Şimdi Ara

30 A KADAR İYİ DE SONRASI MUAMMA OKUYUN ANLARSINIZ :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herşey 2 ay evvel başladı bana bir arkadaş tavsiye etti güzel dedi bende bir araştırmacı edası ile gittim kafadan bronze üyelik aldım.Buraya kadar herşey güzel char ımı yaptım altta imzadaki eleman,civciv imi aldım ve dooru roan kampa gittim tabi civciviz ya hemen partie aldılar güzel adamlar bir DTS yıkıyor pat char lvl atlıyor derken 1 günde hemen 30 lvl oldum.Ama inanın bundan sorAsı kabus gibi.Neden mi bakın da anlatiim,
    Dedim ya 1 günde lvl 30 oldum hemen tabi civcivin patladığını gören parti lideri,bu arada adam da yabancı ve bloke etmiş pm lerini bir de tek başına ash knight dönüyor okçu iki vuruşta ash nakavt.neyse adam bizim civcivin patladığını görür görmez bizi partiden atıyor.Bende bu sefer salak salak o parti lideri senin bu parti lideri senin artık ezberlediğimiz kelimeleri yazıyorum;ben genelde copy paste ediyorum yoruldum desem yalan olmaz:: aga party pls bu kelimeden nefret ediyorum.Neyse bazen iyi bir parti düşüyor ve giriyorum ash kesiyorum yok dts falan önceki yazılarımda da yazdım ya başka birşey kesmek mümkün değil o zaman sana bir vuruyor anında tp oluyorsun.Herneyse ööle bööle zorla ya zorlaya 40 ettim yok az görev yaptım canım sıkıldı gittim pazar açtım.3.cü serverden ucuza aldım gittim 1.ci serverde +4 yaptım x5 katı fiyatına sattım gittim bir trina aldım para ile tabi 300m ye sattım derken zaman akıp gittinama ben hala 42 lvl de tırmalıyorum.Bir an geldi savaşa girdim np 100 iken bir iki yılıdım derken np de bitti bu sefer de lvl den yemeye başladı haydaaa gitti bizim zorla ettiğimiz 2 lvl gene 40 lvl den aynen devam,zaaten savaşa girdiğime pişman oldum bir de çıkmak ne mümkün yok yaratıkları geçecen de tp kapısına varacan zaaten 1 lvl de oradan geçene kadar gitti.savaşın ortasında bir tp kapısı buldum ama nereden çıktı walla bilmiyorum dooru gittim oraya ne olursa olsun dedim zor attım kendimi luferson kalesine.Herneyse gittim deruya uslu uslu lard ork kestim aldım tüm 2 lvl imi geri .Lufersona gittim bir de zombi kresiim dedim aha o da ne baskın yemişiz haberimiz yok anasını satiim insanlar gelmiş kale kağpısına kadar adam bir koyuyor ben aynen yerde bişii olmaz diyorum ilerliim derken bir daha tp oluyorum meğer bende np olmadığı için 1 lvl daha gidiyor.kızıyorum ve oyundan bir süreliğine en azından savaş bitene kadar girmiyorum.Herneyse en sonuda o parti senin bu parti benim yok az ks yaparak küfür yiyerek zorla 45 oluyyoruuum.nihayet allaha şükür de bundan sonra ne olacak.anlayacağınız ilginç birşey yok bence bu gün gittim bir bronze daha aldım ama walla neden aldım onu bende bilmiyorum..
    bunun yanında anlamadığım bir mantık daha var herkes abniss kaleye gidiyor ben de gittim abis topliim dedim.ama millet abis toplamak yok solcan kesmekten başka birbirine gıcıkca dalıyor.ya arkadaş sen oraya abis almaya gelmedin mi eh o zaman bana neden mesela dalıyorsun.tp ediyor ve beni zorluyorsun.eline bişii geçiyor mu diyorum.eleman bana pis pis sırıtıyor.neymiş ben alan atarken o da tp olmuş ya aga kusura bakma diyorum adam hala vuruyor.en sonunda küfür edip pm imi kitliyorum.çok gereksiz mesajlardan da bıktım yok aga san yazmadım onan yazdım durup dururken sana klan atar elemana sor söölim kaç lvl olduğumu diyorum cevap yok.
    ha bir de master sorunsalı var adamlara yol yordam sormak bir yana dursun bir tane master görmedim daha pm i açık olan neden bu adamlar telepati ile mi anlaşıyorlar.bir de boynuzlu boynuzlu kask takmışlar walla baştan yaratık sandım alan attım ama diilmiş..
    neyse kimse kendini fazla kaptırmasın bence bir eğlence olarak kalsın daha iyi ders,iş ve aile daha önemli bence.
    not: aga beni kasar mısın..??

• aga seni tanıyorum aynı party'e girmiştiik bir çok kez ben memo243
  • bu senın ezıklığını belırtır
  • Epey uğraşmısssın yazmaya

Gerçekten 30 dan sonra belli bır lvl kadar kasmak ölüm geliyor.Mage için gecerli değil tabi , (33) alan buyusu sag olsun.

Seni kasacak adam yoksa işin zor oluyor. Ben onun ıcın karektere gore sadece atak veriyorum.(str,dex,mp)
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior_1679

bu senın ezıklığını belırtır

nİYE bunu bize yazma geregi duydun?
  • Ben seni 50ye kadar kasarım lr deilsen bile sorun deil ben seni gömüştüm oyunda sen bana pm at yeter nickim yarım kusura bakma sen devamını getirirsin
  • haklısın biz de kimseyi tanımıyoduk zamanında tüm arkadaşlarla da aynı seviyedeydik yani level 30 un level 30u kasması gibi birşey olmuyordu :D ama şimdi tandığı olan 1 haftada 60 olabiliyor. sen ilk seçenektekisin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 a kadar gene ii kasıyoz uskoda ben jakoda oynadım. orda civcvi almak yok kaldırmışlar. kimse partye almıyo tek başın akasmak zorundasın bütün lvllerini ki bıraktım 20 lvl da zor geldi...
  • güldürdün beni ya..Merak etme herkes o yoldan geçti..Civciv simgesi geçtikten sonra artık kasman imkansız hale gelir...maalesef öle
  • bu bu kafa ile giderse töbe 60 olamaz
  • bu kadar uzun yazmaya değmezdi be dayı boşuna uğralmışsın beni kasarmısınız desen yeterdi :P:P:P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.