Şimdi Ara

3 Tekerlekli Harley Tipi Motorlar ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oturdugum yerde bı adamda bı motor var 3 tekerleklı harley davidson gibi .. arkadada oturma yeri var köşelerde bayrak ışık falan var önden harley arka lastikler geniş falan ne oldugunu biliyormusunuz yada ne olabileceğine ilişkin bir fikriniz varmı alet çok orjinal duruyo yani sanayide yapılmış bişeye benzemiyor. İhtiyaçtan arıyorum böyle birşey ..

Tarifi bu şekilde ama kısaca bi toparlarsak Harley Davidson tipinde yani chopper tarzı ama arkada 2 önde 1 tekerlekli olmak uzuere bı motor tipi arıyorum varmı haberı olan ?

Şimdiden yardım ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla

• Sanirim bahsettigin böyle birsey. Bunlara "Trike" deniliyor. Ama cok gürültülü aletler.

Bak biryerde bi aciklama buldum:

"TRİKE MOTOSİKLETLER 3 TEKERLEKLİ CHOPPER GİBİ DEĞİŞİK TARZDA YÜKSEK TORKLU MOTOSİKLETLERDİR. TÜRKİYE'DE HAZEY TÜRK ADINDA ÜRETİME SUNULAN MODELİ VARDIR."

Tikla---> http://www.hazey-turk.com/anasayfa.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enfal79 -- 19 Ekim 2006; 3:18:04 >

• genelde bunlar eski vw lerin arka aksından yapılıyo motorfalan vw çoğunda önüne de gidonu falan monte edip bizim burda da (ankara batıkent) çok vareğlenceli aletler ama ne kadardır ne olur bilmem

bide ben bunlardan genelde plakasız görüyorum nası dolasıyolar ilginç doğrusu
  • Bunlara ne ruhsati veriyorlar acaba? Motosiklet mi, Otomobil mi?
  • vallaha cok sagolunda bır tanıdıgım var engellı onun için düşünüyoruz . Site içi malum 2 tekerlekli olmuyor . Yinede Sağolun benim gördüğüm de buna benzer bişeydi olmadı bizim sitede adamı bulup sorucam

Saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.