Şimdi Ara

%30 indirimle Nilüfer Turizm otobüs bileti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
5
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, Nilüfer Turizm'e ait seferlerde %30 indirim uygulamaktayım. Biletleme işlemi yapıldıktan sonra bilet üzerinde iptal işlemi yapılamamaktadır. Her seferde işlem yapabilme imkanım bulunmamaktadır. Bunun sebebi her aracın kendine göre kontenjanı bulunmasıdır. İlgili indirim acenta üzerinden gerçekleştirildiği için kod veya kupon kullanımı ve satımı sağlanamamaktadır. Biletleme işlemi tamamlandıktan sonra tarafınıza bilet çıktınızın olduğu Nilüfer Turizm web sitesine ait link gönderilecektir. Farklı firmalarda işlem kesinlikle yapılamamaktadır bu konu hakkında lütfen soru sormayınız. Yapılan ilk işlemde önce ödeme sonra biletleme işlemi yapılmaktadır aynı kişi ile yapılacak diğer işlemlerde ise ödeme biletlemeden sonra talep edilecektir. Rütbe olarak yüksek kişilere gerekli imtiyaz sağlanacaktır.

Kafanıza takılan herhangi bir soru varsa tüm kullanıcıların aydınlanabilmesi adına özel mesaj yolu ile değil konu üzerinden sorunuzu açık ve net şekilde belirtmenizi rica eder, iyi forumlar dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichieR -- 18 Eylül 2014; 13:38:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İzmirden İstanbula yarına bilet var mıdır? Net fiyat nedir?
  • Alınan özel mesajlar cevaplandırılmış, satışlar devam etmektedir.

• bileti daha sonra oldu bir terslik. iptal etme imkanımız var mı?
  • canabbio C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kısa bir süreliğine yurt dışına çıktığım için özel mesaj gönderen arkadaşlara geç geri dönüş yaptığım için özür diler, satışların tüm hızıyla devam ettiğini bildirmek isterim.

canabbio sizin sorunuza cevap vermek gerekirse; kesilen biletlerde iptal veya iade hakkı bulunmamaktadır. Tüm satışlar kesin satıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichieR -- 18 Eylül 2014; 13:39:45 >

• kardeş bana acele 2 kişi istanbul ankara lazım yarın 10:00 civarı aştide olmam lazım yardımcı olurmusun
  • Kendisinden 1 bilet satın aldım. Yarın gece yolculuğu yapacağız. Bakalım sorun çıkmazsa tekrar yorum yapacağım buraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atılan özel mesajlara cevap verilmiş ve genel olarak biletleme işlemlerinin devam ettiğini duyurma zaruriyeti duyulmuştur.

• Arkadaştan iki defa bilet aldım en ufak bir sorun yaşanadım. Oldukça ilgili bir arkadaş. Firmaya gelince oldukça rahat bir yolculuk yaptım hatta en iyi firmalardan diyebilirim.
  • Gidiş dönüş bileti aldim güvenilir satici. Öğrenci olduğum için sık sık bilet alicam gibi. Firma da güzel. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwayter -- 19 Eylül 2014; 17:25:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaştan 3 adet bilet aldım. 2sini sorunsuz kullandım. Şu an 3.biletle seyahat ettiğim otobüsten yazıyorum. Bu imkânı sağladığı için teşekkür ederim. İnş kampanya daha devam eder..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımız yardımcı olmuş anında bileti satın almıştır.
    Ben sıkıntı yaşamadım. Kendisine teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ankara'dan antalyaya 2 kişilik bilet lazım 11 ekim 2014 için. Ücreti PM atınız lütfen.
  • P.M attım cevabınızı bekliyorum inşallah saygılar.
  • 24 ekim 2014 18:00 ankara-istanbul
    29 ekim 2014 13:00 İstanbul - Ankara
    Mumkunse bluebus olsun
    FFiyatı pm atiniz

• İlgili ve güvenilir bir arkadaş.suan otobusun wifi sinden yazıyorum. Teşekkürler.

• edirneye bilet alabiliyor muyuz? cumartesi günü için?
  • istanbul ankara için pm bekliyorum.
  • Arkadastan toplamda 4 tane bilet aldim. Sorunsuz bir sekilde yolculuk yaptim. Biletleme surecinde de oldukca ilgiliydi tesekkur ediyor, hayirli isler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhun1988 -- 29 Ekim 2014; 12:50:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.