Şimdi Ara

3 yıldır uzattığım saçlarımı kestim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar var mı benim gıbı uzun süre uzatmış ve daha sonra kesmiş olan ?

Artık bir süre sonra insan bakımını yapamıyor yani sürekli aksatıyordum zaten. Havalarda sıcak üstüne. Hergün yıka, 1 saat taramasıyla düzenlemesiyle vs. uğraş. Daha fazla dayanamayıp kestirdim. Zaten erken uzuyor kafama eserse tekrar uzatırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bir ara uzatim dedim 3ay dayandim şekle girmiyor uzamiyor hissi verdi kestim rahatladım. Gerçekten uzatmak sabır işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersimli62f -- 19 Temmuz 2014; 21:43:31 >
  • ben de geçen yıl 7 ay uzatmıştım ama kestirdikten sonra 1 hafta evden çıkamadım insan bi garip hissediyor kendisini
  • hocam aynen ben de 3 sene uzattım sonra 3 numaraya kestirdim. berber uzunca süre ikna olmadı ama sonunda kesti yazları sıcak olduğu için dayanamıyordum ama biraz pişman sayılırım

• saçın nir bir insanı ne kadar değiştirdiğini gözlemlemek adına fotoğraf iyi olurdu aslında.

benim saçlar 1,5 yıllık, zaman zaman kestiresim geliyor.

• Aynen saçı kestiriyim rahatlayım diyorum kıyamıyorum. Bakımından da ziyade uğraş et, bir terle yandın İşin en kötüsü de saç biraz kabarık gibi durunca kafa büyük gibi duruyo kestirince kuş gibi kalıyor Arkadaşlara özenmiyor değilim valla. Saç kısa bir duş taramaya bile gerek yok çık gitsin. İşte kıyıp kıyamama durumu bu gidişle kıyacam gibi ama bakalım
  • ne guzel iste oh kafa rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saçımı 1 numara yaptım
    6 yıl önce açıldı
    aylardan sonra sakalı kestim.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hafif toparlatmaya bile kıyamıyorum ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.