Şimdi Ara

30+ ULTİMATE TEAM CUP I ( PS3 ) ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gol attiktan hemen sonra cok gol yiyorum ben bir türlü önlem alamadım şu işe.Bu arada takimi denemelik kurdum aslinda bundesliga ile cikacaktim maca o kadro ile daha iyi oynuyorum ama vazgectim sonradan daha iyi olurmus aslinda bundesliga ile ciksam neyse :) bozacagim zaten bbva yi sirf ronaldo yu denemek icin kurmustum oynadim hevesimi aldim simdimi hedefim ibra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Abi ben dun 12 :20 geciodu kapattim gece ps3 ü.Bu hafta sabah vardiyasindayim o yuzden cok gece kalamiyorum ama sen bana bir saat soyle geleyim 12 den sonra

Şu an eve geldim kardeşim , ne zaman istersen online olabilirim

Kardesim ceyrek final maclari bitti mi? Baslayacak miyiz yari finallere?

• Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt
    hocam o sorun bende de var ya anladığım kadarı ile la liga'sın sende bana takımını ve formasyonunu gönderir misin?

genelde dakika 5 ile 15 arası bi gol buluyorum sonra bir türlü maçı çeviremiorum 3'ten 4e düştüm dün akşam. Gerçi analog'u çevirdiğimizde sağa veya sola destek için bastırdıgımız yer varya oranın sağ kısmı sanırım fazla abanmadan dolayı kırıldı bu yüzden orta açmak için oraya doğru bastırdıgımda çapraz olarak içeri girmeye çalışıyor oyuncu bu da oyunu olumsuz etkiliyor. Kısaca 100TL sıkışmış analoga

• Beyler kusuruma bakmayın ancak yeni geldim işten , yarı final maçları yapılabilir tabiiki :

urtur - fb21

fifaz - stream_ouz

Maçlar için son tarih 25 ekim Cuma ' dır , bol şanslar
  • Şampiyon merakla bekleniyor

• Fb21 0 3 urtur
    Urtur 2 2 fb21

Tebrikler cok keyifli maclardi sonuna kadar hakettin ilk mac switch olayini yapamayip golu yiyince rezil oynadim zaten basarilar

• quote:

Orijinalden alıntı: fb21

Fb21 0 3 urtur
    Urtur 2 2 fb21

Tebrikler cok keyifli maclardi sonuna kadar hakettin ilk mac switch olayini yapamayip golu yiyince rezil oynadim zaten basarilar

Teşekkürler kardeşim. İkinci maç çok iyi oynadın. Hatta 2-0 ı da yakaladın. Aha dedim gitti final Di Natale sırf kendi gayretiyle o golü atmasa herşey olabilirdi. 3. lük maçında başarılar kardeşim...
  • Fifaz 1 2 oguz

Oguz 1 1 fifaz

Cok keyifli maclardi gercekten.Bir sonraki turnuvada simdiden herkese basarilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Fifaz 1 2 oguz

Oguz 1 1 fifaz

Cok keyifli maclardi gercekten.Bir sonraki turnuvada simdiden herkese basarilar

Başarılar oğuz finalde , yeni yapılandırdığım bundesliga hayal kırıklığına uğrattı beni
  • Urtur 0 3 oguz

Oguz 2 0 urtur

Turnuvada emegi gecen herkesin eline saglik.saygi ve sevgi cercevesinde gecen cok guzel bir turnuva oldu.bundan sonraki turnuvada butun arkadaslarima basarilar diliyorum.

• urtur 0-3 oguz
    oguz 2-0 urtur

Tebrikler kardeşim. Ama Fifa 14 de hiç başıma gelmeyen şey oldu. Fifa 13 de çok olurdu ama. Benim oyuncular sanki bir avuç kız çoçuğu gibiydi yahu. Ne attıkları paslar gitti, ne ikili mücadele alabildiler. İlk maç ilk iki golde de ben adamı seçip yönlendirmeme rağmen bıraktılar adamı. Bu yıl hiç bu gollerden yememiştim İkinci maçın son 10 dakkası falan canlanır gibi oldular ama o sırada da Konkonun inanılmaz aşırtma golü geldi Kendi kalesine atmasa iyiydi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtur -- 27 Ekim 2013; 15:32:34 >

• Tebrikler oguz

Tarik turnuva için tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: urtur

urtur 0-3 oguz
    oguz 2-0 urtur

Tebrikler kardeşim. Ama Fifa 14 de hiç başıma gelmeyen şey oldu. Fifa 13 de çok olurdu ama. Benim oyuncular sanki bir avuç kız çoçuğu gibiydi yahu. Ne attıkları paslar gitti, ne ikili mücadele alabildiler. İlk maç ilk iki golde de ben adamı seçip yönlendirmeme rağmen bıraktılar adamı. Bu yıl hiç bu gollerden yememiştim İkinci maçın son 10 dakkası falan canlanır gibi oldular ama o sırada da Konkonun inanılmaz aşırtma golü geldi Kendi kalesine atmasa iyiydi ama

Ahahah aynen resmen bug oldu :) kaleciye havadan geri pas gelince mala bagladi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas_

Tebrikler oguz

Tarik turnuva için tesekkurler

Tesekkur ederim :)

• Tebrikler

• Tebrikler oguz hocam

• Fifaz 3 2 fb21
    Fb21 4 2 fifaz

Keyifli maclardi abi basarilar turnuva superdi

Oguz tebrikler

• Evet beyler ilk turnuvamızın sonuna geldik dereceye giren ve şampiyon olan arkadaşları tebrik ederim , diğer katılan arkadaşlarıda ayrıca kutlarım , sorunsuz güzel bir turnuva oldu , ödülleriniz için pm lerinizi bekliyorum
  • Tebrik ediyorum :) diğer turnuvada şimdiden varım :)
  • Tarık abi bi dahaki turnuva ne zaman olacak bellimi?

Bu arada tebrikler oğuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poena -- 27 Ekim 2013; 18:31:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.