Şimdi Ara

30 günde coğrafya fullenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sayısalım mat geo fen bitti sözllere vakit ayırmak istiyorum hedef 15 k tavsiye neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 gün içinde coğrafyadan başka bir şey açmazsan niye olmasın
  • neden olmasın , zaten çıkacak konular belli 2 tane adam akıllı soru bankası bitir tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

Evet arkadaşlar sayısalım mat geo fen bitti sözllere vakit ayırmak istiyorum hedef 15 k tavsiye neler

Bende aynı durumdayım 30 civarı sos yapıyorum hic bilgim yok gibi actim kitabı ilk konudan itibaren calısmaya basladım dun gece yarısı bitti cografyanın en fazla 5 gunluk isi var

• coğrafya bir ayda değil 1 haftada da bitirilir gereken zamanı ayırırsan.14 soru mu var.12-13 yine yaparsın belki ama fullemek ayrı bir olay. özellikle coğrafyada çalışınca kitapta bulamaycağın bilgi sorusu da sıkca geliyor zaten.

ama ben anladım seni amacın fullemekten ziyade iyi bişeyler yapmak.14 te 12 gibi mesela. yapılır bence.
  • full olmaz da 12 de 11 10 olur 30 gunde full ıcın ful 1 sene calıssanda olmaz yanı 10 11 lik bılgıye geldıktens sonra sans fulllemek artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 22 Şubat 2014; 14:09:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

full olmaz da 14 de 12 13 olur 30 gunde full ıcın ful 1 sene calıssanda olmaz yanı 12 13 luk bılgıye geldıktens sonra sans fulllemek artık

Eksen konu anlatımlı kitap almıstım biraz kalın korkutucu büyüklükte sizce işe yarar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    40 Günde TYT [BİTMEDİ]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

full olmaz da 12 de 11 10 olur 30 gunde full ıcın ful 1 sene calıssanda olmaz yanı 10 11 luk bılgıye geldıktens sonra sans fulllemek artık

Eksen konu anlatımlı kitap almıstım biraz kalın korkutucu büyüklükte sizce işe yarar mı?

hocam hepsınde aynı seyler yazıyor fark etmez calısıtıgın kaynak kıyrtırık bı kaynaktan da calıssan olur bence ben dershanenın yayından calıstım ben kultur dershanesının bıde bı dershaenın soru bankasını cozdum ustune sımdıde 11 10 bazende 12 full geldıgıde oluyor konu anlatımına takılmana gerek yok bence bı tane kıtaptan calıs guzelce bıde soru bankası coz ustune hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 22 Şubat 2014; 14:09:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.