Bildirim
30 TL Altı 100ml EDP Parfümler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
https://www.a101.com.tr/kozmetik-kisisel-bakim/street-looks-fleurette-bayan-edp-100-ml/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kokusu nasıl
Başlığın altında bu kadar az giri olmasından da anlaşılacağı üzere bu fiyat bandında maalesef kalıcı parfüm Zor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Düzgün bir parfüm tavsiyesi var mı fresh olanlardan chanel blanche bile yurt dışında 600 lira iken burada 900 olunca alternatif ürünler aramaya başladım :/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EDP'ler kalıcı değil zaten, EDT bakmak lazım. -
-
Ok karıştırmışım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Issey Miyake Sport tavsiye ederim.300'e tamamlayıp 100 TL daha düşer 200'e gelir.Günde 2 fıs sıkmanız yeterli olur ve 1,5 sene götürür 1 şişe.Açıktan bile ucuza geliyor Bargello 1 şişe günde 15-20 fıs ayda 1 şişe,senede total 600 yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu çam gibi kokan değil dimi? Sanki araba kokusu kullanıyor gibi hissetmiştim normal issey kullanınca :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır değil,fresh koku istediğiniz için bunu önerdim indirimli olarak.Xeryus Rouge da olabilir aslında,başta biraz ağır gelebilir ama ertesi gün bambaşka bir koku ortaya çıkıyor.Parfümü direkt olarak koklayıp karar vermeyin,edt ise giysiye edp ise teninize sıktıktan sonra 1 gün bekleyiniz ve sonra karar veriniz tepe-orta-alt notaların değişerek kokunun farklılaşacağı için ve de en önemlisi koku sizinle özdeşleşerek teninize oturacak mı?Ya da siz derseniz ki ben öyle bir koku istiyorum ki ilk sıktığımda da ertesi gün hatta 1 hafta sonra da aynı koksun derseniz,böyle kokular da mevcut.
Hangi kod ile 100 düşüyor?quote:
Orijinalden alıntı: -frambuaz
Issey Miyake Sport tavsiye ederim.300'e tamamlayıp 100 TL daha düşer 200'e gelir.Günde 2 fıs sıkmanız yeterli olur ve 1,5 sene götürür 1 şişe.Açıktan bile ucuza geliyor Bargello 1 şişe günde 15-20 fıs ayda 1 şişe,senede total 600 yapar.
https://www.boyner.com.tr/issey-miyake-parfum-714488
Hopi'den 100 TL indirim kampanyasını uygulayın.
nasıl güzel mi?
kalıcılığı 1 gün gider mi?? -
İndirim geçmiyor. Givenchy Xeryus rogue alayım dedim. 319 lira ama hopi girince 100 liralık kampanya görünmüyor. -
Aynen, 50 tl çıkıyor bende..quote:
Orijinalden alıntı: kobra16
İndirim geçmiyor. Givenchy Xeryus rogue alayım dedim. 319 lira ama hopi girince 100 liralık kampanya görünmüyor.
Hepsi burada firstclass 40 TL çok kalıcı ve etkileyici
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X