Şimdi Ara

3. veya 4. sene tıp kazananlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. veya 4. sene tıp kazananlar kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Çok mutlu musunuz yoksa biraz burukluk var mı?

• up
  • Benim 3.sene.valla çok mutluyum istediğim okul gelince Bi,çığlık attım çok güzeldi :D insanlar çok güzel konuşuyor tebrikler falan.kimse kaçıncı senen die sormuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizüs D kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.sevindim.sanki 3. senemde kazanınca mutlu olamayacakmışım gibi geliyor.
  • 27 yaşında mezun olmak bana koyardı
  • GuardsmanBob kullanıcısına yanıt
    3.sene derken 3. kez girmeyi kastediyorum.3. kez girince 2 yıl kaybetmiş oluyorsun.26 yaşında mezun olursun.hazırlığın olduğu tıplar 7 yıl.onlar ilk sene kazanıp 2. sınıfa geçtiğinde 3. sene kazananlar 1'e geçiyor.pek bir fark olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagedon1 -- 24 Temmuz 2015; 22:27:45 >
  • GuardsmanBob kullanıcısına yanıt
    İhtisas yaparsan veya tıp okursan gayet normal bir durum bu .

Hatta 30 bile mezun olsan hiç bir şey kayb etmezsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ben tmciyim ama kucukken hep saglik alanina ilgim vardi.Sizce mezun bir tmci olarak tip kazanabilir miyim devlette neresi olursa olsun.Bu yil hic ama hic calismadan sayisalda 170 bindeydim lutfen bekliyorum yorumlarinizi ama kirici olmadan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tıpta hazırlık yok.o yüzden rahatım birz.bide çok istiyordum tıp.olmazsa yine gircektim

• Benim de 3. Senem olacak ama bence hayallerimiz icin bir sene daha değer ya.. En azindan sansimi denemedim diye pisman olmayacagim ilerde.. Benim dezavantajim 95liyim. Yani 21 yasinda universiteye baslamis olacagim ama 1 yil 2 yil cok da fark etmez herhalde..

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunhukukcu33

Arkadaslar ben tmciyim ama kucukken hep saglik alanina ilgim vardi.Sizce mezun bir tmci olarak tip kazanabilir miyim devlette neresi olursa olsun.Bu yil hic ama hic calismadan sayisalda 170 bindeydim lutfen bekliyorum yorumlarinizi ama kirici olmadan

Tm'ci olarak Aynı durumdayız bende merak ediyorum acaba olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 24 Temmuz 2015; 22:49:52 >
  • Zorlama.
  • Ben inaniyorum yani benim sayisalci arkadaslarim 12.sinifta o yogunlukta hem turkce hem sosyal hem mat hem fen kasarak kazandilar.Bizim turkcemiz sosyalimiz tam sadece 2 ders kaliyor geriye neden olmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istedikten ve çalıştıktan sonra her şey mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

27 yaşında mezun olmak bana koyardı

Sene kaybını okul içinde de yaşayabilirsin bir şey farketmez. Ben 3. sınıfa geçerken biriyle tanıştım şu an 6. sınıfa geçtim o halen 3'te. Tıpta her yaştan insan var benim bir arkadaşım 55 yaşında.
  • Sana buradaki en realist cevabı veriyorum.

Tus kazanmazsan pratisyenlikle bir yere gelemezsin ve tus için dinç olmak gerekiyor o yüzden 25 yaşından sonraya bırakmak yurek ister

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.