Şimdi Ara

30.000 2.EL PERFORMANS,SAĞLAM,KONFOR,İÇ-DIŞ DİZAYN VE EKONOMİK ARAÇ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

otomobil konusunda fazla bir bilgim yok. ilk arabam olacak.Biraz inceledim ilgili bölümleri ama tam olarak kafamdaki soruların cevabını bulabilmiş degilim. Forumda otomobilden çok iyi anlayan ve görüşleriyle bana yardımcı olabilecek bir sürü insan olduguna eminim. Şimdiden zaman ayırıp öneride bulunan dostlara teşekkür ederim.

Aradıgım bazı kriterler ; 2006 ve üstü

1.SAĞLAMLIK - KONFOR

2. PERFORMANS - HIZ- ÇEKİŞ - İTİŞ ( bu heralde tork oluyor )

3. YOKUŞTA ARABADA 5 KİŞİ VARKEN MAHÇUP ETMESİN , DÜZ YOLDA YAĞ GİBİ AKSIN, ŞAHLANSIN :)

4.DIŞ DİZAYN ( arabanın kendine baktırmasını isterim )

5.İÇ DİZAYN ( malzeme kalitesi,ferahlık,fonksiyonellik,kullanım rahatlığı )

6. HB VEYA SEDAN OLACAK AMA HB 5 KAPILI OLMALI

7.SON OLARAK YAKITI, 1.4 VEYA 1.6 NOT: ÇOK ÇOK ARTILARI OLAN Bİ ARAÇ OLURSA 1.8 DE OLABİLİR.

TABİ BU KRİTERLERDE 30.000 ARAÇ VARMIDIR BİLMİYORUM. VARSA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montaana -- 28 Haziran 2012; 13:58:35 >

• jetta

• Pejo 407 olabilir.
  • Honda Civic de düşünebilirsiniz.
  • Cruze bakabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşların çoğu güzel yanıtlar vermiş. Benim Focus'um olmasına rağmen, fiyatları çok yükseldiğinden önermiyorum Focus'u. Bu seçenekler arasında -biniciyseniz- Laguna en güzeli diyebilirim. Geniş araç beğenmiyorsanız da Civic ya da Focus'a bakabilirsiniz.
  • Volvo S60 ı tarif etmişsiniz.

• arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim. konuyu biraz daraltıyım şöyle ;

biraz baktım ve 2 farklı marka ve 2 farklı model de karar kıldım bu ikisi arasında bir tercih yapıp temiz bişey beklemeye başlayacagım.

bu araçlar da yogunlaşmamın nedeni ikisinin de dış dizaynı çok hoşuma gidiyor,

1. Honda Cıvıc sedan 1.6 125 hp + ( siyah renk ) 2006 -2009 model

2. Leon 1.4 tsi 125 hp + ( beyaz veya siyah renk ) 2008 -2010 model

arkadaşlar bu ikisi arasında tercih yapacak olursak hangisi sizce ??

performans , hız-tork , yol tutuş , sürüş zevki , motor sorunsuzluğu, sağlamlık , yakıt ..
  • 30 bin liraya F10 m550xD istemek böyle birşey herhalde..
  • laguna düşünün hocam gerçekten konforlu harika bir araç renaultun makam arabası diyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.