Şimdi Ara

3 Telefon Arasında Kaldım Tavsiye İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 12:59:59 >

• bende bu fiyatlarda birşey arıyordum. en sonunda kararımı xperia mini'den yana kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_otuz

bende bu fiyatlarda birşey arıyordum. en sonunda kararımı xperia mini'den yana kullandım.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 13:04:14 >
  • Xperia mini ozellik bakimindan galaxy aceden cok daha iyi bir telefon ekrani biraz ufak oyun oynanir ama buyuk ekranli telefonlar kadar zevk vermez xperia mini yerine xperia live walkman tafsiye ederim ayni ozelikler ayni donanim fiyat olarakta ayni saylir yok ucunden birini istiyorum diyorsaniz xperia mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Xperia mini ozellik bakimindan galaxy aceden cok daha iyi bir telefon ekrani biraz ufak oyun oynanir ama buyuk ekranli telefonlar kadar zevk vermez xperia mini yerine xperia live walkman tafsiye ederim ayni ozelikler ayni donanim fiyat olarakta ayni saylir yok ucunden birini istiyorum diyorsaniz xperia mini
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 13:04:33 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 13:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haunebu

quote:

Orijinalden alıntı: e_otuz

bende bu fiyatlarda birşey arıyordum. en sonunda kararımı xperia mini'den yana kullandım.

Oyun oynarken sıkıntı oluyor mu ekranın boyutu?

Aslında gönlümde yatan Sony/Sony Ericsson ama Samsung Galaxy Ace'de çok kafamı karıştırıyori

parmaklarımın büyük olmasına rağmen sorun olmuyor. mesela gaz, fren ve direksiyon'un olduğu 3dParking oyununu rahatlıkla oynayabiliyorum. ama daha geniş ekranda tabiki daha zevkli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum galaxy ace kullaniyorum ben. Sakin ama sakin s5830i modelini alma alacaksan duz s5830 al. Alirken dikkatli incele faster 32 mhz aldatmasin seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyorakuu

Dostum galaxy ace kullaniyorum ben. Sakin ama sakin s5830i modelini alma alacaksan duz s5830 al. Alirken dikkatli incele faster 32 mhz aldatmasin seni
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 13:04:53 >
  • Son durum nedir aldın mı ve aldıysan nereden aldın ve sorun çıkardı mı telefon dostum ?
  • Ben bunlarin yerine Galaxy ace plus tavsiye ederim vatanda 600tl idi en son kampanyalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.