Şimdi Ara

3 Yıl Ücretsiz Mac için AutoCAD Lisans Anahtarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Yıl Ücretsiz Mac için AutoCAD Lisans Anahtarı
    http://students.autodesk.com/?nd=mac4students
    Belki işinize yarar

3 Yıl  Ücretsiz Mac için AutoCAD Lisans Anahtarı

3 Yıl  Ücretsiz Mac için AutoCAD Lisans Anahtarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Kasım 2010; 3:21:37 >

• paylaşım için teşekkürler alalım bakalım bir gün lazım olur
  • sadece mac değil ben windows için 64 bit aldım şimdi
  • @yenerbalcı valla bravo nerde ücretsiz lisans var buluyorsunuz, arşivde bulunsun teşekkürler...
  • Ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben de inventor indiriyorum. Problem çıkmaz inşallah. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

sadece mac değil ben windows için 64 bit aldım şimdi

windows için nereden aldın verilen linkte mac için olduğu yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

sadece mac değil ben windows için 64 bit aldım şimdi

Bunu ben de merak ettim, sadece mac için var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerden buldunuz windows için
  • Windows için olsa muhteşem olur
  • ah bide öğrenci mail adresimiz olsaydı :(
    Mezun olalı 10 sene oldu.Kalmamıştır bişi. :)
  • bende üni. mail adresimle üye oldum *Graduation Year ı 2015 falan yazdım mezun olunca kapamasınlar diye . Paylaşım için teşekkürler
  • nerden aldın dien arkadaşlar olmuş sanırım.

account oluşturduktan sonra yazılım seçmek için software e tıkladığımızda autocad 2011 i seçtim for windows x86 x64 die seçenek sundu x64 ü seçtim.
  • Zaten üniversitelere ücretsiz dağıtılan şifreler var . Okulun ağında indirip daha sonra tekrar ağdan lisans alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Zaten üniversitelere ücretsiz dağıtılan şifreler var . Okulun ağında indirip daha sonra tekrar ağdan lisans alınabiliyor.

tıpkı microsoftun dreamspark sistemi gibi
  • Ben edu.tr uzantılı mailimle aldım. Öğrenci versiyonu sanırım. İyi oldu böyle içim daha rahat. Hack filan sıkıntı. Hem öğrenmek, hem de evde kendi başınıza bişeyler yapmak için ideal. Henüz kurmadım gerçi ama hemen hemen her ürünün her versiyonu için veriyorlar. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

• Ünili arkadaşlar kütüphanelerinizden ve bilgi işlem dairelerinizden iyi yararlanın.

Devlet zaten bu imkanların hepsini sağlıyo size ki bu sadece autocad ilede sınırlı değil. Birçok ürününü lisansını alabiliyosunun okulun ağıyla
  • bakalım ftr okuyoruz ama lazım olur diye bende aldım :) bilgisayar işlerinde uğraşan herkese iyi olur sanırım almak. Ürünleri öğrensek iyi olur aslında.

Biz bir anatomi atlasına 400 lira falan veriyoruz çünki :S
  • Üye olunca tüm Autodesk ürünlerini ücretsiz indirebiliyoruz sanırsam, ayrıca yasal 3 senelik lisans veriyor.
  • peki bu lisans başlangıcı ne zaman oluyor acaba kaydolduğumuz an mı ? 1inde kaydolsaydık bari.
  • lisansı alıosunuz ölece duruyor sonra autodesk in sitesinden profilinize girip lisansı aktif edince aktif ediliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.