Şimdi Ara

30'lu yaşlarda hiç kız arkadaş edinememiş olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
4
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılanlara bakılacak olursa bu platformda ağırlığı 20'li yaşlar oluşturuyor. 33 yaşında olmam hasebiyle bu anlamda bir yabancılık hissetmiyor değilim.

Hiç kız arkadaş edinememişler grubuna dahilim. Okul yıllarında normal kız arkadaşlarım oldu (normalden kastım iki erkek arasındaki arkadaşlık gibi... Mesela bana dersle ilgili soru soran kızlar vardı, cevap verirdim gibisinden... Ama samimi değildik, resmiydik.) Lakin bildiğimiz anlamda bir kız arkadaşım hiç olmadı. Sağlıklı bir durum değil, farkındayım. Her ne kadar bunun çok da şikayetçisi değilsem de gerçek hayatta sorsalar söyleyemem, utanırım. Mamafih burası sanal alem. Birbirimizi görmüyoruz, sadece nicklerimiz konuşuyor. O yüzden itiraf etmekten çekinmiyorum. Üstelik rahatlıyor insan, terapi gibi bir nevi.

Ortaokuldan üniversite sonuna dek birkaç platonik aşkım olmuştur. Hepsi de sınıfımdaki kızlardı ve güzellerdi. Ancak utangaçlıktan, reddedilme korkusundan dolayı açılamadım. Gece başını yastığa koyduğunda bir düşünce alemine dalarsın ya, ben hep platonik aşkımı ertesi gün yine göreceğimin tatlı heyecanı içerisindeydim. Geçti gitti hepsi. Üniversite sonrası ise pek sosyal ortamım olmadığı için kız arkadaş da olmadı. Hoş, olsaydı da netice değişir miydi bilmiyorum!

Bakırköy Zuhuratbaba'da ara ara gördüğüm liseli aşıklara uzaktan tebessüm ile bakarım. Yanısıra "Hayat o yaşlardaki insanlara güzel" diye düşündüğüm de olur. Çoğu ne kadar rahat ve kaygısız. Keşke o yıllara dönebilsem. Büyümek, kirlenmektir!

Bu başlık boş kalacak belki de, zira durumum binde bir görülen cinsinden. Ama ben yine de tüm samimiyetimle paylaştım. Normal hayatımda kompleksli ve ketum biriyimdir aslında, böyle şeyleri asla söyleyemem. Ama net ortamında tam tersine bir o ölçüde rahatım.

NOT: İğneleme amaçlı yahut alay etme meyanlı mesaj atacaklar varsa cevap vermeyeceğimi belirtmek isterim. Kendilerini eğlendirebilirler. Sadece benim durumumda olan biri var mı (illa ki vardır) bunu merak etmekteyim.

• Arkadaşım şu güzel kardeşinden sana ufak bir tavsiye;

RicciOx , bu adamı googlede arastır reklam olmasın diye sitesini vermiyorum. Sanırım istediğini bulacaksın.
  •  30'lu yaşlarda hiç kız arkadaş edinememiş olmak
  • İlginç bir siteye benziyor, okuyacağım. Teşekkür ederim arkadaşım.
  • biraz açık yüzsüz olmak lazım abi başka bir açıklaması yok zaten çok ehem birşeyde değil..
  • genelde karşılaşılan bi durum olmaması, yanlıi bi durum olduğu anlamına gelmez. iş güç psikoloji yerindeyse, gayet biri sevilip, mantıklı gibi görünüyosa evlenilebilir. Geç kalmış falan değilsin. kompleks yapıcak bi durum yok bence.
  • kardeş okudugun bölüm neydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı şekilde sokakta , sahilde dolaşan çiftlere bakıp , hayat bunlara güzel diyorum.. Yapacak birşey yok gibi ..
  • Teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için.

Okuduğum bölüm sorulmuş, Marmara Edebiyat mezunuyum.
  • Edebıyat bıtırıp ogrenmen mı oldunuz formasyon alarak yanı ılla kı dıger ogrenmen arkadaslarınızdan duserdı bıseyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ortaokuldan üniversite sonuna dek birkaç platonik aşkım olmuştur. Hepsi de sınıfımdaki kızlardı ve güzellerdi. Ancak utangaçlıktan, reddedilme korkusundan dolayı açılamadım.

Hocam sorun burada bence. Zamanında cesaret edip açılabilseydiniz eğer, sonuç olumlu ya da olumsuz olsun bir tecrübe edinmiş olacaktınız. Şöyle düşünün, zamanında yapmadınız ve şuan kaybınız ne? Hiçbir şey.

Eğer bu platonik aşklarınıza açılsaydınız ve olumlu bir cevap alsaydınız şuan böyle bir sorun olmayacaktı. Olumsuz bir cevap alsaydınız (Mutlaka en az 1 tanesinden olumlu bir cevap alırdınız) tecrübe edinmiş olacaktınız ve şuan yine böyle bir sorun olmayacaktı galiba.

• Hic iliskiye girmedin mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatınızı neden buna odakladınız? Tabi aile baskısı da arttı bir yaştan sonra. Evlen de evlen muhabbeti... Yaşım 20 bu sebeple öğüt vermek gibi olmasın ama başkasının kararıyla sakın iş yapmayın. Özellikle evlilik konusunda. Sonra olan çocuklarınıza olur...
  • 7Ronaldo arkadaşım, o mevzuya hiç girmeyelim. Sadece KPSS mağduruyum diyeyim. Özel sektörü de cazip bulmadığım için son 12 yılı heba etmiş durumdayım. 1000 filmlik klasik sinema meşgalemi ayrı tutmak kaydıyla, kocaman bir boşluk. Allah düşmanıma vermesin. Tabi benim suçum o ayrı. Neyse bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum..

ekollollo arkadaşım, haklısınızdan başka diyecek bir şeyim yok.
  • 377 arkadaşım, hayır hayatımı buna odaklamış değilim inanın. Ana yazıyı bir daha okursanız meramımı daha iyi anlayacaksınız. Bahsini ettiğiniz mahalle baskısı da söz konusu değil. Şu an daha büyük önceliklerim var.
  • Benimle yaşıtsın. Senin aksine ben her haltı yaşadım sayısız kız arkadaş ve bir çok milletten kız arkadaşa sahip oldum. Hatta evlendim boşandım.

Sonuç sana imreniyorum valla. Şöyle bir düşünüyorum da hayatımda kadınlar varken hep sorun varmış. Son yıllarda yalnızım ve gerçekten rahatım.

Kadın gelirken yanında mutlulukta getiriyor yalan yok. Ama getirdiği mutluluk ile beraber getirdiği bela ve sorunların sana vereceği mutsuzluğu örtmeye yetecek kadar mı acaba ? Değil tabiki :)

Ben kadınları özgürlüğüme vurulmuş bir kelepçe , rahat hayatıma bir bela , sakin düşüncelerime ise bir işkence olarak görüyorum.

Sebepler belli

1 gerçek anlamda sevmiyorlar çıkarcılar
    2 seni işlerine geldiği gibi değiştirmek istiyorlar bunun mücadelesini verirken hayatını mafffediyorlar
    3 güvenilmezler.. Onu sahiplenirsin güzel duygular beslersin bir anda senden daha zengin yakışıklı yada karizmatik birini bulunda giderler.. Bazıları gitmez senin paranı yerken diğeri ile de kendini tatmin eder.

Bu üç madde uzak durmak için yeterli zaten. Uzak dur gerçekten sevme kimseyi seversen pişman olursun. Ben yaşadım biliyorum.

• Ya ben yerinde olsam ingilizce öğrenirim yurtdışında avrupada bir ülkenin vatandaşlığına geçerim ordanda bir kiralık ev tutarsın 5000 bin tllik bir işin olur ondan sonra hayat sürprizlerle dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Benimle yaşıtsın. Senin aksine ben her haltı yaşadım sayısız kız arkadaş ve bir çok milletten kız arkadaşa sahip oldum. Hatta evlendim boşandım.

Sonuç sana imreniyorum valla. Şöyle bir düşünüyorum da hayatımda kadınlar varken hep sorun varmış. Son yıllarda yalnızım ve gerçekten rahatım.

Kadın gelirken yanında mutlulukta getiriyor yalan yok. Ama getirdiği mutluluk ile beraber getirdiği bela ve sorunların sana vereceği mutsuzluğu örtmeye yetecek kadar mı acaba ? Değil tabiki :)

Ben kadınları özgürlüğüme vurulmuş bir kelepçe , rahat hayatıma bir bela , sakin düşüncelerime ise bir işkence olarak görüyorum.

Sebepler belli

1 gerçek anlamda sevmiyorlar çıkarcılar
    2 seni işlerine geldiği gibi değiştirmek istiyorlar bunun mücadelesini verirken hayatını mafffediyorlar
    3 güvenilmezler.. Onu sahiplenirsin güzel duygular beslersin bir anda senden daha zengin yakışıklı yada karizmatik birini bulunda giderler.. Bazıları gitmez senin paranı yerken diğeri ile de kendini tatmin eder.

Bu üç madde uzak durmak için yeterli zaten. Uzak dur gerçekten sevme kimseyi seversen pişman olursun. Ben yaşadım biliyorum.

Samimi paylaşımın ve önerilerin için teşekkür ederim, burada bir akranıma rastlamak da güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Ya ben yerinde olsam ingilizce öğrenirim yurtdışında avrupada bir ülkenin vatandaşlığına geçerim ordanda bir kiralık ev tutarsın 5000 bin tllik bir işin olur ondan sonra hayat sürprizlerle dolu.
    />

İngilizcem var ama yurtdışı düşünmüyorum.
  • İlla kız arkadaşın olacak değil dostum bu kadar takma kafana. Biraz sosyalleşirsen bulursun spor aktiviteleri,klüpler,kurslar,iş?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.