Şimdi Ara

30 okul puanıyla ankara hukuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

online puan hesaplama sitelerinden hesapladıgım zaman ankara hukugun taban puanına ulaşmam için nerdeyse fule yakın (2-3 yanlış) yapmam gerekiyo.(okul puanı dahil)

geçen senenin yıgınsal dagılımına baktıgım zaman okul puanı olmadan ham 430 ortalama ile ilk 4500+ e girilio ( gecen sene en son 4400 den almış.)

lys çalışıyorum şuan henüz denemelere girmedim ama ham 450 yapsam 30 da okuldan gelio 480 ile şansım nedir ?

• fikri olan iki bişey yazsın da az morallenelim beyler
  • inş okul puanı yüzünden emeklerin boşa gitmez.

Orijinalden alıntı: yorik

sen büyük ihtimal sayısalsın ve yerleştin yine girdin sınava?

sayısal deil eayım , geçen sene de tercih yapmadım . sadece okuldayken çalışmazdım planım sadece son sınıfda çalışmakdı ölede yaptım ama geçen sene olmadı.

yok mu arkadaşlar fikri olan

Orijinalden alıntı: y10

ygs 5 sıralamam 10k.

online puan hesaplama sitelerinden hesapladıgım zaman ankara hukugun taban puanına ulaşmam için nerdeyse fule yakın (2-3 yanlış) yapmam gerekiyo.(okul puanı dahil)

geçen senenin yıgınsal dagılımına baktıgım zaman okul puanı olmadan ham 430 ortalama ile ilk 4500+ e girilio ( gecen sene en son 4400 den almış.)

lys çalışıyorum şuan henüz denemelere girmedim ama ham 450 yapsam 30 da okuldan gelio 480 ile şansım nedir ?

bu sene geçen seneye göre ygs ortalması düştü mesela bu sene 413 alıp ygs1 den 18 bine giren oldu geçen sene 426 alan ygs1 de ilk 18 bindeydi. bu demek oluyorki bu sene puanlar düşecek ilk 10 k dayım demişsin okul puanım 60 üzerinden 30 demişsin.geçen sene puanlar okul puanı 75 puan üzerinden hesaplanmıştı.lys sorularını bu sene ösym çok zor soramayabilir. çünkü ygsden düşük puan alıp yüksek sıralamada bulunanlar çok var. tahminim bu sene ankara hukuk 470-475 arasında olacak sıralamasına gelirsek yine 4500 civarı olur. ama puanlar düşecek

• Ilk 10 k da kac tane tmci var sanki bence mumkun? bende gazi hukuk istiyorum seneye girecegim muhtemelen banada okul puani 35 36 gibi birsey gelecek lys yi birakma asil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.