Şimdi Ara

3.sınıfta yazılımcı olarak çalışmaya başlayacağım soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sal hocam boşver 14 yaşında bebeler karşısına biri geldiğinde tek kelime edemeyen iki cümle kuramayan insanlar burda ağa kesiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Tabiki engel değil bende javacıyım yardımcı olabileceğim bişey varsa özelden yazarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

1200 liraya yakın para yapıyor neresi az

Hesabını yapmamıştım açıkçası hiç, arkadaşlar genelde haftada 2 yaptığı için düz 95 az gözüktü gözüme, yine fena değilmiş ama haftada 2 gidecek olup asgari maaş alan arkadaşlar var ve tam gün bile değil. Öğrenci adama 3 tam gün ağır gelir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lepistes92

Ben cevap bile vermedim hocam , hayatta tek başarısı klavyeden insanları eleştirmek olan birini muhattap alamam . Bu arada aylık agi ile birlikte 1200 ü hafif geçiyor haftada 3 gün harçlığımızı çıkaralım şimdilik yeter 6. Ay da zam yapacağız dediler bakalım

Anladım kardeşim, yukarıdaki arkadaşa da söylediğim gibi 3 gün çalışan arkadaş pek olmadığı için gözüme küçük gözüktü başta, 1200 fena değilmiş. Aileden de 3-5 bir şey alsan krallar gibi yaşanır, hem yemeğini de yersin. Ne yapacaksın şirkette belli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 13 Eylül 2016; 13:42:50 >
  • dersleri etkilemez mi

• lepistes92 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılıma başlamayı düşünüyorum nerdeyse 0'ım hangi dili önerirsin şuanda python bana yakın geliyor
    Demek istediğim sınıfta kalmış olmam buna bakıyorlar mı yoksa dilden yana bir endişem yok

• Ne onerirsin bize bu sekilde okurken çalışmak için yazılım sektöründe?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Evet geliştirilen uygulamaların testlerini yazacağım

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    Bende en çok bundan korkuyorum açıkçası umarım bir problem olmaz

• BruceWade kullanıcısına yanıt
    Yazılıma yeni başlıyorsan öncelikli yapman gereken algoritma mantığını oturtman gerekir. Daha sonra dil seçimi yaparsın bu basit kısmı ama python iyidir bu arada pythonda karar kılarsan Linux kurmanı tavsiye ederim

• ben haftada 1 gün çalışıyorum. part time olarak 3 saat gidiyorum. saatlik 1000TL+yol+yemek+masaj+ssk alıyorum. seninki biraz düşükmüş
  • Staj yaptığın yerde kendini göstermen çok önemli hem yazılım anlamında hemde ordaki insanlarla sosyal ilişkilerin hatta ikinci kısım biraz daha ağır basıyor ordakilere aranı iyi tutup öğrenmek bişeyler yapmak istediğini gösterirsen yardımcı olurlar sende azimliysen bişeyler üretirsin zaten onlar seni bırakmak istemez

• Death Note kullanıcısına yanıt
    God bless you

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Hayır kimse bunu dert etmez sormazlar bile

• quote:

Staj yaptığın yerde kendini göstermen çok önemli hem yazılım anlamında hemde ordaki insanlarla sosyal ilişkilerin hatta ikinci kısım biraz daha ağır basıyor ordakilere aranı iyi tutup öğrenmek bişeyler yapmak istediğini gösterirsen yardımcı olurlar sende azimliysen bişeyler üretirsin zaten onlar seni bırakmak istemez

Staj dışında sirketlere okurken calismak icin başvurmak ne derece sonuc verebilir bunun disinda neler yapilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 13 Eylül 2016; 14:25:34 >
  • quote:

Evet geliştirilen uygulamaların testlerini yazacağım

Unit test falan mı, yoksa automated test mi yazacaksın qtp falan gibi? Çok zevksiz iş ya testing.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Kısmen unit test gibi ama herhangi bir tool kullanmayacağım Melih sakaryadan testleri yazabilmek için eğitim aldık departmanca

95 lira heralde verilebilcek en büyük para peki çok mu birşey bilmek gerekiyor üniveristede öğrenilenler dışında bende bilişimdeyim iş olanakları motivasyonumu düşürdü
  • kmltkk K kullanıcısına yanıt
    İş olanakları en geniş alanlardan biri bilişim neden seni karamsar yaptı anlayamadım ama emin olmalısın ki okulda öğrendiklerin çok az temel sağlar çoğunluğu kendin koymalısın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.