Şimdi Ara

3.Seneye Kalma Korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı Bayramlar öncelikle tüm forum halkına..

Bu sene kaldıgım mezun döneminde tıp/diş hedefiyle çıktım, sene içinde kız mevzularına bulaşınca kafayı bir türlü toparlayamadım, aileme verdiğim sözü tutamadım maalesefki hedef konusunda baya da istekli ve kendinden emin bir dille söylemiştim oysaki..

YGS'den 1 ay sonra [[11 ygs sosyal netiyle]] TM den hazırlanmaya karar verdim çünkü kafamın dagınıklıgıyla biliyordum ki ne fizik ne biyoloji çalışacaktım..
    2 ay civarı sıfırdan edebiyat çalıştım yine şükür hukuk gelecek kadar toparladım [ki belli şehirler olmak üzere] o yüzden ufakta olsa bi ferahlığım var ama biliyorumki gitsem içim rahat etmeyecek ne zaman karar verdin sen bu bölüme gitsen ne halt yapacaksın gibi sorular hep aklımda aileme nasıl söyleyecegim orası apayrı bir şey zaten.
    Çalışma istegim var ama bir o kadar da yorgunluk

Fikirlerinizi sunarsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deyimlersözlügü -- 26 Haziran 2017; 17:59:14 >

• 1 yıl daha kalmayı göze alıyorsan sağlam bir çalışmayla yapılamayacak hiçbir şey yok . Tıp isterken hukuka gitmeni tavsiye etmem . İnsan istediği mesleği yapmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bookman01 -- 26 Haziran 2017; 21:28:55 >
  • Hocam siz niye herkesin moralini bozuyorsunuz ?

Kardesim gonlun ne istiyosa onu yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene daha kalcan 50 sene rahat yaşıcan

• hocam bi şey dikkatimi çekti 'kız mevzuları' ben de sene içinde öyle çok yiyişen falan gördüm moralim bozuldu onları görünce falan ama dayandım artık rahatım zira mezuna kalma hikayem kız mevzuları yüzündendi eğer sende de o irade varsa kal öyle millete atıp tutarak söz verme inan kimsenin umrunda değil verdiğin sözler öenmli olan kazandığın bölüm ve bu sene kalcaksan eğer asla yolundan şaşma yok tm olcam falan mf ile tm arası ortam falan çok fark eder alışma süreci derken heba olursun sene başında kararını iyice ver ona göre tek bi yoldan git umarım dileğince olur herşey
  • fakerzone F kullanıcısına yanıt
    Hocam sen beni mi takip ediyorsun ? İçimden geçeleri direkt söylemem gerektiğini anladım ama zaten ben de arkadaşın içinden geçeni yapması için seneye kalmasını tavsiye ettim ve daha çok çalışıp konsantre olması için de son şans ifadesini kullandım.
  • Hayir bir kac yerde gordum insanlarin moralini bozuyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    1 sene de mezuna kalınır
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eleştirini dikkate alacağım hocam . Forumdaki işe yaramaz , moral bozucu tipler arasına girmek istemem. Teşekkürler.
  • Hocam, ben de sen gibi mezunum. 4 senedir kimseye yanaşamadım(büyük devrim darbesi yedikten sonra) bu sene yanaşacak oldum, ama derslerim var diye görüşmeyi kestim. Ben de sokakta yiyişen çiftleri görüyorum, açıkcası hiç canım çekmiyor. Tam tersine, onlar adına üzülüyorum. Bu yüzden; "Sokakta yiyişen çiftleri gördüm" bahane midir? Derslerinin daha önemli olduğunu kanıksamalı, deli gibi sevsen de, derslerin dolayısıyla resti çek, en azından bundan sonra.

Hatta eski yorumları hemen gözden geçirip üslubu düzeltiyorum ..
  • naptın hocam, kalmaya karar verdin mezuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brütal

naptın hocam, kalmaya karar verdin mezuna

Bilmiyorum hocam, bilemiyorum. Karar veremedim henüz, sıralamalar gelince bakacağım. Siz naptınız?

• beni düşünme hocam, geçenlerde açtığın konu aklımda kalmış bir sorayım dedim. umarım doğru kararı verirsin.
  • Ben seni trol sandim uslubunu deistirmen cok onurlu bir davranis tebrik ederim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Brütal

beni düşünme hocam, geçenlerde açtığın konu aklımda kalmış bir sorayım dedim. umarım doğru kararı verirsin.

Düşünüyorum hocam sizi. Yardım edebileceğim bi durum var mı? Umarım karar verebilirim diyelim ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

Hocam, ben de sen gibi mezunum. 4 senedir kimseye yanaşamadım(büyük devrim darbesi yedikten sonra) bu sene yanaşacak oldum, ama derslerim var diye görüşmeyi kestim. Ben de sokakta yiyişen çiftleri görüyorum, açıkcası hiç canım çekmiyor. Tam tersine, onlar adına üzülüyorum. Bu yüzden; "Sokakta yiyişen çiftleri gördüm" bahane midir? Derslerinin daha önemli olduğunu kanıksamalı, deli gibi sevsen de, derslerin dolayısıyla resti çek, en azından bundan sonra.

Sağolasın hocam tavsiye için. Yaptım bir aptallık sürüklenip gittim sonuçlardan sonra kesin karar vericem sanırım hayırlısı bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: domuzadam101

hocam bi şey dikkatimi çekti 'kız mevzuları' ben de sene içinde öyle çok yiyişen falan gördüm moralim bozuldu onları görünce falan ama dayandım artık rahatım zira mezuna kalma hikayem kız mevzuları yüzündendi eğer sende de o irade varsa kal öyle millete atıp tutarak söz verme inan kimsenin umrunda değil verdiğin sözler öenmli olan kazandığın bölüm ve bu sene kalcaksan eğer asla yolundan şaşma yok tm olcam falan mf ile tm arası ortam falan çok fark eder alışma süreci derken heba olursun sene başında kararını iyice ver ona göre tek bi yoldan git umarım dileğince olur herşey

Sağolasın hocam. Sonuçlar sonunda kesin karar vericem sanırım nasipse..
  • deyimlersözlügü kullanıcısına yanıt
    ahkkında hayırlısı olması dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyimlersözlügü

quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

Hocam, ben de sen gibi mezunum. 4 senedir kimseye yanaşamadım(büyük devrim darbesi yedikten sonra) bu sene yanaşacak oldum, ama derslerim var diye görüşmeyi kestim. Ben de sokakta yiyişen çiftleri görüyorum, açıkcası hiç canım çekmiyor. Tam tersine, onlar adına üzülüyorum. Bu yüzden; "Sokakta yiyişen çiftleri gördüm" bahane midir? Derslerinin daha önemli olduğunu kanıksamalı, deli gibi sevsen de, derslerin dolayısıyla resti çek, en azından bundan sonra.

Sağolasın hocam tavsiye için. Yaptım bir aptallık sürüklenip gittim sonuçlardan sonra kesin karar vericem sanırım hayırlısı bakalım..

Estağfurullah dostum. Hayat, hata yapa yapa doğruyu öğreneceğiz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.