Şimdi Ara

30.000 TL para nasıl arttırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 25. bu para yıllarca internetten kazanarak biriktirdiğim para. bugüne kadar harcadığım para bundan daha fazlası tabii malum eve destek olmaktan tut binbir türlü masraf yaptım yıllarca. fakat internet işleri çok dengesiz, her an ne geleceği belli olmuyor, öyle gerçek hayatta bir işe benzemiyor, yani bugün oturup da hırs yapayım şu kadar saat çalışayım kesin kazanırım sonucu şöyle olur böyle olur diyemiyorsun, çok şansa bağlı ve yıllarca edindiğin yeteneklerle ve uğraş ile gelen para, ama bazen ne kadar uğraşsan da elde var sıfır olabiliyor, aylarca verilen emekler çöpe gidebiliyor.

yani bu parayı internet işlerine yatırım yaparak arttıramıyorum zaten, çok yavaş yavaş ve ufak ufak artıyor. gerçek hayatta bir şeylere yatırım yapmak istiyorum ama onu da beceremiyorum yani hayatımda bugüne kadar tek yaptığım internet işleri. o yüzden tavsiye istiyorum. siz olsanız ne yaparsınız, veya gerçek hayatta neye yatırım yaparak nelerle uğraşarak kazanıyorsunuz, nasıl ticaretler yapıyorsunuz. neler tavsiye edersiniz?

• Kerimcan durmaz

yaş 24

Serveti 5 milyon dolar

Enes batur süngurtekin

yaş 20

serveti 1,5 milyon dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran elinde bulundukça değerini kaybeder hocam . Potansiyeli olan bir ilçe veya ilden küçük bir arsa satın alın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kazandığın o kadar parayı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksamki galatasaray macina 2 3 gol oyna oran 1.85

30.000×1.85=55.500

Tozu yok topragi yok akari yok kokari yok

Temiz para miss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hisse senedi , altın ?
  • Kripto paraya yatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Aksamki galatasaray macina 2 3 gol oyna oran 1.85

30.000×1.85=55.500

Tozu yok topragi yok akari yok kokari yok

Temiz para miss

• alt coin lere yatır. en kötü 30.000 tl yerine 300.000 coinin olur bu da bi artış.
  • Çok riskli bir öneri olacak ama sana kalmış. bitcoin veya altcoinlere yatırabilirsin.Nasıl kazanacağını iyi bilmen gerekir.Aksi halde bir günde parayı 0'a indirirsin. Bunun için teknik ve temel analiz öğrenmeye başlarsın. Twitter'da bu konularda paylaşım yapan çok kişi var. Onlar sayesinde hem öğrendim hemde kazanadım.Sende yapabilirsin Eğer riski severim dersen :)
  • şimdi şöyle yapıyoruz. 30 000 tl ile Çinden faydalı işe yarar ürünler al. getir Türkiye de n11,gittigidiyor,sanalpazar,pttavm gibi sitelerde sat.
    örneğin xiaomi drone,xiaomi elektrikli bisiklet,xiaomi aynasız fotoğraf makinesi vs
  • direk ingbanka git gunluk faizi yatir..gunluk yuksek faiz al.. o para faiz alirken sonra dusun o parayi ne yapacagini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

şimdi şöyle yapıyoruz. 30 000 tl ile Çinden faydalı işe yarar ürünler al. getir Türkiye de n11,gittigidiyor,sanalpazar,pttavm gibi sitelerde sat.
    örneğin xiaomi drone,xiaomi elektrikli bisiklet,xiaomi aynasız fotoğraf makinesi vs

bimden su al sat daha gerçekçi bir öneri,
    ürünün kargo ve gümrük bedelleri ayrıca bozulduğunda destek verilemeyecek.Para hiç olur gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 24 Ocak 2018; 11:33:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.