşındayım ama 23-24 gibi duruyorum kimse gerçek yaşımı kestiremiyor bana sen yaşlanmazsın diyorlar çünkü gerçekten çok hareketliyim yerimde duramıyorum belki bu durum bizim için bir avantajdır...

Aynen kardesim bende yaşimi hiç gostermem 35 diyince kimse inanmiyor

• Hocam bence halıne sukret.. benım yasım 17 sıgara var,alkol arada sırada babam seker,kaalp hastası bu yuzden bbuyuk ıhtımal bendede olucak suandan hıssedıyorum mesela sızın 3-5 er zıpladıgınız merdıvenlı ben yarısında tıkanıyorum, yazın yakatda saga sola donerken kalbım kut kut atıyo nedensızce... bence dedıgım gıbı halıne sukret

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_Batuhann

Hocam bence halıne sukret.. benım yasım 17 sıgara var,alkol arada sırada babam seker,kaalp hastası bu yuzden bbuyuk ıhtımal bendede olucak suandan hıssedıyorum mesela sızın 3-5 er zıpladıgınız merdıvenlı ben yarısında tıkanıyorum, yazın yakatda saga sola donerken kalbım kut kut atıyo nedensızce... bence dedıgım gıbı halıne sukret

şükrediyorum hocam 2-3 km koşsam tıkanmıyorum sigara alkol kullanmıyorum bu yaşıma kadar kullanmadım zaten benim dedemde benim gibiymişti şuan 83 yaşında baston v.s. kullanmıyor artı hiç hastaneye bile gitmedi o da hala her tarafa yürüyerek gider deyim yerindeyse zıpkın gibi bende ona çektim sanırım....
  • Keske bende boyle olsam ama maalesef yuruyuse cıksam en fazla 300 metrede tıkanıyorum

• hocam çok güzelmiş bence spor yapın; koşun, çıkın etrafınızda saha varsa basket oynayın, yüzmeye yazılabilirsiniz... türkiyede genelde sizin yaşınızda insanlar da hareketsizlikten göbek çıkmaya başlıyor. bence halinize şükredin, çok güzel bi durum. ha sosyal hayatta bazı sıkıntılar çıkabilir. vardı benim bi arkadaşım hiperaktif, yani biraz rahatsız edici oluyo açıkçası böyle kıpır kıpır biri olunca karşında. ama dediğim gibi çok güzel aslında sadece insanlarlayken kendinizi tutmanız lazım

• bence güzel birşey ben 29 yaşındayım koca karı gibi hareket ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

bence güzel birşey ben 29 yaşındayım koca karı gibi hareket ediyorum.

31 yaşıma gireceğim hala içim kıpır kıpır durmak bilmiyorum anlamıyorum ki bu kadar enerji nerden geliyor :) sürekli hareket ediyorum çok aşırı hızlı yürüyorum yorulmak nedir bilmiyorum ama Allah'a şükürler olsun sağlığım yerinde hiç bir sorunum yok hocam sizde hareket edin sigara içiyorsanız bırakın hareket demek berekettir derler hem hareketli insanlar daha az hasta oluyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 11 Ağustos 2015; 3:45:52 >
  • Ahahha :) Kafaya taktığın şeye bak hocam.Bunlar kafaya takılacak şeyler değil.
    Mutlu olman lazım.Senin yaşındaki herifler günde 2 paket sigara içiyor,2 kat merdiven çıkamıyor.
    Siz insanları anlamak çok güç...
  • derdiniz bu olsun.ben 23 yasindayim oturdugum yerden yoruluyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.