Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILDI - Ryzen 7950X , Rtx 3070, 32 Gb DDR5 Ram ve diğer tüm parçalar

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Parçalar gerçekten çok iyi. İstanbul'da olsa almayı düşünürdüm. İyi satışlar
-
merhaba @h065, 7950x işlemcisini soğutma konusunda CM 240 iyi iş çıkarabiliyor mu? işlemciyi undervolt ile mi kullanıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MucosS -- 14 Şubat 2023; 14:21:53 > -
İşlemci kullanımı yüzde yüze vurduğunda 90 derecelerde geziyor 1 saatlik yaptığım testlerde. (Eco mode kapalıyken)
Fakat dediğiniz gibi 7000 serisindeki Eco mode da çalıştırıyorum fanlarıda yüzde 40a alıyorum sistem sessiz olsun diye. Ortalama 50-70 derece arasında çalışıyor şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Paran olacak alıp 10 yıl kullanıcaksın, kafa rahat.. olmayanlara nasip olur inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam. Daha iyileri sizin olsun.
-
Hayırlısıyla inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir şekilde samsun dışında bir yerden alamaz mıyız İzmirden çıkıp gelip dönmek çok zor :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyi fiyat, ihtiyacı olan kaçırmasın.
Merhaba. Uzun zamandır bu işlerden uzak kaldığım için güncel ürünleri çok net bilmiyorum ama, gördüğüm kadarıyla bu sistemin diğer parçalara göre zayıf halkası ekran kartı gibi, doğru mudur?
Atakum güzeldir hocam İzmir'i aratmaz 🙂
-
Sistemin sahibi olarak bana sorarsan
Günümüz için 2k çözünürlükte yüksek grafik ayarlarında her oyunda yeterli ekran kartı. (Rtx olmadan)
4k çözünürlük yüksek FPS için dediğiniz gibi 4080 4090 türevi kartlarla güncellenebilir. Sistem buna müsait.
Bana göre en zayıf nokta yukarıda bir arkadaşın sorduğu gibi sıvı soğutma. Daha güçlü bir sıvı veya hava soğutma ile upgrade edilebilir ileride. 7000 serisi çok ısınıyor ve ve 7950x te top noktalarından biri. Undervolt etmeden soğutmak gerçekten çok zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 16 Şubat 2023; 11:7:43 >
-
hocam bahsettiğin kartların ölçülerine bakıyorum, şuan bende sistem toplama arifesindeyim bu nedenle soruyorum. Sistemin ilgimi çekti fakat kasa seçimi biraz bu kartlar için pek uygun durmuyor bu nedenle biraz düşündürtmüyor değil, güncelleme için biraz uğraşmak gerekecek yanılmıyorsam. En azından nz'nin h7 flow tarzı bir kasa olsaymış güncelleme açısından oldukça iyi olacakmış gibi.
-
-
Almayı düşünen arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çok yakın tanıdığım, beraber çalıştığım iş arkadaşım.
Satmak istediğini niye söylemedin Hasan ;)
Yarın konuşalım, bizim bir komşunun oğluna pc toplayacaktık. Sorayım ona belki alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlanı güncelleyemiyorum şuan SMS gelmiyor.
Kasa satılmıştır. İlginiz için teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X