Şimdi Ara

30 Eylül 2014 SSAL Skandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün veya dünkü nakiller sonucu gerçekleşmiş skandaldır. Sınıfta 28 kişililik sıra olmasına rağmen bizim sınıf 35 kişidir. Okulda sıra olmamasının yanı sıra okulda sıra olsa bile sınıf tek bir sıra dahi alamayacak kadar küçük. Bugün 7 kişi ayakta öğretim aldı. Bunun sorumluusu olan SSAL yönetimi ve MEB'e buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Ek Not: Üstelik ben zamanında 3 sene çalışıp gecemi gündüzüme katıp 5400. olup da zar zor girdiğim okula 410-420 almış, Türkiyede ilk 70.000'e bile girememiş bir öğrenciyle aynı okulda okumak beni rahatsız ediyor. Madem 70 bin küsürüncü öğrenci de bu okula girebilecekti ben niye 3 sene boyunca her sene sınav stresi yaşadım her sene sınava insanlığımı unutup, arkadaşlarımla vakit geçirmeyip, bilgisayara girmeden ders çalıştım?

• SSAL neresi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoch32

SSAL neresi?

sakıp sabancı anadolu lisesi (sakıp sabancı diyince yanlış anlama devlet okulu özel okul değil)

edit: okulun isminin ne olup ne olmadığının burada ne ilgisi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick Valensi -- 29 Eylül 2014; 18:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

SSAL neresi?

sakıp sabancı anadolu lisesi (sakıp sabancı diyince yanlış anlama devlet okulu özel okul değil)

Merak ettim ya ben de Gazi Anadolu dayım sınıflar 35 kişi zaten bide ustune 400 puanla adam almışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmada kıytırık bir sınavdan daha yüksek aldığın için diğer insanlardan üstün değilsin,
    adam bunu dediğin için seni dövse haklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

kusura bakmada kıytırık bir sınavdan daha yüksek aldığın için diğer insanlardan üstün değilsin,

ben diğerlerinden üstünüm mü dedim? eğer ben o kadar çalışıp insanlığımı kaybedip o liseyi kazandıysam başkası da benim gibi kazanacak o sınavı elini kolunu sallayıp her isteyen benim okuduğum liseye geleceğini bana bildirselerdi de bari ben de ders çalışmasaydım onlar gibi meb'in burada yaptığı BENİM EMEĞİME SAYGISIZLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
  • sorumlular da bu sitede takılıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

SSAL neresi?

Merak ettim ya ben de Gazi Anadolu dayım sınıflar 35 kişi zaten bide ustune 400 puanla adam almışlar

Bursa da mısın?

• quote:

quote:

kusura bakmada kıytırık bir sınavdan daha yüksek aldığın için diğer insanlardan üstün değilsin,

ben diğerlerinden üstünüm mü dedim? eğer ben o kadar çalışıp insanlığımı kaybedip o liseyi kazandıysam başkası da benim gibi kazanacak o sınavı elini kolunu sallayıp her isteyen benim okuduğum liseye geleceğini bana bildirselerdi de bari ben de ders çalışmasaydım onlar gibi meb'in burada yaptığı BENİM EMEĞİME SAYGISIZLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

hayatta herşeyi başar ama kişiliğini kaybetme,
    ben başka birşey yazmıyıcam, alıntı yapma.

• Sonuca bakarsak okullar arasında puan farkı söz konusu pek değil. yani anadolu ya da fen lisesi mezunu olması üniversite sınavında puanda farklılık getiriyor mu? hayır. peki kişinin fen ya da anadolu seçmesinde ne gibi farklılık gösterecek? sadece aldığı eğitim farkı olacaktır. Doğrudan sınavı etkiler. Ama gelen o arkadaş -haketmediyse eğer- zaten sınavlarda zorlanacak ve kötü bir ortalama yapacaktır.

sonuç olarak herkes hakettiğini bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 29 Eylül 2014; 18:17:33 >
  • burasi sozluk mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bro bi şey sorucam meslek lisesinden veya düz liseden öğrenci kabul ediyolar mı ?
  • quote:

quote:

quote:

bunun kişilik kaybıyla alakası yok benim kişiliğim bu benim emek verdiğim bir şeyin üstüne millet hiçbir şey yapmadan konarsa zoruma gider cevap yazmazsan yazma zaten yazamazsın çünkü sapına kadar haklıyım

• quote:

quote:

quote:

quote:

bunun kişilik kaybıyla alakası yok benim kişiliğim bu benim emek verdiğim bir şeyin üstüne millet hiçbir şey yapmadan konarsa zoruma gider cevap yazmazsan yazma zaten yazamazsın çünkü sapına kadar haklıyım

bak bir kaç mesaj yukarısında adam sana cevabı vermiş işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

bro bi şey sorucam meslek lisesinden veya düz liseden öğrenci kabul ediyolar mı ?

anadolu lisesi koşulsuz şartsız alınıyor fen lisesi düz lise meslek liseleri bazı dersleri eksik veya az alıyormuş saat bakımından o yüzden yeterlilik sınavına giriyorlar onlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

bro bi şey sorucam meslek lisesinden veya düz liseden öğrenci kabul ediyolar mı ?

anadolu lisesi koşulsuz şartsız alınıyor fen lisesi düz lise meslek liseleri bazı dersleri eksik veya az alıyormuş saat bakımından o yüzden yeterlilik sınavına giriyorlar onlar

iyiymiş ben düz liseden açık liseye geçtim, acaba bizim burdaki anadolu lisesine dilekçe versem alırlar mı sbs puanım bu anadolu lisesinden 10-20 puan düşük okul notlarım iyi ama alırlarsa büyük haksızlık

• 2000liler basmış konuyu lan bu arada o nasıl oluyor 400le gazi falan bizim zamanımızda 470le falan giremiyoduk diye hatırlıyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.