Şimdi Ara

30+ ULTİMATE TEAM CUP I ( PS3 ) ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuçlar geldiği taktirde oynamaya hazırım keza 20:00'dan beri onlineyim. Yarın iş var ancak akşam 10'dan sonra online olabilirim. Bu gece 1'e kadar falan buralardayım. :)
  • Öğle 1 ile 7 arası online ' dı poena sabah değil kardeşim , turnuva düzenlemek evet kolay iş değil bunu en iyi benim gibi sürekli düzenleyenler bilir zaten , en kötü yarın akşama kadar ikinizinde anlaştığı bir saatte maçlarınızı yapmanızı bekliyorum , lütfen pm veya alıntılarla maç saati konusunda anlaşın

quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: poena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 20 Ekim 2013; 23:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb21

Zaferya5 2 2 fb21
    Fb21 2 1 zaferya5

Hocam ellerine saglik son dakika asirtma olayini yapmasan uzayacakti mac

Basarilar

Urtur hocam sanirim yari finalde senle karsilasicam o kadar iyi iki mac yaptikki tekrar ne zaman karsilasiriz diye dusunuyodum bu turnuvada yine karsima ciktin sansliyim

Evet galiba gene eşleştik. Ben de çok sevindim maçlarımız gerçekten güzeldi. Ayrıca bu turnuvada tek yenilgi aldığım rakibimsin. O yüzden çok anlamlı oldu benim için. Baklım çeyrek final maçları bitsin yarı final başlasın dendiği an oynarız kardeşim.

• Bugun şuandan itibaren 04:00 a kadar online im .

Yarın emin olmamakla birlikte 18 civari evde olurum , 3 e kadar dersim var zaten . Yarın 18:00-02:00 online im .

Özel mesajda attım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Huyumdur ilk maç biraz fark olduysa ikinci maç tam kendimi veremiyorum. Ama ikinci maç çok gol kaçırdın çünkü sanırım acele edip vuruyorsun ve iyi noktaya atamıyorsun. Şut çekerken oyuncunun ayaklarına bakarsan doğru zamanlama tutturduğunda kaleciyi çaresiz bırakabilirsin

Pres meselesine gelince. Fifa 13 te yaptığım taktiği uyguluyorum. Ben team mate cointain tuşunu kare olarak atadım. Kayarak müdahale daire, asılma ve ayakta müdahale de R1. Seçili oyuncumu rakibin hareketine göre üstüne ama genelde pas atabileceği noktaya doğru koşturuyorum. Kare tuşuna çok ama çok dikkatli basmaya çalışıyorum çünkü stoperlerimin yerini kaybetmesini istemiyorum. Gerektiğinde sağ analog la stoperleri çekip eğer öne çıktılarsa geriye koşturuyorum. Seçili oyuncumu rakibin pas atabileceği noktaya koşturunca hemen yakınlardaki başka oyuncuyu seçip başka muhtemel pas noktasına koşturuyorum. Böyle yapınca eğer rakip topu ayağında tutar pas veremezse kare (team mate cointain) tuşuna basıyorum. Böylece etrafını çevirdiğim adamın üstüne yakındaki oyuncularım her tarafından saldırıyor. Ve seçili oyuncumlada doğru zamanda R1 e basarsam topu şak diye alıyorum. Yada kötü bir pasa zorluyorum.

2 senedir tam aradığım mesaj.:)) Valla bunların hepsini yapmak maharet ister:) bu sene team pres olayı aşırı abartılı birde oyun legacy defansa donduyse vay rakibin haline o zaman değil gol atmak ,sahadan çıkmak kesinlikle mümkün değil.

En merak ettiğim şey bu presi hangi alanlarda kullanıyorsunuz.orta saha rakip saha ceza sahası yayı civarı vs.

İkincisi ne zaman kullanıyorsunuz

Bu üstteki pressten benim anladigim şu dogru mu acaba.

1-seçili oyuncuyu rakibe yakın ve pas atacağı yöne doğru koşmak (bu sırada hiç pasa veya team mate containe basılı tutuyormusunuz yoksa sadece hızlı koşma tuşunu kullanıyorsunuz)

2- üstteki oyuncu uygun yere gelince hemen diğer yakın oyuncuyu sag analog ile seçip hemen diğer pas atacağı yeri kapatıyorsunuz

3-top ayağında olan pas vermezse direk team mate contain ile rakibin etrafını sarıp tackle ile alıyorsunuz doğru anladim sanırım:)

Yoksa tekrar başa donuyorsunuz

Birde sağ analogla stoperleri nasıl geri cekiyorsunuz switch yapıp sol analogla demek istediniz sanırım. Bunları yaparken team containe veya başka bir tuşa basılı oluyormu eliniz.

2senedir oynuyorum bu oyunu ama çok sağlam defans ve press yapanlara denk geliyorum kendi kendime diyorum ulan bende ne eksikte yapamıyorum nerede hata yapıyorum diye düşünüyorum yok çözüm mözüm yok:( müsait bir ara bu üstteki sorulara cevap verebilirsen cok memnun kalacağım:))) div1-2 arası girsemde bu üstte tarif ettiğim oyuncular en az +10 division daha iyi oynuyorlar.arkadasin bahsettiğine göre sizde o sınıfta gibi görünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 21 Ekim 2013; 2:04:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet isa kardeş urtur denen fifa prosu aynen böyle oynuyor olurda turnuva da birdaha karşılaşma şansı yakalarsam direkt forfeit yapcam en azından sadece 3 yerim seni yenenle de kanka olmayı planlıyorum artık böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

evet isa kardeş urtur denen fifa prosu aynen böyle oynuyor olurda turnuva da birdaha karşılaşma şansı yakalarsam direkt forfeit yapcam en azından sadece 3 yerim seni yenenle de kanka olmayı planlıyorum artık böyle

işin sırrını bi öğrensek;)

• yukarıda anlattıda ben anlamadım yine problem bende yapacak bişey yok.
  • poena 2-0 blackrose
    blackrose 0-2 poena

Sonunda tamamladık grup maçlarını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poena -- 21 Ekim 2013; 17:57:14 >
  • Arkadasslar sanirim rakibim belli oldu.Telefondan puan tablosunu goremiyorum rakibim kimse onlineim suan maclarimizi yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Tarık abi ben yarin 4 ten sonra müsait olacağım bilgine...

Ahmet ben şimdi eve geldim mesaideydim , yarına da büyük ihtimal mesaideyim , 12 den sonra müsait olurmusun gece ?
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Abi ben dun 12 :20 geciodu kapattim gece ps3 ü.Bu hafta sabah vardiyasindayim o yuzden cok gece kalamiyorum ama sen bana bir saat soyle geleyim 12 den sonra

• Hocam bugün ne zaman müsait olursun 6 ya kadar falan boşum ben.
  • quote:

Hocam bugün ne zaman müsait olursun 6 ya kadar falan boşum ben.

Suan onlineim dostum gel yapalim istersen

• Poenav 1 0 oguz

Oguz 2 0 poenav

Cok zorluydu gercekten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Poenav 1 0 oguz

Oguz 2 0 poenav

Tebrikler hocam. O degilde cok sayida bug oldu ikimizede senin adamin topuga carpmasi benim
    adamin bacagina carpip topun havalanmasi falan. Hele o balotellinin pozisyon neydi oyle ya :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Poenav 1 0 oguz

Oguz 2 0 poenav

Tebrikler hocam. O degilde cok sayida bug oldu ikimizede senin adamin topuga carpmasi benim
    adamin bacagina carpip topun havalanmasi falan. Hele o balotellinin pozisyon neydi oyle ya :)

Aynen sok oldum orda zten ilk defa gordum ole bisey :)) benimde kol bozuldu bi ara surez karsi karsiya bombos kafayi vurmadi cildirdim resmen :))

• quote:

Abi ben dun 12 :20 geciodu kapattim gece ps3 ü.Bu hafta sabah vardiyasindayim o yuzden cok gece kalamiyorum ama sen bana bir saat soyle geleyim 12 den sonra

Şu an eve geldim kardeşim , ne zaman istersen online olabilirim
  • Fifaz 1-1 sevinckan
    Sevinckan 1-2 fifaz

Biraz sanssizdim 2.macta tekrardan tebrikler abi basarilar

• quote:

Fifaz 1-1 sevinckan
    Sevinckan 1-2 fifaz

Biraz sanssizdim 2.macta tekrardan tebrikler abi basarilar

Evet özellikle 2. maç ikinci yarı baskı kurdun , beraberlik golünü de attın ama hemen akabilinde yediğin gol hakikaten şansızlıktı senin için , takımın çok iyi ama maalesef ispanya orta sahası önceki seneler gibi allahlık..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.