Şimdi Ara

30'lu yaşlarda hiç kız arkadaş edinememiş olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merak ettim kullanıcı adının sende ne anlam ifade ettiğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

merak ettim kullanıcı adının sende ne anlam ifade ettiğini

Konu dışına çıkmış oluyoruz ama refüze etmemek adına sorunuza kayıtsız kalmayacağım.

Kemal Sunal'ın "Sahte Kabadayı" isimli mükerrer defalar izlediğim filmindeki Dikiş Tutmaz Sabri karakterinin uzunca ve ezberlediğim tiradından bir cümle sadece. Anlık bir olaydı. Narsistlikle bir alaka taşımıyor yani :)
  • Benim de şu yaşıma kadar kız arkadaşım olmadı.Kendi elimde olan birşeydi,tip, para olayı sorun değil ama sevecek birini bulmak daha doğrusu onunla mutlu olup onunla her anı hayal etmek önemli. İstesem şimdiye birçok sevgilim olabilirdi ama olmadı ve eksikliğini de belli bir yerden sonra hissetmedim. Gerçi ne zaman sarmaş dolaş çiftler görsem kendimi onların yerinde hayal edip olacakları daha önemlisi de yapmadığım şeyleri düşünürdüm. Fakat buna da alıştım. Açıkçası şu sevgili olayını da toplumun bir dayatması olarak görüyorum. Eskiden bu tür olaylar bu kadar açık şekilde olmazdı. Tabii bunda yanlış batılılaşmamızında etkisi büyük.
    Sonuçta herkesin bir eşi olacak diye birşey yok. Hayat bazıları için yalnız daha iyidir.
    Tabii bunu senin kadar iyi bilemesem de böyle düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OCD oncelikle ama ben sunu anlamadim.33 yasina geldim kiz arkadasim olmadi nasil bir sey acaba diye mi uzuluyorsun bunu bir eksiklik olarak mi goruyorsun yoksa son 12 seneni yaktin herkes aile kurdu sen kaldin aslinda ona uzuluyorsun da kiz arkadasim olmadi bahane mi?bisi olmuyor cunku kiz arkadasin oldugunda ugrasip duruyorsun isi gucu salip.bu saatten sonra da kiz arkadasin olmaz zaten senin.kpss'den atanirsin sonra ne oldugunu bile anlayamadan evlendirirler burasi tc.bence sen hayata dair bir hayal kirikligi icerisindesin bilinen ne varsa dumduz gitmissindir simdiye.12 sene yakmak yazarken kolay.kizlar pas vermistir sen anlamamissindir ya da orali olmamissindir yani kader diyemezsin sen kendin ettin.guzel bir turk sanat muzigi sozudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Benim de şu yaşıma kadar kız arkadaşım olmadı.Kendi elimde olan birşeydi,tip, para olayı sorun değil ama sevecek birini bulmak daha doğrusu onunla mutlu olup onunla her anı hayal etmek önemli. İstesem şimdiye birçok sevgilim olabilirdi ama olmadı ve eksikliğini de belli bir yerden sonra hissetmedim. Gerçi ne zaman sarmaş dolaş çiftler görsem kendimi onların yerinde hayal edip olacakları daha önemlisi de yapmadığım şeyleri düşünürdüm. Fakat buna da alıştım. Açıkçası şu sevgili olayını da toplumun bir dayatması olarak görüyorum. Eskiden bu tür olaylar bu kadar açık şekilde olmazdı. Tabii bunda yanlış batılılaşmamızında etkisi büyük.
    Sonuçta herkesin bir eşi olacak diye birşey yok. Hayat bazıları için yalnız daha iyidir.

Kulübe hoşgeldin arkadaşım. Yalnız olmadığımı görmek güzel. Anladığım kadarıyla seninkisi bilinçli bir tercih olmuş ve bir parça mükemmelliyetçisin.

Ben de ara ara el ele tutuşmuş bir çift gördüğümde hayıflanmıyor değilim ama bir noktadan sonra insan durumunu kanıksıyor artık.

• kendimi gördüm ha, ama ben daha gencim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

OCD oncelikle ama ben sunu anlamadim.33 yasina geldim kiz arkadasim olmadi nasil bir sey acaba diye mi uzuluyorsun bunu bir eksiklik olarak mi goruyorsun yoksa son 12 seneni yaktin herkes aile kurdu sen kaldin aslinda ona uzuluyorsun da kiz arkadasim olmadi bahane mi?bisi olmuyor cunku kiz arkadasin oldugunda ugrasip duruyorsun isi gucu salip.bu saatten sonra da kiz arkadasin olmaz zaten senin.kpss'den atanirsin sonra ne oldugunu bile anlayamadan evlendirirler burasi tc.bence sen hayata dair bir hayal kirikligi icerisindesin bilinen ne varsa dumduz gitmissindir simdiye.12 sene yakmak yazarken kolay.kizlar pas vermistir sen anlamamissindir ya da orali olmamissindir yani kader diyemezsin sen kendin ettin.guzel bir turk sanat muzigi sozudur.

Yazınızın ikinci kısmına cevap verirsem durum çetrefilli bir hal alacak; o nedenle konumuz temelli ilk kısmını yanıtlayayım: Zaten ana mesajda da yazmıştım. Hem sanal alemde günah çıkarıp bir nevi rahatlamak için; hem de benim koşullarımda birileri var mı görmek ve yalnız olmadığımı bilmenin rahatlığını yaşamak için açtım.
    Üzüntüye gelince... Elbette eksikliğini yaşıyorsun, yaşamaman mümkün değil ama bir üstte de belirttiğim üzere zamanla kanıksıyorsun artık durumunu.

• Senin kadar olmasada bende yaklaşık 1,5 senedir kimseyle beraber olmadım. Yaşadığım bır olaydan sonra ( oyle boyle kazık yemedım yanı ) kımseyı sevemez oldum... Çevremdeki kimse sevgiyi hak etmıyor gibi geliyor....

Belki biraz kro,barzo kacıcak ama ; Belkide adam gibi sevmenın ödülüydü yalnızlık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldaenbuyukbenim

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

OCD oncelikle ama ben sunu anlamadim.33 yasina geldim kiz arkadasim olmadi nasil bir sey acaba diye mi uzuluyorsun bunu bir eksiklik olarak mi goruyorsun yoksa son 12 seneni yaktin herkes aile kurdu sen kaldin aslinda ona uzuluyorsun da kiz arkadasim olmadi bahane mi?bisi olmuyor cunku kiz arkadasin oldugunda ugrasip duruyorsun isi gucu salip.bu saatten sonra da kiz arkadasin olmaz zaten senin.kpss'den atanirsin sonra ne oldugunu bile anlayamadan evlendirirler burasi tc.bence sen hayata dair bir hayal kirikligi icerisindesin bilinen ne varsa dumduz gitmissindir simdiye.12 sene yakmak yazarken kolay.kizlar pas vermistir sen anlamamissindir ya da orali olmamissindir yani kader diyemezsin sen kendin ettin.guzel bir turk sanat muzigi sozudur.

Yazınızın ikinci kısmına cevap verirsem durum çetrefilli bir hal alacak; o nedenle konumuz temelli ilk kısmını yanıtlayayım: Zaten ana mesajda da yazmıştım. Hem sanal alemde günah çıkarıp bir nevi rahatlamak için; hem de benim koşullarımda birileri var mı görmek ve yalnız olmadığımı bilmenin rahatlığını yaşamak için açtım.
    Üzüntüye gelince... Elbette eksikliğini yaşıyorsun, yaşamaman mümkün değil ama bir üstte de belirttiğim üzere zamanla kanıksıyorsun artık durumunu.

senin durumunda biri oldugunu sanmiyorum burada.20'li yaslarda hic kiz arkadasi olmamis cok vardir da 12 senesini yakmis yoktur yas ortalamasi izin vermez oyle bir seye.sadece benim basima mi geliyor durumuna ben de duserim bazen ama beterin beteri oldugunu da bilirim.iki kolu da yok yuzme yarismasina katiliyor adam hic izleyen var mi paralimpik olimpiyatlarini?halimize sukretmek lazim cunku her zaman beterin beteri vardir.eksiklik yasiyorum demissin big bang theory diye bir dizi var izler misin?ilk sezonlarini cok begenecegini dusunuyorum.o dizinin bir kahramani diyor ki bu dunyada yaptiklarindan cok yapmadiklarin icin uzulursun.men in black 3'te evrendeki en yikici silah pismanliktir diye bir soz var.yaptiklarin ya da yapmadiklarin icin surekli pisman olacaksan bu dunyada rahat yuzu goremezsin.bir seyler yapmadin bir seyler kacirdin bu sirada yaptiklarini kimler yapti?1000 filmlik klasik film koleksiyonu diyorsun mesela bende yok.bendeki 1000 belki fazla film divx icat oldugundan beri edindigim ozensiz, kutulara attigim bir sey ve her zaman duzgun hd bir film koleksiyonum olsun istemisimdir ama olmadi son denememde 2tb hd filmim gitti hdd bozulunca.hd indirip izleyip siliyorum artik ben de bunu yapamadim mesela bir turlu.acayim mi ben de bir baslik hic duzgun hd film koleksiyonum olmadi 35 yasindayim yalniz miyim diye?illa bir seyler kaciriyoruz yani bu hayati %100 sync oynayamazsin assassins creed oyunlarinda olur o olay.

• big bang theory'i henüz izlemedim, madem beğeneceğimi söylüyorsun ilk sezonunu alabilirim o halde merak ettim. HD filmler bende de pek bulunmuyor; daha çok eski klasikleri arşivledim. Avrupa, Hollywood, Uzakdoğu şeklinde. Yalnız karakterlerin olduğu, düzeni ve hayatı sorgulayıcı filmler favorimdir. Mesela Alain Delon'un oynadığ "Le samourai" diye müthiş bir film vardır. 60lar yapımı. Oradaki baş karakter Jef Costello'yu severim. Hakeza Taksi Şoförü'nde Robert De Niro'nun canlandırdığı Travis Bickle'yi. Modern dönemlerden ise Fight Club sarsıcıydı. Hayatı biraz sinemada yaşadım bir bakıma. Fazilet'teki Hülya Avşar gibi.
    "Her zaman kendinden aşağıdakilere bakıp haline şükretmek" olayının ise insanı bir parça atalete iteceğini düşünenlerdenim. Elbette halimize, özellikle de sağlıklıysak sağlıklı oluşumuza şükretmek gerekir o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuldaenbuyukbenim -- 13 Eylül 2012; 12:03:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldaenbuyukbenim

quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Benim de şu yaşıma kadar kız arkadaşım olmadı.Kendi elimde olan birşeydi,tip, para olayı sorun değil ama sevecek birini bulmak daha doğrusu onunla mutlu olup onunla her anı hayal etmek önemli. İstesem şimdiye birçok sevgilim olabilirdi ama olmadı ve eksikliğini de belli bir yerden sonra hissetmedim. Gerçi ne zaman sarmaş dolaş çiftler görsem kendimi onların yerinde hayal edip olacakları daha önemlisi de yapmadığım şeyleri düşünürdüm. Fakat buna da alıştım. Açıkçası şu sevgili olayını da toplumun bir dayatması olarak görüyorum. Eskiden bu tür olaylar bu kadar açık şekilde olmazdı. Tabii bunda yanlış batılılaşmamızında etkisi büyük.

Kulübe hoşgeldin arkadaşım. Yalnız olmadığımı görmek güzel. Anladığım kadarıyla seninkisi bilinçli bir tercih olmuş ve bir parça mükemmelliyetçisin.

Ben de ara ara el ele tutuşmuş bir çift gördüğümde hayıflanmıyor değilim ama bir noktadan sonra insan durumunu kanıksıyor artık.

şöyle düşün mesela... herkes zengin olmayı ister ama hiç kimse nasıl zengin olunacağını düşünemez... hafıylanman normal.. benimde yanımdan lüx bi araba geçse içim geçiyor keşke benimde olsa diyorum ama.hiç düşünmüyorumki bu adam bu arabayı ne zor şartlar altında almış diye.. anlatabildimmi

• bence kız arkadaşla falan uğraşma birini bul evlen. evlenme yaşın gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.