Şimdi Ara

3 senem boşa gitti çok üzülüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmişi geri getiremiyorsun ama yine de çok kafama takılıyor ya ortaokulda baya zekiydim benden çok daha düşük elemanlar tr nin en iyi tıplarına mühendisliklerine gittiler bitirdiler işe başladılar.Ben kötü bi tıpta 3.sınıfım daha

Lise hayatım berbat geçti hiç arkadaşım yoktu okula uyumak için gidiyordum hocalar sözlülerimi şişirdi,kopya çektim zor bitirdim okulu,lise bittikten sonra 3 sene mezuna kaldım ve o 3 sene hayatımın en kötü dönemi oldu 3 sene boyunca oyun oynasaydım,kafelerde gezseydim üzülmezdim güzel vakit geçirdim derdim ama 3 sene boyunca full depresyondaydım günde 16-17 saat uyuyordum uyanık olduğumda da intihar planları yapıyordum 2 kere denedim de ölmedim.Neyse bu 3 senenin sonunda tıpı kazandım.Tıpa başladım ama hiç okula gitmiyodum 1.5 ay evde yattım sınava bile gitmedim sonra hayatımı değiştirme kararı aldım psikiyatriye gittim ilaçlar,terapi falan hayata yeniden döndüm şu an baya iyiyim ama yine de koyuyor hayata bu kadar geriden başlamak.Mühendislik okuyan arkadaşlarım çalışmaya başladı,tıpçılar bu sene bitiriyor benim 3 senem var daha üstüne kötü bi ünide okuyorum

Ne anlatıyorsun diyecek olursanız öyle içimden geldi yazmak belki okuyan olur3 senem boşa gitti çok üzülüyorum 

• Sonuçta tıp kazanmışsın güzel kardeşim tadını çıkar milyonlarca kişinin isteyip de yapamadığıni yapmışsın kötü üniversitede olsan ne olacak insan evladı, iyi bir doktor ol el üstünde tutulursun değer görürsün. Şeytan vesveselerinden uzak durmak lazim. Hep senden iyilerle kıyaslarsan hep kaybeden olacaksın.
  • Şimdi okulu bitirmek üzere olurdun ne güzel

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Hayat uzun. Hayatında 3 yılın aslında çok kısa bir zaman olduğunu hatta önemsiz bir zaman olduğunu özellikle 35 den sonra anlıyorsun. Anı yaşa gelecek yıllara odaklan. Geçmiş geçmiş yani adı üstünde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonuçta tıp kazanmışsın güzel kardeşim tadını çıkar milyonlarca kişinin isteyip de yapamadığıni yapmışsın kötü üniversitede olsan ne olacak insan evladı, iyi bir doktor ol el üstünde tutulursun değer görürsün. Şeytan vesveselerinden uzak durmak lazim. Hep senden iyilerle kıyaslarsan hep kaybeden olacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp okuyorsan kötü bir üniversitede okumanı pek kafaya takma hocam , ben şu an senin tıp kazanamamış halinim inşallah yetişecem sana

• üzülme ağabey daha fazla da gidebilirdi sana bi manita lazim

• Moruk tıpı kazanmışsın bu konuları çok düşünme artık. Kendini mental olarak toparlamaya bak psikiyatra git, ilgini çeken bir spor dalında kursa yazıl ya da gym git. İlgini çeken bir kursa git belki tiyatrodur belki bir dildir belki müzik aleti. Ders dışı vaktinde evde yatacağına oyun oynayacağına böyle aktivitelerle kafanı doldur bir hareket yap bu süreç içinde kendini mental olarak toparlarsın zaten bayağı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga sen ne çeşit bi psikopatsın la. her konuya yazılım öğren ctis yaz deyip bir gün sonra da yazılım bitiyor mu diye konu açıyorsun, manyak dolu etraf

• daxpc kullanıcısına yanıt

Test çöz kardeşim3 senem boşa gitti çok üzülüyorum 

• sen şurdan bana bi format at

3 senem boşa gitti çok üzülüyorum

Olm yapacağın sıralama 50-100k max benle ne diye polemiğe girmeye çalışıyorsun, seviye farkı var3 senem boşa gitti çok üzülüyorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 30 Ocak 2024; 14:57:24 >
    Ctis okuyunca format atiliyo mu la

• Boşa giden 3 seneye değil de tıpa gidecek 6+5 seneye üzülebilirsin

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Yakismadi ronaldo

• bazı insanlar şanssız doğar kardeşim ilkokuldan ingilizce eğitimi alan dedesi uni görmüş elit adamlarla zaten yarisamazsin

• polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt

50 net yapıp ctis'e çamur atıyo işte. 3 senem boşa gitti çok üzülüyorum 

• ne 50 neti ne 100ksı be kardeş 3 senem boşa gitti çok üzülüyorum  ctis okuyanlarda hafif down sendromu oluyor diyorlardı inanmıyordum. sen bana bi oyun şirketi kur gel 3 senem boşa gitti çok üzülüyorum 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.