Şimdi Ara

3.Yıla kalınca oluşan çevre baskısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 3. Yıla kalmayı düşünüyorum aslında kesin değil %50 ihtimalle kalacağım 1 yıl boyunca yaşayacağım stres ve sıkıntıya göze aldım eğer kalırsam bu sene geçen seneki hatalarımı tekrarlamayacağım örneğin telefonu tamamen kapatıp tuşlu telefona geçeceğim çünkü geçen sene telefonla çok oyalandım beni kötü etkiledi ve evden hiç çıkmadan çalışmıştım bu sene kütüphane ve kurslara gideceğim tüm bunlar tamam ama sıkıntı çevre.Birine 3. Yıla kalacağını söyleyince sözleriyle belli etmese de içinden bana aptal gözüyle baktığını hissediyorum hele ki yaşı biraz daha büyük olan akrabalar bunu daha çok yapıyor 2 sene yapamadın 3. Sene de yapamazsın gibi şeyler söylüyorlar yılların boşa geçiyor diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum bunlar kafaya takılacak şeyler değil ama ben takıyorum malesef annem ve babam böyle değil allahtan onlar daha ılımlı ama yinede ilk senelerdeki heyecan olmayacak gibi onlardada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de 3.senemde kazandım anlattıklarını gayet iyi biliyorum ama kazandıktan sonra hepsini unutuyorsun aynısını öğretmenim dediydi bana ilk 2 sene ne yaptıysa 3.sene de aynı yapar diye.

Hayatında sadece dakikalarla olacak insanlar için yıllarca yer alacak hayallerinden vazgeçme.

• Cidden inançlıysan çalışacağına bırak hocam.Sen,annen, baban kimsenin eline bakmıyorsunuz ki sözünü dinlemek zorunda olun.Kulak asma boşver, bizim millet başkalarının işine karışmayı çok sever.Bu süreç benim için çok zor olmuştu mesela 22k dan bıraktım 2 yıl.Sırf hedefimi tutturacağım diye.Pişman mıyım? Asla
  • Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    son yil kaca cektiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam konulara nereden çalıştınız?dershane,özel ders,ücretli internet dersleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wsepr W kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ücretli hicbir kaynaktan yararlanmadım 3 sene boyunca.

12.sınıfta okul kursuna gittim.
    Mezun senemde ve 3.senemde dershane özel ders ücretli net dersi falan yoktu.

Hatta 2.senemde netimde yoktu:)

3.senemde youtube hocaları ve sb lerle yürüdüm.

12.sinif ygs 19k lys 25k
    Mezun ygs 71k lys 20k
    3.sene tyt 15k ayt 6k

• adımadım1 A kullanıcısına yanıt
    16k.Tytm 378 olmasa çok daha iyi olurdu da.Kısmet değilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.