Şimdi Ara

3 ürüne 1 kupon hediye - n11.com (01 Kasım - 10 Kasım) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
16.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın (SALI MARKET İNDİRİMİ'nden, 3 Aralık) alışveriş yapacağım. en az 50 TL civarı çek olmak üzere (100 TL çek süper olur) varsa, 1 tane talibim. PM atabilirsiniz tekliflerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 2 Aralık 2013; 6:21:49 >
  • 3 farklı 5 gr altın alımından 459 tl kupon yattı. güzel oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Beyler yarın (SALI MARKET İNDİRİMİ'nden, 3 Aralık) alışveriş yapacağım. en az 50 TL civarı çek olmak üzere (100 TL çek süper olur) varsa, 1 tane talibim. PM atabilirsiniz tekliflerinizi.

3 Aralıkta market indirimi mi var?
  • Durumu n11'e ilettim. Saçma sapan bir cevap vermişler. 2 aralıktan itibaren kullanablecektik 3 aralıkta itibaren diye yazmışlar. 3 kağıtçı bu n11

Kupon Yüklenme Sorunu
    Soru Açıklaması : Merhaba, 3 ürüne 1 hediye kupon kampanyasında yüklenen çekin kategorisinde hata yapılmış. sadece altın ve sim kart kategorisinde kullanılabilecek şekilde düzenlenmiş oysa altın ve sim kart kategorisinde kullanılmayacak şekilde düzenlenmesi lazımdı.
    Cevap Açıklaması :
    Değerli Üyemiz,

- Elektronik kategorisinden yapılan alışverişlerde, sepet tutarı, kupon tutarının 10 katı olmalıdır.

- Diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde, sepet tutarı, kupon tutarının 2 katı olmalıdır.

- Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş ile Seyahat kategorilerinde yapılan alışverişlerde kupon kullanılamaz.

03/12/2013 itibari ile kuponlarınızı kullanabilirsiniz.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Uğurlu alışverişler,

n11.com Müşteri Hizmetleri

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 2 Aralık 2013; 9:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

başarılı homojen bir şekilde 100-150-130 tl lik ürün alsam
    100 tl kupon
    sonra da elektronik haric 220 tl lik bi üründe harcasam.

harcadigim para 100+150+130+220 =600 TL
    kazandıgım kupon ise 100 TL %16,6 indirim

*** ilk kampanya da 300 TL ye direk 50 tl yani AYnı oranda indirim vardı, hem de yukarıdaki gibi başarılı bir şekilde ayar Yapmaya da gerek kalmıyordu.

YAni kısacası bu kampanyanın bir öncekine göre TEK avantajı 15-20 TL lik ürünlerde yapılabilip 300 tl ye ulasmaya calısmamak olabilir.

EDİT: min. limit yok degil mi?

matematik sorusu çözer gibi kampanyaları anlamaya çalışıyoruz, bu ne karmaşık kampanya.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    çekler kullanılabiliyor, ama arkadaşın dediği gibi yanlış kategori girmişler, asıl olması gerekende degil de olmaması gereken kategoride kullanılıyor
  • arkadaş altın kategorisinde geçerli olarak ayarlandıysa bu kadar velveleye gerek var mı? alın altınlarınızı oturun köşeye, altın almak istemeyenler de düzelince ne alacaklarsa alsınlar.
  • 1 aadet 100 lük çeke ihtiyaç var 4 aralıktaki çeklerden verebilirim yada ücreti neyse anlaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

arkadaş altın kategorisinde geçerli olarak ayarlandıysa bu kadar velveleye gerek var mı? alın altınlarınızı oturun köşeye, altın almak istemeyenler de düzelince ne alacaklarsa alsınlar.

alın altınlarınızı demesi kolay, ee sonrada iadeyle uğraşalım değil mi, yedirirler mi o altınları sanıyorsun, tabiki velvele yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

arkadaş altın kategorisinde geçerli olarak ayarlandıysa bu kadar velveleye gerek var mı? alın altınlarınızı oturun köşeye, altın almak istemeyenler de düzelince ne alacaklarsa alsınlar.

alın altınlarınızı demesi kolay, ee sonrada iadeyle uğraşalım değil mi, yedirirler mi o altınları sanıyorsun, tabiki velvele yapıcaz

ne iadesi ya? gönderdikten sonra iade mi isteyecekler? sen de göndereceksin öyle mi?

göndermezlerse de iptal etsinler siparişi, uğraşacak bir şey göremiyorum.

• muzzy255 kullanıcısına yanıt
    biz neler gördük bu sıcak fırsatlarda, ne iptaller, ne iadeler, ne kargodan ürün geri çeklemeler...
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Katılım Zamanı:
    17 Kasım 2011

pardon çaylaq "ÜSTADIM(!)"
  • An itibari ile sorun düzelmiş herkeze iyi alışverişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 2 Aralık 2013; 11:49:52 >
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Hocam bi işi de sessiz halletsek uyandırmadan uyuyan devi.. Ben tamamını kullandım, bence fazla dillendirmeyelim bu işi. Eminim çeki olan herkes haberdardır.
  • tamam hocam sildim o zaman
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. İnşallah sorun olmaz, beklemedeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Hocam bi işi de sessiz halletsek uyandırmadan uyuyan devi.. Ben tamamını kullandım, bence fazla dillendirmeyelim bu işi. Eminim çeki olan herkes haberdardır.

bende 450tllik harcadim sabah sabah
    Alışverişin 1i onaylandi sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_eros85 -- 2 Aralık 2013; 12:02:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.