Şimdi Ara

%30 İNDİRİM + WORLDPUAN X 3 KULLANIN SETUR ERKEN REZERVASYON (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
9.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diyelim 250 TL puanınız vardı, 500 TL de avans puan kullanıp puanlatı 750 yaptınız ve 3 kat değerli olarak 2250 TL tatil satınaldınız . 500TL avans puan karşılığı 227€ puan borcunuz oldu

Yıl içinde 10.000 TL alışveriş yaparak 50 TL, hadi kampanya vs. ile 100 TL worldpuan topladınız. Kaldı 400 TL avanspuan borcunuz = 181€
    Yılsonu geldi. € %10 arttı. Kalan borcunuz 181 * 2,42 = 438 TL .

Sizden tahsil edecek. Peki nasıl:

Siz bu puanları *3 olarak kullanmıştınız diyecek. 438*3 = 1314 TL olarak tahsil edecek.

Yani avans puanları alışverişle kapatma şansınız yoksa maceraya girmeyin derim.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 16 Mart 2011; 20:57:00 >
  • adios için internetten başvurdum adios karta temassızda hediyeymiş iyi oldu yani.
  • yurtdışı turların tamamını puanla ödeyebiliyor muyuz acaba?
  • Vatanın %25 worlpuan kampanyasından aldığım plasmadan kazandığım worlpuan tatilimin yarısını karşıladı kalan yarısını da avans puanla aldım, süper ya televizyon nerdeyse bedavaya geldi diyebilirim. Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Alibaba hesap yanlış 10000 harcayıp 2500 tl puan bile kazanabilirsin yeterki kampanyalari takip et.
  • Geçici puanlar avans kapatıyor mu kapatmıyor mu son durum ne şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon
    Geçici puanlar avans kapatıyor mu kapatmıyor mu son durum ne şimdi?

kesinlikle kapanır.
  • Bu bilgi teyit edildi mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

Siz bu puanları *3 olarak kullanmıştınız diyecek. 438*3 = 1314 TL olarak tahsil edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum
    Bu bilgi teyit edildi mi ?

quote:

heralde öyle tahsil edecek yoksa ne manası kaldı kampanyanın? Direkt istediginiz tatili secin 3te 1ini ödeyin derlerdi, hala soruyosunuz biraz mantık arkadaşlar ya
  • Herhalde ile iş olmaz hocam, teyit etmediğiniz bilgiyi savunmamın anlamı yok

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

quote:

heralde öyle tahsil edecek yoksa ne manası kaldı kampanyanın? Direkt istediginiz tatili secin 3te 1ini ödeyin derlerdi, hala soruyosunuz biraz mantık arkadaşlar ya
  • quote:

Herhalde ile iş olmaz hocam, teyit etmediğiniz bilgiyi savunmamın anlamı yok

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

quote:

Avans puan kullandığınızda 1 wp karşılığının kaç € olduğu söyleniyor ve sizden onay alınıyor. katsayı çarpım vs hepsi dahil edilmiş oluyor. Örnek;
    1 wp =0,0067 € ise

50,000 wp borcunuz kalmışsa hesabınıza yansıyacak borç 335 € nun TL karşılığıdır.

• Vay be...Millet ne para harcıyor...Benim world kartta şu an itibarıyla 4.89 lira puan var...Kullansam mı acaba?
  • bende kullanılabilir world puan
    toplam:13.350wp karşılığı : 66.75tl (66tl)diyor bunula ne olur ben anlamadımmm avans almadan vsvs bilgilendirriseniz çok sevinirimm

önerilecek tatil vs varmııı şu kadr net puan diye saygılar olayı anlamak içinn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizard0 -- 25 Mart 2011; 4:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

adios için internetten başvurdum adios karta temassızda hediyeymiş iyi oldu yani.

evet temassız hediye, temassız kullanıp +50 TL indirimi kapmayı unutmayın:)
  • kartım geldi gelecek ayın başından itibaren başlıyorum temassız kullanmaya.hesap kesimi değilde anladığım kadarıyla ayın 1 ile 30 u arasında yapılacak alışverişler önemli
  • 1 Nisan'dan sonra erken rezervasyonlar en az 5 günlükmüş sanırım.
  • Arkadaşlar FB world kartı peki Adios a çevirebilir miyiz? Bu konu da deneyen arkadaşlar yada bilen birileri var mı acaba ?
  • Ati bilader turizm işine mi girdin,hayırdır işallah...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.