Şimdi Ara

3.seneyide boş geçtim. İş tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.kez sınava girdim hepside hüsranla bitti artık anladımki ben okuyamam.

Ne yapabilirim arkadaşlar. Mesleğim yok,bir işe karşı yeteneğimde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 19 Mart 2015; 20:33:44 >

• Kaç k ? Yaş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Kaç k ? Yaş ?

Barajı geçemedım hocam hiç çalışmadım yazmamışmıyım.

yaş 19.
  • senden bi cacik olmaz forumdaki mesajlarini takip ediyorum. bence intihar etmelisin.ama sende o yurek te yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

senden bi cacik olmaz forumdaki mesajlarini takip ediyorum. bence intihar etmelisin.ama sende o yurek te yok.

Kesinlikle haklısınız hocam. Samimiyetin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

senden bi cacik olmaz forumdaki mesajlarini takip ediyorum. bence intihar etmelisin.ama sende o yurek te yok.

ismek.kurslari var istihdam garantili olanlara gir para veriyorlar ayrica ise girersin

• quote:

quote:

quote:

ismek.kurslari var istihdam garantili olanlara gir para veriyorlar ayrica ise girersin

Mersin'de yaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum merhaba,
    Sanırım dini inancın farklıydı senin ordan aklımda kalmışsın :)

Dostum herşey okul değil. Önemli olan, erdemli biri olmak. Benim bahçeşehir ünv mimarlık mezunu kuzenim, 2-3 bin arası alıyor, doğu da bir belediye'de çalışıyor. Yıldız teknik inşaat mezunu bir kuzenim, 3.5 bin maaşla araştırma görevlisi oldu.Yakın çevrem bu şekilde.Genel itibari ile, mezun olunca alacağın maaş 2-3-5-10 bin olacak.Yurtdışına çıkarsan, aylık maaşın (bir yazılımcı için) aylık 10-15 bin dolar'a kadar çıkabilirsin. Ama nereye kadar?

Ben****turkiyekazaniyor.com gibi sitelere bak.İhracat yapmayını öğren. Ticareti öğren.

Ben bilgisayar müh. okuyorum. Ya okulla beraber iş yapacağım, yada okulu bırakıp iş yapacağım.Kesinleşemedi.

Konuyla çok uzaktan Bir öneride, islamı araştırman yönünde kardeşim. Sorun varsa yardımcı olabilirim. Sorularla islamiyet'e bakabilirsin.

Kendine güven.

Eğer hiçbirşey yapamıyorsan,

--> Almanyadaki bir almanca kursuna başvur.Davetiye al git orada dil öğren.Almanca dil sınavını geçtikten sonra, orada üniversiteye başvur.Okullar ücretsiz.Genel itibari ile, kabul edilir. Ama aylık 800-1000 euro (3 bin tl aylık harcaman olabilir)

veya

--> Norveçi araştır. Norveç'te, sokakta sandviç sat.Veya git orada, garson ol.Emin ol hayatın kurtulur.

---> Dil öğren. Dubai, katar kuveyt e git.Orada çalış. Orada da hayatın kurtulur.

selamlar

• hocam evet yurtdışı hayalim var. Norveç ve Almanya gibi yerlere nasıl başvuru yapaqbilirim link atar mısın?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mersin'de yaşıyorum

mersinde ismek yok mu canimin ici

• quote:

hocam evet yurtdışı hayalim var. Norveç ve Almanya gibi yerlere nasıl başvuru yapaqbilirim link atar mısın?

studyinnorway

studyinsweden

study in germany

visit germany gibi aramalar yap
  • http://forum.donanimhaber.com/m_103931951/f_//tm.htm#103931951

bakacam arkadaşlar ikisinede bu konum hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han.

üzülme kardeş yanlız değilsin senin gibi çok insan var :) ayrıca yok norveçe git yok bilmem nereye diyenlere bakma sen o kadar kolay değil almanyada en kötü kursun 3000-5000 euro zaten ayrıca avrupa ülkelerine gidebilmen için 8000 euro blok hesabın olması lazım. arap ülkelerine gitmekte zor çoğu arap ülkesi bile vize vermiyor bize ama verenlerde yok değil tabi hem gidersen iyi para kazanırsın arapların parası tl e göre gerçekten çok değerli. dinardı sanırım gerçekten çok değerli 1 dilar 5 tl falandı sanırım hatırlamıyorum biri vardı forumdan gitmeye çalışan. aslında olursa bende düşünebilirim.

:) ne yapacam bilmiyorum ya :) almanyada teyzemler var ama pek ise yaramiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han.

kimseden kimseye hayır yok bu devirde kardeş.

Eheeh aynen ya.

• Part time çalışarak bir yandan bir sene daha sınava hazırlanarak önlisans için çalış kendine güveniyorsan,meslek edindiren işsiz bırakmayan bölümler var.

Yapamam diyorsan çırak olarak bir yerde başlayacaksın olursa,yada markette köle gibi çalışarak asgari ücrete talim edeceksin.

Ailede durum iyi ise kendi işini kurarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.