Şimdi Ara

3 yıllık sözlüm bana attığı mesaj :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
4
Favori
5.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemin ederim senden ayrılıyorum bitti !! hakkımı helal etmiyorum İNŞALLAH EVLENECEİĞİN İNSAN SENİ ALDATIR ACILAR İÇİNDE YILLARIN GEÇER.ALLAHINDAN BUL ASLA MUTLU OLMA DİYE Bİ MSJ ATMIŞ...

başkada bişi atmamış noluyo dedim bana dedi kameradan gördüm bi kız geldi sana sarıldı öptü (kız dediği 33 yaşından evli çocuklu bi kadın) pazar günü yani bugün benden bi eşya alacaktı eskiden burda çalışıyodu... gelmeden önce sözlüme dedim işyeri kamerasından beni izleyebilirsin.tamam izlicem dedi kadnı gittiğinde bana yukardaki mesajı attı. bana çok koydu.. önyargılı davrandı.. o kadın bana sarıldığında yemin ederim ne ben o kadını öptüm nede elim o kadına değdii ...kadın 20 dk da gitti zaten babamda yanımdaydı hatta. bu kız ne yapmayaca çalışıyo..... ve bana o mesajı niye attı.. çok kötüyüm iyi değilim..ben bunu haketmedim NE ARIYO NE MSJ ATIYO... bende ona önyargılı olma..bana güven diye kameranın şifresini verdim ben uzaktan izleyebilesin diye ama nafile... kötü bişi yapsam amenna ama off off..

• geçmiş olsun
  • Aqladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağı kıskançmış herhalde yenge
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

geçmiş olsun

yavlarırım dalga geçme kaldırcak durumda değilim.neye uğradımı şaşırdım
  • :(
  • Geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :(
  • Ohooo o hatunla omur gecmez kusura bakma. Ama soyledigi kelimeler nisanlimin nisani atarken soyledikleriyle bire bir. Gerci o yerden goklere kadar haklidi, orasi ayri

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb haribo kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git konuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl? biraz uzatmışsın işi yalnız belli bir süre sonra aşırı alınganlık başlar geçimş olsun inşallah aranız düzelir
  • Onun sevgilin seni aldatsın diye olmaz salla ya onu takıntılı biriymiş demek hayatını yaşa bi daha sla eskisi gibi olamazsınız geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosver hayır gelmez ondan yıllarını çalmıs ona üzül

• it gibi davranacaktın hata sende
  • 3 yılı çabucak bitiriyorsa yazık olmuş 3 yılına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

3 yıl? biraz uzatmışsın işi yalnız belli bir süre sonra aşırı alınganlık başlar geçimş olsun inşallah aranız düzelir

20 gün sonra askere gidiyom askerden sonra isticektik aileme de demiştim tamam demişlerdi.hatta ailemle tanıştılar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

geçmiş olsun

yavlarırım dalga geçme kaldırcak durumda değilim.neye uğradımı şaşırdım

yok dalga geçmiyorum kardeş ama güldüm o yüzden smıley ni koydum zate geçmiş olsun dedim
    boş ver ya kız mı yok memlekette

• Boşver demekki sana güvenmiyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.