Şimdi Ara

30-36 bin ₺ arası hb araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 2005 astra g aracım var aracımdan baya memnunum ama daha küçük biraz daha genç işi bi araba almak istiyorum. Sizlerden abi tavsiyesi istiyorum.

Honda jazz düşündüm ama bu fiyata 1.nesil oluyor sanırım ve astradan jazz a geçmemi pek tavsiye etmediler.

Kriterim manuel olması lpg li veyahut az yakan dizel olması 200 binden de düşük km olması

Yoksa hiç girişmeyim mi böyle bir şeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete321 -- 26 Mayıs 2018; 13:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c4 tavsiye ederim. Az yakar.
  • ytastan Y kullanıcısına yanıt
    Citreon arıza konusunda üzer mi acaba biraz endişelendiriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Citreon arıza konusunda üzer mi acaba biraz endişelendiriyor
    Hocam 3.5 senedir kullaniyorum hic bir ariza cikarmadi. Sadece difransiyelini bir kez degistirdik o kadar. ( umuyorum dogru yazmisimdir debraj ile ilgili bir parcaydi.)

• quote:

Orijinalden alıntı: ytastan

Hocam 3.5 senedir kullaniyorum hic bir ariza cikarmadi. Sadece difransiyelini bir kez degistirdik o kadar. ( umuyorum dogru yazmisimdir debraj ile ilgili bir parcaydi.)

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ederim bakıyorum c4 lere kac model sizinki acaba motor vs kac km dedir acaba

• Bana sorarsan yaptığın iş saçma olur. Astra g ye sahipsin. Elinde 3-5 kuruş varda verdiğin fiyat bandındaki arabalardan daha şekil daha göze batan bi araba yapabilirsin. Arabana alıcı gözle bakmanı tavsiye ederim. Seninki ne kadar bakımlı renk vs bilmiyorum ama astra g iyi arabadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fab.

Bana sorarsan yaptığın iş saçma olur. Astra g ye sahipsin. Elinde 3-5 kuruş varda verdiğin fiyat bandındaki arabalardan daha şekil daha göze batan bi araba yapabilirsin. Arabana alıcı gözle bakmanı tavsiye ederim. Seninki ne kadar bakımlı renk vs bilmiyorum ama astra g iyi arabadır.
    Hocam aslında haklısın çünkü bu fiyat bandında pek araç kalmamiş bütçemi arttıramayacak olursam sizin dediğinizi yapmaya karar verdim👍🏻👍🏻

• Peugeot 206+ im var az yakar :)satılık..

• Fabia bak temizini 32-33 bulursun attan inip eşşeğe binmemiş olursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.