Şimdi Ara

3 Temmuz Savcısı Meslekten İhraç Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, aralarında "3 Temmuz Şike Operasyonu"nu başlatan Zekeriya Öz'ün de bulunduğu savcılar Celal Kara, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ile hakim Süleyman Karaçöl’ün meslekten ihraçlarına karar verdi.

Kararın ardından Twitter'da açıklama yapan Zekeriya Öz, ''Haberler doğruysa HSYK yetki gaspı yapmıştır. Verdiği karar yok hükmündedir verdiği kararda milletinden gecikmeden ötürü özür de dilememiştir. HSYK anayasa ve yasaları çiğneyerek savunmamızı dahi almadan yukardan aldığı talimatla bu kararları vermiştir yazıklar olsun bağımlı HSYK'ya'' dedi.

• bu yapılan şeyi değiştirmez.

• Hükümet bizim olayıda paralellere yıksın bizde kurtulalım şu lekeden diye dua ediyorsunuz tabi.Bence bunlara gerek yok sen taraftar olarak aptala yatma başkanından hesap sor sonra insanlar seninle dalga geçmeyi bırakır hatta bu tavrın yüzünden saygı bile görürsün...
  • bir şeyler yapıldıysa cemaat hükümet ortaklığıyla yapıldı. şimdi cem uzan, fener vs herkes hükümete laf edemediği için ortaklıktan bertaraf edilen cemaati günah keçisi belledi. ikiyüzlülük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Hükümet bizim olayıda paralellere yıksın bizde kurtulalım şu lekeden diye dua ediyorsunuz tabi.Bence bunlara gerek yok sen taraftar olarak aptala yatma başkanından hesap sor sonra insanlar seninle dalga geçmeyi bırakır hatta bu tavrın yüzünden saygı bile görürsün...

Senin hukuk profesörü başkanın bile çıkıp ''bu bir kumpastır'' diyor. Ne aptala yatmasından bahsediyorsun? Bugün Aziz Yıldırım gitse bayram yapacak taraftarların en başında ben gelirim. Ancak 2011 yılında yapılan operasyonun abesliğini görmek için taraftar olmaya falan gerek yok. Bu taraftar 3 Temmuz sürecinde çok fazla acı çekti, burada neler neler döndü ne dalgalar geçildi. Pusuda yatıldı UEFA'dan cezalar bekleniyordu, en sonunda o cezalar geldiğinde herkes zevkten dört köşe oldu. Geçen sene bizim yerimize CL'ye gittiğinizde averaj takımı olup geri geldiniz. Türkiye'deki bu davada gün gelecek devran dönecek.

Bu taraftarın inancıdır, beğenirsin ya da beğenmezsin. Saçma sapan yorumlar yapmanıza gerek yok.

• inkar+hayal+fanatizm mode on

bu fenerin şike yapmadığının kanıtıdır.
    gerçeklerin er yada geç gün yüzüne çıkma huyu vardır.

mode off

takılın siz. bye
  • Arkadaş bizi ilgilendiren bir konu açıyorum, konuda bir tane yorum yok haber paylaşmışım hala daha fanatiklik diye ötüyorsunuz. Konuda benim dışımda bir tane de Fenerbahçeli yorumu yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 isim kulüpten ihraç edildi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz cemaat dediğimizde birileri gülüyordu, ne alaka diyordu. Aynısı mecliste de oluyordu tabi:

Bak ne oldu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Hükümet bizim olayıda paralellere yıksın bizde kurtulalım şu lekeden diye dua ediyorsunuz tabi.Bence bunlara gerek yok sen taraftar olarak aptala yatma başkanından hesap sor sonra insanlar seninle dalga geçmeyi bırakır hatta bu tavrın yüzünden saygı bile görürsün...

Senin hukuk profesörü başkanın bile çıkıp ''bu bir kumpastır'' diyor. Ne aptala yatmasından bahsediyorsun? Bugün Aziz Yıldırım gitse bayram yapacak taraftarların en başında ben gelirim. Ancak 2011 yılında yapılan operasyonun abesliğini görmek için taraftar olmaya falan gerek yok. Bu taraftar 3 Temmuz sürecinde çok fazla acı çekti, burada neler neler döndü ne dalgalar geçildi. Pusuda yatıldı UEFA'dan cezalar bekleniyordu, en sonunda o cezalar geldiğinde herkes zevkten dört köşe oldu. Geçen sene bizim yerimize CL'ye gittiğinizde averaj takımı olup geri geldiniz. Türkiye'deki bu davada gün gelecek devran dönecek.

Bu taraftarın inancıdır, beğenirsin ya da beğenmezsin. Saçma sapan yorumlar yapmanıza gerek yok.

Bizim şampiyonlar ligine gidip başarısız olmamızla konunun alakası yok.3 temmuzda ne çektiğinizle ilgilenmiyorum ben sizlerin tavrınızdan duruşunuzdan bahsediyorum.Hiç 3 maymunu oynamayın az biraz zeka sahibi biraz araştırma yapan yöneticilerini tanıyan adam dönen dolapları anlar.Sizin derdiniz diğerleride kesin yaptı yakalanmadı kabak bizim başımıza patladı meselesi.Devran falan dönmez merak etme ergenekon ve balyoz davalarına benzetmeye çalışmayın yinede benzetecek olay arıyorsan ayakkabı kutuları cuk oturur.Sizde belki hükümet gibi yapar bir yolunu bulursunuz ama herkes en azından saf olmayanlar gerçekleri bilecek...

• burda yazanları ciddiye almayın renktaslar gerçekler kanıtlarıyla ortaya çıktımi senelerce sikeci dedikleri biz laflarını boğazlarına tikayacaz ben hic bir gsliye ve diğer takim taraftarlarina hakkımı helal etmiyorum allah bildiği gibi yapsın bu iste olan herkesi maddi manevi olarak sarsildik ama yikilmadik buyuklugumuzu test ettiler cok güzel tokat yediler bu ülkede herkese operasyon duzenlersin ama Fenerbahçeye değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAS kararının 142. paragrafını bazı timsahzedelere hatırlatmakta fayda var:

quote:

142. Bu konuyla ilgili olarak Kurul, aşağıdaki hususlara dikkati çekmek istemektedir:

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen karar, olguların yanlış değerlendirilmesine değil, usule ilişkin bir delil meselesine (Türk Ceza Kanununda, 6526 sayılı Kanun ile değişiklik yapılması) dayanmaktadır.

Bu telefon dinlemelerinin mevcut davada delil olarak kullanılmasıyla ilgili olarak, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, vermiş olduğu kararda, telefon dinlemelerinin sahte olduğu iddiasını açıkça reddetmiş olmasına ek olarak Kurul, delil hukuk ya da ceza mahkemesi için kabul edilebilir olmasa bile, bunun bir spor federasyonunun veya tahkim kurulunun bu delili göz önünde bulundurmasına otomatik olarak engel olmayacağına dikkati çekmek istemektedir.

Özellikle de Kurul, “Şike davalarında gerçeğe ulaşılmasındaki kamu yararı, ve aynı zamanda spor federasyonlarının ve tahkim kurullarının delil elde etme konusundaki kısıtlı olanakları göz önünde bulundurularak, (her ne kadar potansiyel olarak uygunsuz bir şekilde edilmiş bile olsalar) delilleri (bu delillerin davaya dâhil edilmesinin, İsviçre kamu usul politikalarında öngörülen temel değerlerden hiçbirini çiğnememesi koşuluyla) davaya dâhil etme olasılığı ile ilgili adımlar atılması (önlem alınması) gerektiği konusunda hemfikirdir.” (CAS 2013/A/3297)

Bu nedenle Kurul, dosyaya sunulan telefon dinlemelerinin, mevcut dava açısından geçerli ve kabul edilebilir olduğu düşüncesindedir.

Bu nedenle Kurul, A (Sivasspor başkanı), Kaleci ve C (Sivasspor oyuncusu) ile ilgili davaların birinci derece mahkemesine geri gönderilmiş olmasının, ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin daha önce görülmüş olan bazı davaları yeniden görme kararı vermiş olmasının önemli olmadığı kanaatindedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

bir şeyler yapıldıysa cemaat hükümet ortaklığıyla yapıldı. şimdi cem uzan, fener vs herkes hükümete laf edemediği için ortaklıktan bertaraf edilen cemaati günah keçisi belledi. ikiyüzlülük.

nokta
  • su 3 temmuz surecınde basımıza gelmedık kalmadı bızımde hıç unutmam o maçtan 1 hafta once korcanla röpörtaj yapmıslardı fanatik gazetesı ıyıkı fenerbahce yada trabzonun altyapsından yetışme değilim yoksa zan altında kalırdım demıstı korktugu basına geldı adamın en cokta onun adına uzuluyorum

ne dıyım bu kumpasın olusmasında hakkı olan herkesın allah belasını versin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Bizim şampiyonlar ligine gidip başarısız olmamızla konunun alakası yok.3 temmuzda ne çektiğinizle ilgilenmiyorum ben sizlerin tavrınızdan duruşunuzdan bahsediyorum.Hiç 3 maymunu oynamayın az biraz zeka sahibi biraz araştırma yapan yöneticilerini tanıyan adam dönen dolapları anlar.Sizin derdiniz diğerleride kesin yaptı yakalanmadı kabak bizim başımıza patladı meselesi.Devran falan dönmez merak etme ergenekon ve balyoz davalarına benzetmeye çalışmayın yinede benzetecek olay arıyorsan ayakkabı kutuları cuk oturur.Sizde belki hükümet gibi yapar bir yolunu bulursunuz ama herkes en azından saf olmayanlar gerçekleri bilecek...

Siyasi opeasyon Trabzonspor'a yapılsa: Trabzonspor'un hakkı yeniyor. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya çalışıyorlar.

• Aklanacağız,az kaldı!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.