Şimdi Ara

30 Milyar borcum var yardım(hapse giricem yaş 23) EDİT: BORÇ SİLİNDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
51.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onlarda kollarını açmış bizi bekliyodu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbneth

Bu kadar kötü durumdaysa kaçabilir. İrtica kabul ediyorlar, zira oralar da Suriyeli doldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan yaş 23, sıfırlar atılalı kaç yıl oldu, sen ne ara milyonlu milyarlı konuşmaya alıştında, yüzlü binli konuşamıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: R0UX
    Sormak istediğim KOLAY PARA nasıl kazanabilirim gerekirse taş taşır ölümcül işlere bile girerim yeterki borcumu ödeyip huzurlu bir nefes alayım.

1500 liralık bilet alarak şansınızı deneyebilirsiniz. Risk yoksa kazançta yok.

30 Milyar borcum var yardım(hapse giricem yaş 23) EDİT: BORÇ SİLİNDİ
  • la reşit olalı 5 yıl olmuş 30.000 nasıl becerdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armstrong26 -- 19 Nisan 2015; 21:05:22 >
  • Arkadaş bu ülkede 30 TL borcun varsa yıllarca hapis yatarsın ama 30 Milyar (30 Katrilyon) borcun varsa aklanırsın bir gün bile yatmazsın merak etme. Sen içini ferah tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 19 Nisan 2015; 21:05:29 >
  • sen ne düşünüyorsun alacaklı düşünsün
  • sağolun cevaplarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

quote:

Orijinalden alıntı: Carbneth

Bu kadar kötü durumdaysa kaçabilir. İrtica kabul ediyorlar, zira oralar da Suriyeli doldu

ltica için , geldiği ülkesinde savaş durumu olması lazım

• Peki sana 30 bin lira versem + aylık ta 2.5 bin maaş

Köle olur musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Aleykümselam kardeşim. İntihar çözüm değil bunu söyleyeyim, biz yanındayız. Ailenle aranı düzelt borcunu ödersin her şey maddiyat değil. Diğer arkadaşlar fikir verirler, bir şey yazmadan geçmeyeyim dedim.

Kedi olsaydın bu arkadaş bir çözüm bulurdu sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukat sana yazıyor hapis falan olmaz borcun bir süre sonra faktoringcilere devrolur onlarda daha indirimli bir fiyata anlaşmaya çalışır.
  • Böyle neden çektiğimi size anlatmak zorunda değilim yhaaa kafasında olan birinin iş kurmak için ya da sağlıkla ilgili bir durumda kredi çekmiş olacağını hiç sanmıyorum. Bu iki durum haricinde kredi çeken bir adama da acıyacak değilim.
  • Allah kolaylık versin...
  • anlamıyorum sizi ya ailevi meseleler diyorum aileviii keyfime çekmedim ben bu parayı anlatılacak bir durum değil hala gelmiş saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya yazık.
    size biri sorsa annenizle babanızla ilgili veya aileyle ilgili özel bir konu cevaplarmıydınız ? herneyse benim sorunum konuda belirtilmiş yardımcı olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum iyi insanlar hala var. tabi kötülerde.
  • R0UX kullanıcısına yanıt
    Kafana sakin takma benimde borcum var hemde vodafone turkcel e toplam 27 bin lira :) cihaz aldık sattık yedik:) en son aradılar ödeme yapın lütfen diye çünkü adres yok kimsede bilmiyor yalvarma moduna geçtiler bende bir daha ararsanız ağzımı bozarim dedim kapattılar:) o gün bugün aramıyor :) onun için hayatın yaşa her şey yolunu bulur

• Tefeciden para al sonra onların yanında calışmaya başla

• ALLAH büyüktür ;)

• R0UX kullanıcısına yanıt
    Amenna

• Dostum benim günlük işler var 55 lira veriyorlar o na girmeyi dene bende öyle çalışıyorum istersen atim ilgilenin numarısını
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.