Şimdi Ara

30 GB'ye Ardream Priest nasıl dizlemliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pathos serverında Ardream Priest açacağım, platinium pre ile 1 haftada 59 olurum, sonra 30 gb almayı planlıyorum.. Ne gibi itemler almalıyım Priest INT'ci olacak bu arada.

• takılarını old dizme sonra satılırken sıkıntı oluyor gb konusunda yardıcı ouruz
  • Bence 59 level için platinium pre. alma.
  • Eşya kilitleme, cash ve 2 trina lazım olduğu için en iyi seçim bence plat. ve birde exp
  • ds +1 rebirt..+1 Rebirt Chitin 4parça..Kafaya +6 dd al..ske belt veya old ske al..dual old sse , old ep , dual old rol..bide lobo +6 veya holy 7 işini görür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Eşya kilitleme, cash ve 2 trina lazım olduğu için en iyi seçim bence plat. ve birde exp

Gold ile de aynılarına sahip olabilirsin +gb alırsın. Tabi seçim senin. 59a kasmak bir şey değil exp olarak.
  • +7 ds
    +7 holy
    +8 fp set
    dual c.e
    e.p
    ske belt or harpy belt
    dual foverin or rom

karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 30 Ağustos 2010; 17:20:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c.e e.p sse açılımlarını bilmiyorum, oyunu 1 senedir oynamadım açılımlarını yazarsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

c.e e.p sse açılımlarını bilmiyorum, oyunu 1 senedir oynamadım açılımlarını yazarsanız sevinirim :)

cleric erring
    elemantal pendant
    secret silver erring
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.