Şimdi Ara

30'dan sonra normal oyun girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani oyunu iyice öğrenmiş ve bir lige katılmış biri neden sürekli normal game atar ? ben sadece karakter denemek için normal game atıyorum onun dışında hep ranked ?

• Aynen bende öyle yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyek hll mi mi diyek . hll qnq
  • ıp gökten yağmıyor pnp bide rankda arka arkaya lose yiyince kendini kolay toplayamazsın ama normal gamede böle bir sıkıntı olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal game i antrenman gibi düşünüyorum ben. 1-2 el attıktan sonra ranked giriyorum. Ya da 3-4 kişiysek

• Ranked da normalden çok troll geliyor 800 oyun atıp hiç bir amacı olmadan ranked spamlayan tipler sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyor ayrıca trdeki asıl elohell in Plat olduğunu var sayarsak beni ranked atmaya çeken hiç bir şey yok

• Şimdi normal oyunda heronun her kombosuna hakim olacaksın. Skillsete alışacaksın. Bunun için normal atıyoruz qnq. Bir de büyüklerimiz şöyle bir tavsiyede bulunurlar en az 400 win olsun sonra dereceli başla derler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir hero almak isteyip de ip kasmam gerektiğinde 1-2 ranked maçından sonra cinnet geçirip oyunu kapatıyorum.Normal maçlarda böyle bi sorun olmuyor spamlayabiliyorum delirmeden.
  • Arkadaşlarla gireceksem normal girerim

• ranked da hiç trol gelmediği için normal game giriyom arada trol gelsin eğlenek diye eune kalitesi
  • Mesela ben canım sıkkın olduğunda karnım aç olduğunda hiç ranked girmem çünkü oyunun ortlarına doğru sanki oyun oynuyomuşum gibi değilde anime izliyomuşum gibi geliyo bu yüzdende salak saçma hareketler yapıyorum.Ayrıca çoğu kişi ranked atarken ya kaybedersem korkusuyla oynuyor bu yüzden en ufak hatada çıldırıyor ve bunun sonucundada oyundan zevk alamıyor.Normal oyundaki troll gamelerin verdiği zevk varken benimde hiç ranked atasım gelmiyo açıkçası.
  • qeqe lig?
  • Bende hep normal girerdim . Artık sadece aram
  • şuana kadar 1,2k oyunum var ve 450 den fazla win var ama hala ranked oynamamakta ısrarcıyım kendimi daha fazla geliştirmem gerekiyor bronz 1 ligindeyim ve aslında lig için değil zevk için oynuyorum bu oyunu ve bu oyun ligle de oynanmaz.Zaten gold ve dia da muhteşem bir ego var onları gördükce hiç ranked kasasım gelmiyor bir de ranked ortamı belli küfürler havada uçuşuyor felan filan.

• Sonra 700 maç oynadım neden hala silver'ım

• kasten feedleyen sayısı daha az oluyor.bir şeyler kazanmak için kendini parçalayan insanlar değil de bi nebze daha sakin insanlar geliyor oyuna.oyundan zevk almak için yani.gerçi artık normal game de fayda etmiyor.geçicez weste de du bakalım ne zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayzzzz486

şuana kadar 1,2k oyunum var ve 450 den fazla win var ama hala ranked oynamamakta ısrarcıyım kendimi daha fazla geliştirmem gerekiyor bronz 1 ligindeyim ve aslında lig için değil zevk için oynuyorum bu oyunu ve bu oyun ligle de oynanmaz.Zaten gold ve dia da muhteşem bir ego var onları gördükce hiç ranked kasasım gelmiyor bir de ranked ortamı belli küfürler havada uçuşuyor felan filan.

Kardesim yani haklisin da 1200 macta 450 win ne :) es kaza ss falan koyarsin bisey gostermek icin sakin oyle bir hataya dusme ^ ^

• quote:

Orijinalden alıntı: blackheart54

ranked da hiç trol gelmediği için normal game giriyom arada trol gelsin eğlenek diye eune kalitesi

eune ve kalite ha

• Ranked oynarken platlarla oynuyorum.Normalde en düşük dia-plat arası geliyor arada challenger.O yüzden normal atıyorum stressiz ve rakipler daha zorlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayzzzz486

şuana kadar 1,2k oyunum var ve 450 den fazla win var ama hala ranked oynamamakta ısrarcıyım kendimi daha fazla geliştirmem gerekiyor bronz 1 ligindeyim ve aslında lig için değil zevk için oynuyorum bu oyunu ve bu oyun ligle de oynanmaz.Zaten gold ve dia da muhteşem bir ego var onları gördükce hiç ranked kasasım gelmiyor bir de ranked ortamı belli küfürler havada uçuşuyor felan filan.

1,2k oyunun 450 si mi win anlayamadım ?

Bu arada kendini güzel avutuyosun.Bu kadar maç atıp bronzdan çıkamayan yeteneksizdir , kim ne derse desin.Bilmeyenler bile maç spamlayıp çıkabilirken bu kadar maç atmış biri olarak bronzdan çıkamıyosan oyunu sil gitsin hacı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.