Şimdi Ara

3 Tl 100 Mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonuma böyle bir şey geldi mesaj olarak değil

Vazgeç dedim ihtiyacım yoktu ama şimdi Tatile çıkıyorum ve ihtyiacım var sitesine baktım 10 tl diyor .

Nasıl 3 tl ye alabilirim bunu ? Dün lazım değildi bugun lazım oldu

• Peki hocam hattim faturasız alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 17 Ağustos 2012; 2:17:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bir gnctrkcll kampanyası idi sanırım ve seçtikleri kişiye mesaj gönderiyorlar. Kabul ettiniz ettiniz, etmediniz o hakkınız yanıyor ve normal fiyatından alıyorsunuz
  • 9 TL : 250 MB
    7 TL : 100 MB kampanyaları var sitesinden bakabilirsin
  • neden ucuz internet vermek için adam seçiyorlar anlamış değilim. Arkadaş yıl 2012 hala 7tl 8tl 9tl gibi fiyatlarla 100mb paketi satıyor opetörler. Ucuza satsan ne olacak 100mb operatörünümü çökertecek? İnternet çağındayız diyorlar şu fiyatlara bak. Şu hile yapıp bedavadan nete girenlere kızardım hep belliki haksız değillermiş..
  • Şu an gnc sürpriz için var. Valla lazım değil diye almamazlık etmeyeceksin kapacaksın hemen hocam :D
  • uzgunum bır daha gelmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme_programı

Şu an gnc sürpriz için var. Valla lazım değil diye almamazlık etmeyeceksin kapacaksın hemen hocam :D

Valla hocam biz gb'lar arasında koşuyoruz siz hala 100 mb internet kapacaz diye koşuyorsunuz çok ilginç valla, hemde bunu aynı fiyata yapıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Defyx

quote:

Şu an gnc sürpriz için var. Valla lazım değil diye almamazlık etmeyeceksin kapacaksın hemen hocam :D

Valla hocam biz gb'lar arasında koşuyoruz siz hala 100 mb internet kapacaz diye koşuyorsunuz çok ilginç valla, hemde bunu aynı fiyata yapıyoruz.

Gb'ları aynı paraya nasıl yapıyorsunuz hocam?
    Bana da hak verin artık bu paketlere bile "hee" diyip kabulleniyoruz pahalı ne yapalım yani suç bizde değil sonuçta :)

• quote:

quote:

quote:

Bana da hak verin artık bu paketlere bile "hee" diyip kabulleniyoruz pahalı ne yapalım yani suç bizde değil sonuçta :)

Valla hocam Avea kullanıyorum belki çoğunuz beğenmez ama 30 liraya 700 dakika 2000 SMS sınırsız internet kullanıyorum 2 gb sonrası 128 bit hızında. Tadından yenmiyor bol bol video film seyrediyorum :) ha şimdi herkes vodafone, Turkcell der ama avea eğer bulunduğun bölgede çekiyorsa ikiside halt etmiş derim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam Avea kullanıyorum belki çoğunuz beğenmez ama 30 liraya 700 dakika 2000 SMS sınırsız internet kullanıyorum 2 gb sonrası 128 bit hızında. Tadından yenmiyor bol bol video film seyrediyorum :) ha şimdi herkes vodafone, Turkcell der ama avea eğer bulunduğun bölgede çekiyorsa ikiside halt etmiş derim

Herkes zaten bolgesine gore secsin operatorunu :) mesela ben avea yi begenmedim 3g olarak koca istanbulda,bu da galiba çarpık kentlesmeden kaynaklı,zayıf cunku sinyal.
    Az once turkcell 5 gun icinde kabul etmek sartıyla 1gb 9 tl dedi ilk 3 ay. Tam isime gelir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

neden ucuz internet vermek için adam seçiyorlar anlamış değilim. Arkadaş yıl 2012 hala 7tl 8tl 9tl gibi fiyatlarla 100mb paketi satıyor opetörler. Ucuza satsan ne olacak 100mb operatörünümü çökertecek? İnternet çağındayız diyorlar şu fiyatlara bak. Şu hile yapıp bedavadan nete girenlere kızardım hep belliki haksız değillermiş..

Bedava net daha iyi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.